Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Милито издиша ко балон... душа нема... :)

Барса тепаше. 2ро место сме... Опасни можни противници, ама сепак после победава идеме на мирна хибернација...

П.С. Најјака клетва: “Да даде Господ у четврток да гледаш фудбал!“

А сега може да продолжат мајтапите на сметка на Јуве :)

Ај честитки. Воопшто не не изнервираа. Не личи на Интер.

Занети Гранде! :olee:
Кордоба, Камби, јаки замени!

А сега може да продолжат мајтапите на сметка на Јуве :)

Да, да, се разбира...

Јуве Капут!!! :))))

Честитки за победата, и за пласманот понатаму. :smir:

То је то момци...тепавме лагано може да се каже,цел тим одигра добро,Камби се покажа како добра замена,ми е криво Милито што не даде гол,но тоа е тоа,важно идеме понатаму,па сеа и дефинитивно може да го сисаат комшиките од Торино :smir:

SUPEEEEEEEEEEEEEEEEER MARIO BALLOTELLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)

ПАК ДА ГО ПЦУЕТЕ ЈуБенташи хахахаххаха вие да имавте таков ке глеавте фудбал у вторник , вака у 4ок АХАХХАХАХАХАХАХА пацериииииииииии (јбг , бан иам од нивна тема , да се изнаситам тука)

БРАВО ЗА МАРИО !! КАМБИ И СНАЈДИ И ЗАНЕТИ И КОРДОБА ЗВЕРОТИЊИ !!!!!!!!

И Цезар фала курцу се враќа во стара и добро препознатлива ФОРМА !

Рутинирано :)

Некои во осминафинале, некои во Лига на Европа. :pusk:

Штета лион што не е прв мозеше да ни падне вака има многу јака конкуренција,челзи,арсенал,реал,севила,бордо,ман.ј, сите нека паднат само не челзи

Сабајле почнав, ај да финиширам со противникот во 1/8 финале... Па сега правете комбинации:

1. Манчестер Јунајтед
2. Реал Мадрид
3. Бордо
4. Челзи
5. Севиља
6. Арсенал

Толку.... Опасно...
- Бордо и Севиља се најпосакувани
- следи Арсенал
- Реал, Челзи и Манчестер - сигурно нема да сме фаворити доколку сме во дуел со некоја од овие 3 екипи.

UEFAEuropaLeague.gif

ЈУБЕНТУС

:pos::pos::pos:

Го примети некој фризот на Балотели ???:pos::pos::pos:

Изгледа срека ни донесе вечерва...:vozbud:

А тренерот на Рубин ептен побожен човек,ама изгледа се молел за погрешната екипа :pos:

Вечерва сите одиграа добро,рака на срце Кордоба иако влезе како замена,одигра добро,не го остави да се наигра тој Домингез,Лусио како и секогаш карпа,Цезар полека си ја врака старата форма,Занети и Мајкон машини,средниот ред целосно одигра одлично,иако според мене по излегувањето на Станкович и влегувањето на Камби,подобра беше играта,Снајди добра утакмица,статива вечерва,фалеше уште гол да даде да ми ја исполни желбата :)
По подолго време Милито слабо вечерва,но даваше се од себе,се бореше до последен здив,ми се допага тоа,Ето како и на секоја утакмица...

Сега би сакал да ја добиеме Севиља,иако заедно со Бордо се зезнати тимови,од Арсенал ме фака страв иако би немале некој поголеми проблеми со овие три екипи...
Со другата половина не би посакал да се паднеме,иако имам мерак да се паднеме со Реал да ги исплескаме :pos:

Да искоментирам за мечот цезар одлично,маикон одлично,лусио и кордоба одлични,мота највеќе ме изненди прекрасно изигра,камби нема што да се казе дечкото е класа фудбалер знае како да одигра,снадјер после повредата се глеа дека е не е во најдобра форма но солидно изигра,занети капитенски иако малце разочара во дефанзива но се оправда во текот на натпреварот,балотели и ето добро изиграа,и најслаб беше милито

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom