Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да позајмен е, и во случај да останува ке треба да се доплати одредена сума на Твенте . Така да нема логика да се дава позајмен играч на Лацио за Пандев, и што, пак сакале нејкеле Интер ке мора да ја исплатат таа сума и за Арна а го даваат, глупости .

Да позајмен е, и во случај да останува ке треба да се доплати одредена сума на Твенте . Така да нема логика да се дава позајмен играч на Лацио за Пандев, и што, пак сакале нејкеле Интер ке мора да ја исплатат таа сума и за Арна а го даваат, глупости .
Јас пишав за тоа уште кога ја постираа таа вест тука.
Друго што не ми е јасно, како можи да се споменуваат некакви суми кога Пандев ги има сите аргументи на своја страна и најцеројатно по судски пат ќе го раскини договорот со Лацио.

Морати е Мајка Тереза капираш, мора да си ги одржи '' пријателските '' односи со Лацио, затоа плакне очи со Арна, демек да не испадне им го крадат без усул .

Па не гледаш ли дека и на Лео му почнала да му белее косата?...На коментаторов више почнала и да му паѓа.:pos2:

Doping, Cannavaro positivo. La Juve: "Solo un farmaco"..... evo kako se igra u đubrejuventusu...

TU VIDI
Не ме изненадува Били, секаде каде што има реа на го*на во фудбалот таму е и Јувентус . :smir:

Ненамерно било бе... http://football-italia.net/oct8t.html :pos2:
Шала на страна, ич не сакам да го исклучат Канаваро. Кој ќе слуша оправдувања. Сакам да се во најјак можен состав и по можност сите со допинг да играат, да биде равноправно :pos2:
Заеби „шала на страна“ ова е премногу добро за да не се заебаваме :pos2:

Dopingus did it again, веќе и ново надимаче им најдоа . :tv:

Кратко интервју со Ил Президенте :) .

Ги жалам Јубенташиве сега :(
Кај не им оди во Серија А,се ругаат со напагачите и со швицарско сирење одбраната,од Диего очекуваа повеке,ама дечкото изгледа не е доволно спремен,па го цицнуваат од кој стигнат,сега пак уште една грижа повеке...Канаваро во кој се клањаа кога дојде од Реал како да се симнал Господ да игра за нив да ти бил допингуван...е сега не знам што да кажам,уште една црна дамка кај Јубе,кој од второлигаши,сега и со нов прекар,дувло на наркомани и допингувани играчи :pos2::pos2:

Интервјуто со Морати го прочитав,и според мене Пандев од Јануари е нов играч на Интер,мислам за некоја недела ке стане јавна тајна тоа,ако не веке и наредниве денови.
По крилните позиции треба да се земат играчи,пошо таму сме најтенки :kesa:

Според мене изјавата на Морати е таква, за да не се дигне поголема медиумска активност околу Пандев и Интер.

90% доаѓа во Интер во Јануари.

Не ме изненадува Били, секаде каде што има реа на го*на во фудбалот таму е и Јувентус . :smir:
Реата барај си ја таму кај вас зш поголема смрдеа од шинтер нема и еве кој провоцира сега и пишува с****а ,нели на сите им велиш размисли првин, почекај 10 секунди па потоа пишувај, постов не ти е на место друже, можда по дифолт ние фановите на ЈУВЕ и останатите сме жртви на форумов но по дифолт и вие сте најголемите лузери на форумов :helou:

Реата барај си ја таму кај вас зш поголема смрдеа од шинтер нема и еве кој провоцира сега и пишува с****а ,нели на сите им велиш размисли првин, почекај 10 секунди па потоа пишувај, постов не ти е на место друже, можда по дифолт ние фановите на ЈУВЕ и останатите сме жртви на форумов но по дифолт и вие сте најголемите лузери на форумов :helou:

Пацерано знаеш дека пишува во фан клуб кај што е фан на Интер,може да пишува што сака...ако пишеше кај вас ке беше провокација...

Ајде тажете сега по Канаваро на вашиот смрдлив фан клуб и не умарајте тука :pusk:

По дифолт ти треба да добиеш бан од темава...
Баш убаво ти кажал, размисли па пишувај ама тешко ви оди тоа некако.
Постојат правила кои треба секој да ги почитува а и ти не си исклучок. Па почитувај ги и нема да бидеш "жртва" на никој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom