Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eве ви потпис ( само намалете го некако ), преводот е очигледен, најдете ја разликата
![]()
:tv:
Интелегентен момак си тиЈа најдов , ја најдов !!! :pehar:
ИИИИИИИИИИИИИИИ
Второлигашите изгубиле од Бари.. Какво пријатно изненадување![]()
Од титулата може да се збогуваат, но се надевам дена ќе ја добиеме и битката за Пандев. Ако биде слободен агент, Јуве му нуди 5-6 милиони плус договор од околу 3 милиони по сезона, што е многу подобро од она што го нуди Интер. Барем така се шпекулира...
Леверкузен XДечки верувале или не стално коа играм спортска се излага обратно. Манчестер го имав 1 искочи 2. Челзи 1 искочи 2 - ка. Тотнхем 1 искочи 2. Леверкузен 2 а искочи 1. Јуве го имав играно 2 - ка а излезе 1. Да не изгубеше Јуве ќе ми беше криво за парите, али вака нееее. Треба да почнам секое коло да играм!!!
Голем е ама и парите се големи.. посебно за македонче може тоа да биде пресудноГолем дечко е Пандев, може да направи разлика дали сака да освојува титули или да игра во Лига Европа. Its simple.
Повторно истата формација. Браво Мур!
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 45 Balotelli, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.
Subs: 1 Toldo, 5 Stankovic, 8 Thiago Motta, 14 Vieira, 18 Suazo, 23 Materazzi 30 Mancini.
Coach: Giuseppe Baresi (José Mourinho is suspended).
Само ме буни ова што Занети игра во средината, заедно со Камбјасо. Мота е далеку подобар на таа позиција.
Повторно истата формација. Браво Мур!
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 45 Balotelli, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.
Subs: 1 Toldo, 5 Stankovic, 8 Thiago Motta, 14 Vieira, 18 Suazo, 23 Materazzi 30 Mancini.
Coach: Giuseppe Baresi (José Mourinho is suspended).
Само ме буни ова што Занети игра во средината, заедно со Камбјасо. Мота е далеку подобар на таа позиција.