Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за победата, а и за одличната игра. Вечерва заклучив дека Интер без Снајдер е како жена без цицки. Ремек-дело на Балотели, мислам дека сега откога Ето ќе замине во Африка, треба да биде првиот избор(заедно со Милито) на Мурињо околу напаѓачкиот тандем.

После Реал, Интер е вториот тим кој го поштувам, и ни најмалку не сакам да се паднеме во осмина-финале, иако срце ми кажува дека тоа ќе биде или Интер или Баерн. :)

Уште еднаш честитки, па со среќа во ждрепката. :helou:

Ако се паднете со Баерн слободно кажете AUFWIEDERSEHEN лига на шампиони, не знам зашто ама мислам дека Реал ќе го јаде од Баерн иам некое претчуство.

Иначе одлична игра на целиот тим, победа на целата група :vozbud: Балотели да си ја осигура ногата би предожил како Џеј Ло г'зот за секој случај, Снајдер ми беше криво шо не даде гол имаше два-три добри шута, Мота како и што очекував пред летниот трансфер рок се докажува повеќе и повеќе како добра инвестиција, тинејџерот наш ЗАНЕТИ ѕвер ја мислев дека у гол ќе влезе ко шо тргна БРАВО!!!

FORZA INTER!

Ако ви растет курињата на сликите, пеки, ставајте ги и дресој, џемперчиња купвите ни. Јас би ви купил паломи, наместо бендвит да трошите и со слики да се тешите.

Ако не ви растет таквите на сликите и ако слушате - читате - пофалби од мене (та и од Фантом кој фактура требит да ви пуштит :)) ) дека ептен убава слика бевте на мечот со Барса, иако Интер го загуби, тогаш другарски навивачки можит да си прајме муабет. Не уба, него инспирациона слика, без грам серење. Уште еднаш овде, браво за вас, за то шо го видов.

И честито пласман понатаму. Би сакал да речам : Се гледаме во финале (или полуфинале?!), ама некако тешко ми глеат таја работа - нејсе, се се дешават, топката е тркалезна.

Тракторот помина низ теренот :)

Zanetti.png

хахахах ме мрзеше да ја правам..... али денес Занети беше ова

Ако ви растет курињата на сликите, пеки, ставајте ги и дресој, џемперчиња купвите ни. Јас би ви купил паломи, наместо бендвит да трошите и со слики да се тешите.

Ако не ви растет таквите на сликите и ако слушате - читате - пофалби од мене (та и од Фантом кој фактура требит да ви пуштит :)) ) дека ептен убава слика бевте на мечот со Барса, иако Интер го загуби, тогаш другарски навивачки можит да си прајме муабет. Не уба, него инспирациона слика, без грам серење. Уште еднаш овде, браво за вас, за то шо го видов.

И честито пласман понатаму. Би сакал да речам : Се гледаме во финале (или полуфинале?!), ама некако тешко ми глеат таја работа - нејсе, се се дешават, топката е тркалезна.

брат ви пишав таму на темата, пофалби за вас, имавте јајца кажавте дека сте фанови сте се собрале, срамота за тие што 20 пати повеќе мислења праќаат на истата таа тема а не дојдоа да ве поддржат.

од струмица биле неможеле, па фантом мислам од охрид дека е па можеше! топката си ја префрлаат, не било битно да се гостува во канал 5! точно не е ама ич битно да се гостува во канал 5, ама ако толку беснеете по форуми, отидете покажете се, како што имаа другиве храброст, туку и сами си признаа срам им било ако изгубат да не ги зезаат.
поздрав уште еднаш се гледаме за финалето, и ако требаат дресови не се срамете, ке организираме донаторска вечер ке собереме!

п.с. Ак ни растит курето од вашите слики, ондак вие имате магарешки пендраци гледајки ги нашите :)

брат ви пишав таму на темата, пофалби за вас, имавте јајца кажавте дека сте фанови сте се собрале, срамота за тие што 20 пати повеќе мислења праќаат на истата таа тема а не дојдоа да ве поддржат.

од струмица биле неможеле, па фантом мислам од охрид дека е па можеше! топката си ја префрлаат, не било битно да се гостува во канал 5! точно не е ама ич битно да се гостува во канал 5, ама ако толку беснеете по форуми, отидете покажете се, како што имаа другиве храброст, туку и сами си признаа срам им било ако изгубат да не ги зезаат.
поздрав уште еднаш се гледаме за финалето, и ако требаат дресови не се срамете, ке организираме донаторска вечер ке собереме!

п.с. Ак ни растит курето од вашите слики, ондак вие имате магарешки пендраци гледајки ги нашите :)

Немат врска кој од кај е :) Можда лоша била органзиацијата. Се надевам дека за неколку месеци ќе имаме завидна бројка на луѓе кои ќе ги носат боите и ќе навиваат заедно - како што имаат велешани интераши. Нејсе, колку сме, толку сме, токму сме :)

Го скршивме мразот, па сеа послободни ќе се сите клинци со трема :) А за дресови на Барселона, баш би ценел, ако може да ни донирате колку ќе можете повеќе, толку подобро. Ако сте докрај добри, и имате контакти со некои од играчите на Интер или раководството, би било супер 5-6 дреса од 30-тината кои Интер и ги побара на Барса после двомечот годинава да ни вратите: од Пике иам, од Педро ете, може... Фала :)

А за сликите и паломата галиба не ме сфати, ама во духот на меѓунавивачки односи, бидејќи искрено сте ептен духовити момци, тука, нема да појаснувам :)

Се читаме.

Mур по мечот :
''Everyone deserves credit for this qualification, from Julio Cesar to Balotelli and all those who didn't play and were on the bench or in the stands tonight. This is a victory for a group that knew how to stay together and suffer together''.

:aplauz:

Според мене балотели го изигра најдобриот меч досега,убава пета кон ето,супер слободен и не провоцираше како нормално!Фантом иако кажа дека сака да изгубиме сепак призна дека сме најдобар фан клуб :smir:

Aх тој Снајдер, друг тим сте со него скроз.

Честито победа комшии, рутинска игра, сеа одмор малце на некои играчи од натпреваров, и ви посакувам успех понатамо у ЛШ и кикс со Аталанта викендов :pipi:

BBBBBBOOOOOOO.jpg

На forzainter форумот ја начекав.

:tv:

Честитки , одлична партија за цел тим , браво секоја чест ! Мурињо е човек со 3 пара мадиња од старт тргна офанзивно , Ето - Милито - Марио , Снајдер ... доста офанзивно .

Од почеток ме фати страв имаше доста прекини ..

Во продолжение Интер играше цврсто , Занети како во младите години почна да ора и ни го донесе првиот гол . Браво за Мота , одлична партија , на овој натпревар видовме зошто Мурињо го купи . Балотели изигра инзвонредна утакмица , имаше неколку пети , асистенција и страшен гол , се ова на 19 години на еден премногу важен натпревар кажува дека ќе прави прчки наредниве години . Ето добар , трчаше напред - назад и му се укажа шанса и ја скина мрежата . Некој спомна дека Милито не изиграл добро .. Вистина , за разлика од другите Милито изигра послабо , сигурно беше изморен мора малце да одмори , се чустуваше тоа , се гушеше нападот ..

Одбраната мора да ја пофалам , имаше само еден или два кикса на почетокот кога Карадениз излезе пред Цезар , понатака беше добро , Кордоба излезе како добра замена и од секогаш ми се допаѓала неговата игра . Маикон беше малце изгубен после одморот од 2 натпревари во Сериа А , но Маикон си е Маикон опали но голманон ја фати . Занети ораше што ораше ама назад бешу дупка. Во 2-3 наврати си го поминуваа назад. Лусио доста стабилен . На крај за Камби да пишам нешто , мислам дека подобро ке беше Камби-Мота , Станко на клупа , но тоа е то :smir:
3 повреди , 3 замени , незнам како ќе завршат Самуел , Станко и Балотели .

Сега ја очекуваме ждрепката , не би сакал да ни се паднат Челзи и Реал , но не се плашам , и онака мора да се победува ...

Форца Интер !!! :smir::helou:

I really don't know which team I prefer to face. Chelsea because they are part of my history? I don't know if Chelsea are part of my history, or if I am part of Chelsea's history." :smir:

Јаки бевте вчера, поздрав до тебе и до Фантом! (Иако не му ја исполнивме желбата да испаднеме ама тоа е сега... :) )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom