Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРРР!!!!!!
Vaffanculo Milan e Juve e tutti gli altri..solo Inteeer!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Абе ние сме играле ли некад со реал ај ако знае некој постар нека казе?

Ај честито победа и пласман даље. Балотели ЗВЕРИШТЕ:vozbud:

Само да ги одбегнеме Реал и Челзи. :)

А кога е извлегувањето на двојките?

Според Мурињо Мота бил клучот најдобро изиграл човекот гледа некои работи ние што не ги гледаме..
Како бе да не се примети ваква партија, напишав и во мојот пост, предобро изигра, може и најдобра партија до сега во дресот на Интер му беше оваа на Мота, мислам, има изиграно и подобро ( пример со Болоња ) али со оглед на важноста на мечот и наптреварувањето, ЛШ, факт е дека ова е меч број 1 до сега изигран од овој фудбалер, големо браво за него, ме радува тој податок ради тоа што е инвестиција и полека се вклопува во останатите успешни засилувања.

А за можните противници, прво, како што рече Мур уште по првиот меч со Барса, они сигурно не се паѓаат што е добро, и второ, Реал, со Кристијано се друг тим а до Февруари убеден сум дека ке се уиграат и ке почнат да наликуваат на асално стокмен тим кој рутински ке стигнува до победи ( само повреди можат да ги шинат ), така да освен Реал Се друго е добредојдено, тоа е тоа, ЛШ, нема веќе лесни натпревари и онака, муабетот е од неколку можни зла, да падне оноа најминорното :).

p.s. Мите, у меѓувреме си ме цитирал за Милито, епа така убаво, гледа на тренинзи кој колку е подготвен, јас искрено очекував нормално дека ке игра но во 4-3-1-2 формат со кој убеден сум дека многу порано ке стигнеа до водство од 2-0 и многу порано ке го решеа мечот. Арно ама, Мур се одлучи за прв пат сезонава со трет формат, 4-2-3-1, за прв пат да стартува со истиот, иначе до сега го има играно во моменти кога губеле ( Лацио, Бари, Рома, Динамо Киев на тие ми текнуе ). Ко вчера кога Ферара погреши при проценката со Дел Пиеро кога имаа играч мање, така беше и денес, али затоа и реков дека немаше смелост, баш ради тоа што ти го напиша, до сега е најдобар стрелец на екипата .

п.п.с. На крај краева к*р ве боли, сеа до Февруар ко што реков пред некој ден, уз пуканки глеј те фудбал, плус у Јануари минимум 1 играч доаѓа, Кандрева би бил само капакот :) .

Па добро ако играме со Реал добро ќе ни дојде дечково:

Има лек за се... :pos2:

Ajдееее '

Balotelli: 9 - Answered his critics with a virtuoso performance. Scored a thumping free kick, created Eto's goal, and could have scored on three other occasions. Displayed his frightening potential and even behaved himself for once!

Има ли потреба да коментирам? :)

Туку кој може да ни се паднат за 8мина финале?

Балотели со талентот што го има не прикажува ни 20% од своите можности. Премногу е себичен, непотребно ја задржува топката и често прави потег повеќе. Многу е наивен и воопшто не помага во одбраната.

Кога Деки се повреди и кога се браневме со играч помалце Балотели го остави Маикон сам против двајца а стоеше на десет метри од него и не се обиде да му помогне. Мислам дека во вториот дел и Занети му се пушти зошто не сакаше да се врати во одбрана и тоа откако најпрво ја изгуби многу наивно топката.

Гледам некои го критикуваат Милито - па човекот се утепа од трчање и борење. Единствен е што знае да се загради и да ја задржи топката во нозете имаше неколку добри проигрувања, она до Снајдер и она до Балотели. Не може да се оцени како лош поради тоа што не дал погодок, треба да се погледне целиот придонес што го даде за тимот.

Наполно се сложувам со Мурињо дека Мота бил одличен. Пресече неколку топки направи некој тактички прекршоци на средина од теренот за да спречи контри а не доби жолт картон за разлика од Балотели кој без никаква потреба направи голема глупост.

Сеа обезбедивме пласман во следната фаза ама ако сакаме да го поминеме 1/8 - финалето и да се бориме за нешто повеќе потребни ни се уште двајца играчи.

Со оглед на тоа дека некои ѕвезди играле во Лигата на Шампионите изборот е ограничен но за нас може да биде идеален - Пандев и Хамшик.

Па после нека дојде ако сака и Реал Мадрид со овој тим и овие двајца има да ги прегазиме.

Изјава на Морати
Arriva Toni o Pandev? La mia intenzione è di non prendere nessuno, questa rosa va tenuta così per quanti sono e come sono”.
Доаѓаат Тони или Пандев?Мојата намера е да не замам никого,овој тим ќе биде задржам каков што си е.

Ништо не треба да му се верува како што кажува спротивно прави.А зошто ќе ги држи Суазо и Мансини кој земат по 3,5 мил плата замисли и Суазо зема толку.Која е смислата да се држат не знам кога не придонесуват ништо.

Еве кој може да се паднат,,,,

Arsenal
Chelsea
Man Utd
Bordeaux
Fiorentina
Real Madrid
Sevilla

:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop