Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уф како сакам да ги згазиме овие аталанта гнасиве , лани и дома и гости се измучивме со нив ама оваа година ќе го јадат стапот , Ето продлжува со голгетерска серија а очекувам Снајпер или Марио да ја затресат ( искинат ) мрежата

Од колекцијата на BillyRijeka...my favorite :pipi:
16144_1191536622338_1046061912_480690_1236455_n.jpg

:tv:

\(^_^)/ :)

^ И оваа е од Inter store-от направена, местото е ебење, прво идење таму и Алиса во земјата на чудата си . :vozbud:

Уф како сакам да ги згазиме овие аталанта гнасиве , лани и дома и гости се измучивме со нив ама оваа година ќе го јадат стапот , Ето продлжува со голгетерска серија а очекувам Снајпер или Марио да ја затресат ( искинат ) мрежата

Милито дава гол оваа утакмица. :)

Mark my words. :wink:

Гостувањето во Бергамо последниве години е традиционално незгодно, лани беше како што памтам убедлив пораз. Сепак со оглед на добрата атмосфера по победата над Рубин, а и приближувањето на Милан и Јуве на само 4 - 5 бода мислам дека оваа година ќе гледаме друга приказна на дуелот. Па и Аталанта сезонава не игра како лани.

Aталанта сезонава е далеку од она што беше лани. Ако не грешам лани ги победи и Јуве и Милан. Интер загуби 3-1, Ибра го постигна голот за Интер.

Мене ми кажаа дека Морати и тој на Аталанта биле кумови ... т.д ништо чудно да си поклонат нешо , онака КУМСКИ

Мене ми кажаа дека Морати и тој на Аталанта биле кумови ... т.д ништо чудно да си поклонат нешо , онака КУМСКИ

Абе Јубенташи и Миланези вршат пропаганда против нас :tv:

Не губиме бе нема шанса,ке го цицне Аталанта немиен,и башка мора да покаже Интер дека може да реди победи и кога Мурињо не е на клупа,да се покаже дека се единствени на теренот и да ги затнат устите на сите кој јадат гомна од страна :)

па да бе наместо 5 комада, 2 ќе им брцнат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom