Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eве ви потпис ( само намалете го некако ), преводот е очигледен, најдете ја разликата

trovad.png

:tv:

ИИИИИИИИИИИИИИИ
Второлигашите изгубиле од Бари.. Какво пријатно изненадување :)

Од титулата може да се збогуваат, но се надевам дена ќе ја добиеме и битката за Пандев. Ако биде слободен агент, Јуве му нуди 5-6 милиони плус договор од околу 3 милиони по сезона, што е многу подобро од она што го нуди Интер. Барем така се шпекулира...

ИИИИИИИИИИИИИИИ
Второлигашите изгубиле од Бари.. Какво пријатно изненадување :)

Од титулата може да се збогуваат, но се надевам дена ќе ја добиеме и битката за Пандев. Ако биде слободен агент, Јуве му нуди 5-6 милиони плус договор од околу 3 милиони по сезона, што е многу подобро од она што го нуди Интер. Барем така се шпекулира...

Голем дечко е Пандев, може да направи разлика дали сака да освојува титули или да игра во Лига Европа. Its simple.

Дечки сеа случајано глеам билтен и глеам монпеље 3 порази,јуве 4 и си викам па господ да ми казувал дека вака ке биде нема да верував:pos2::pos2::pos2:

Момци доага сега дома и нешо гледам дека ЈуБе го цицнал од Бари,а се ситеа на нас во прво коло коа изигравме 1-1 ???:tv:

Господ гледа и врака дупло јебеш га :vozbud:

Пак не е интересна Серија А,ние ебеме кој сакаме,Јубе го ебе кој сака,а Милан се мачи секое коло :nesum:

И на постов се изнасмеав :pos2::pos2:

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3163855&postcount=14280

Богами ни чудо не го спасува Ферара сега,а камоли и Чак Норис :pos::pos:

Дечки верувале или не стално коа играм спортска се излага обратно. Манчестер го имав 1 искочи 2. Челзи 1 искочи 2 - ка. Тотнхем 1 искочи 2. Леверкузен 2 а искочи 1. Јуве го имав играно 2 - ка а излезе 1. Да не изгубеше Јуве ќе ми беше криво за парите, али вака нееее. Треба да почнам секое коло да играм!!!

Дечки верувале или не стално коа играм спортска се излага обратно. Манчестер го имав 1 искочи 2. Челзи 1 искочи 2 - ка. Тотнхем 1 искочи 2. Леверкузен 2 а искочи 1. Јуве го имав играно 2 - ка а излезе 1. Да не изгубеше Јуве ќе ми беше криво за парите, али вака нееее. Треба да почнам секое коло да играм!!!
Леверкузен X :)
Ја гледав утакмицата ја чекав последна на ливче...
Губеа до 80та мин, дадоа гол, 90та уште еден и судиско продолжение примаат гол од корнер за 2:2...

Голем дечко е Пандев, може да направи разлика дали сака да освојува титули или да игра во Лига Европа. Its simple.
Голем е ама и парите се големи.. посебно за македонче може тоа да биде пресудно :)

Повторно истата формација. Браво Мур!

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 45 Balotelli, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.
Subs: 1 Toldo, 5 Stankovic, 8 Thiago Motta, 14 Vieira, 18 Suazo, 23 Materazzi 30 Mancini.
Coach: Giuseppe Baresi (José Mourinho is suspended).

Само ме буни ова што Занети игра во средината, заедно со Камбјасо. Мота е далеку подобар на таа позиција.

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 45 Balotelli, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.
Subs: 1 Toldo, 5 Stankovic, 8 Thiago Motta, 14 Vieira, 18 Suazo, 23 Materazzi 30 Mancini.

Само ме буни ова што Занети игра во средината, заедно со Камбјасо. Мота е далеку подобар на таа позиција.

--------------------Цезар-------------------

Маикон----Лусио----Кордоба----Киву

------Занети---------------Камбиасо----

----------------Снајдер--------------------

------Ето--------------------Балотели----

---------------Милито-----------------------

:vozbud:

Браво за Мур за формацијава.Очекувам газење и се надевам на добра игра на Балотели.Треба дупло да им вратиме за лани и за друг пак кога ќе си ги гледаат плаво-црните дресови страв да ги фаќа.:pos2::pos2:

Со овој состав, со 3 напачи и Снајдер позади очекувам голема победа на Интер, барем 3 гола разлика. А нема да е лошо да ја дадеме и втората петарда оваа сезона. Сепак Аталанта не е ни најмалку слаба екипа, што го покажува и резултат на примавера тимовите на Аталанта и Интер, каде Аталанта победи со 2:1. За интер погоди Стеванович:vozbud: Интер е моментално на 3тата позиција во Примавера натпреварувањето.

Еве слики од тренингот пред натпреварот што не очекува:

124141.jpg

124142.jpg

И мојата омилена:
124144.jpg
:baeh::baeh::baeh:

Составов перврзии е :vozbud:

Само мала замерка имам,на местото на Занети во средниот ред требало Мота да игра,пошо со Рубин изигра ептен добро,но ке видиме,има 90 минути,3 измени и то је то...нападот ни вришти,очекувам голови од Ето,Милито и Балотели,а Снајди ако даде гол,е тоа ке биде капак на се :tv:

Офанзивна тактика и на овој натпревар, тоа ми се допаѓа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom