Според Мурињо Мота бил клучот најдобро изиграл човекот гледа некои работи ние што не ги гледаме..
Како бе да не се примети ваква партија, напишав и во мојот пост, предобро изигра, може и најдобра партија до сега во дресот на Интер му беше оваа на Мота, мислам, има изиграно и подобро ( пример со Болоња ) али со оглед на важноста на мечот и наптреварувањето, ЛШ, факт е дека ова е меч број 1 до сега изигран од овој фудбалер, големо браво за него, ме радува тој податок ради тоа што е инвестиција и полека се вклопува во останатите успешни засилувања.
А за можните противници, прво, како што рече Мур уште по првиот меч со Барса, они сигурно не се паѓаат што е добро, и второ, Реал, со Кристијано се друг тим а до Февруари убеден сум дека ке се уиграат и ке почнат да наликуваат на асално стокмен тим кој рутински ке стигнува до победи ( само повреди можат да ги шинат ), така да освен Реал Се друго е добредојдено, тоа е тоа, ЛШ, нема веќе лесни натпревари и онака, муабетот е од неколку можни зла, да падне оноа најминорното

.
p.s. Мите, у меѓувреме си ме цитирал за Милито, епа така убаво, гледа на тренинзи кој колку е подготвен, јас искрено очекував нормално дека ке игра но во 4-3-1-2 формат со кој убеден сум дека многу порано ке стигнеа до водство од 2-0 и многу порано ке го решеа мечот. Арно ама, Мур се одлучи за прв пат сезонава со трет формат, 4-2-3-1, за прв пат да стартува со истиот, иначе до сега го има играно во моменти кога губеле ( Лацио, Бари, Рома, Динамо Киев на тие ми текнуе ). Ко вчера кога Ферара погреши при проценката со Дел Пиеро кога имаа играч мање, така беше и денес, али затоа и реков дека немаше смелост, баш ради тоа што ти го напиша, до сега е најдобар стрелец на екипата .
п.п.с. На крај краева к*р ве боли, сеа до Февруар ко што реков пред некој ден, уз пуканки глеј те фудбал, плус у Јануари минимум 1 играч доаѓа, Кандрева би бил само капакот

.