Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ке ве замолам повеке хулк да не го коментирате е вреди ај игнорирајте го некоје време па ке се опамети мислам.

Дрогба: Би направил се за Мурињо

07.10mourinho1.jpg

Напаѓачот на Челзи, Дидие Дрогба, за англиските медиуми кажа дека за него Мурињо е Бог, тој е неговиот креатор и дека би сторил се што Португалецот би побарал од него.

„Мурињо е некој кој знае добро да одигра тактички, но неговиот најголем квалитет е неговата психологија. Тој знае како да допре до вас. Се потсетувам дека понекогаш кога ќе го прашав ’Зошто ми даваш два дена одмор кога имаме натпревар за неколку дена?’, а тој само ќе речеше дека мојот одмор е пред се заради психолошки аспект.“

„Тоа значеше дека вие ќе се одморите добро некој ден, ќе одморите и психички и тогаш ќе се вратите свежи и подготвени за докажување. Психологијата е 90% од фудбалот. Сите фудбалери се со него, тој ви дава апсолутно се што ви треба.“

„Неговата филозофија е: ’Што сакате правете, со мене што сакате правете, но на теренот сакам да ми давате максимум, не сакам да ме издадете таму. Јас ви давам се што можам, ви давам денови да се одморите, но вие мора да ми вратите со максимум на теренот.“

„После натпреварот тој ќе дојде и ќе ви каже дека сте одиграле лош натпревар, но ако пак на наредниот одиграте добро, ќе дојде и ти рече, ’За мене ти беше играчот на натпреварот.’ Го сакам навистина, тој од мене направи одличен играч, со него неверојатно напредував. Бев подготвен да си ги скршам нозете заради него“, заврши репрезентатецот на Брегот на Слоновата Коска.

^ Toa e oна што јас го велев за Мур пред некој ден, баш затоа и го сакам овој човек во Интер дооолго време .
На крај краева удрете споредба Ибра во времето на Манчини и Ибра во времето на Мурињо . :toe:

Ако се оди според планираното и Филе си го одржи зборот тогаш
во недела 11 октомври на Канал 5 телевизија WWW.FCINTER.COM.MK за првпат ке биде претставен на јавноста преку јавен медиум.Во Емисијата топки во 13.00 часот
аирлија нека ни е:smir:

во недела 11 октомври на Канал 5 телевизија WWW.FCINTER.COM.MK за првпат ке биде претставен на јавноста преку јавен медиум.Во Емисијата топки во 13.00 часот

RESPECT....

Нек се угоде.:wink:

АVANTI RAGAZZI :smir:

Честитки дечки. И кажите му тамо и мене да ме спомне као среќна амајлија на чатот на страната :pipi:

Конечно дома , и конечно да пишам ... Како прво честитки за завршената работа со Филе се надевам добро ке не изрекламира , како второ се извинувам што не ви користам овие 2-3 недели околу сајтот , како што гледам има добри замени , и како трето многу ни фали Мота во тимот :) , благодарим :)

уште нешто , еве кој се повикани за со Пијаченца :

Goalkeepers:1 Francesco Toldo, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders:2 Giulio Donati, 4 Michele Rigione, 5 Antonio Esposito, 13 Felice Natalino, 19 Marek Kysela, 25 Cristiano Biraghi.
Midfielders: 7 Ricardo Quaresma, 14 Patrick Vieira, 20 Joel Obi, 30 Alessandro Amantino Mancini; 6 Lorenzo Crisetig, 8 Jacopo Fortunato, 15 Marco Ezio Fossati, 18 Sebastian Carlsen, 23 Milan Jirasek.
Strikers:89 Marko Arnautovic; 9 Mattia Destro, 10 Rodriguez Alan Hernandez, 22 Samuele Beretta.

Конечно дома и конечно да пишам други део.

Интересни дискусии сте имале неделава, посебно беа интересни оние со Хулк и остала компанија јубенташи кои дојдоа во фан клуб Интер да ги лечат комплексите и да бараат утеха после катастрофата наречена Палермо. Следуваат проклетите интернационални дуели па нема да има Интер на тв оваа недела за жал, а од друга страна Милито ќе се опорави и така.

Одлично што Филе ќе го презентира нашиот сајт, тоа ми се допаѓа FORZA INTER !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom