Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sampdoria: 1 Castellazzi; 3 Ziegler, 6 Lucchini, 28 Gastaldello, 7 Mannini; 23 Stankevicius, 17 Palombo, 16 Poli; 11 Bellucci, 10 Pazzini, 99 Cassano.
Subs: 21 Guardalben, 8 Zauri, 9 Pozzi, 12 Tissone, 13 Rossi, 19 Franceschini, 22 Cacciatore.
Coach: Luigi Del Neri.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 14 Vieira, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 45 Balotelli, 22 Milito, 9 Eto'o.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 7 Quaresma, 18 Suazo, 26 Chivu, 30 Mancini.
Coach: José Mourinho.

---------------Цезар---------------
-Мајкон---Лусио--Самуел----Сантон
Занети--------Виеира------Камбиасо
-------------Балотели---------------
----------Милито----Ето'о------------

стандард 4-3-1-2 со измената Сантон-Киву и Снајдер-Балотели.

Sampdoria: 1 Castellazzi; 3 Ziegler, 6 Lucchini, 28 Gastaldello, 7 Mannini; 23 Stankevicius, 17 Palombo, 16 Poli; 11 Bellucci, 10 Pazzini, 99 Cassano.
Subs: 21 Guardalben, 8 Zauri, 9 Pozzi, 12 Tissone, 13 Rossi, 19 Franceschini, 22 Cacciatore.
Coach: Luigi Del Neri.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 39 Santon; 14 Vieira, 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 45 Balotelli, 22 Milito, 9 Eto'o.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 7 Quaresma, 18 Suazo, 26 Chivu, 30 Mancini.
Coach: José Mourinho.

---------------Цезар---------------
-Мајкон---Лусио--Самуел----Сантон
Занети--------Виеира------Камбиасо
-------------Балотели---------------
----------Милито----Ето'о------------

стандард 4-3-1-2 со измената Сантон-Киву и Снајдер-Балотели.

Од кога двајца Занетовци , или и ти се стави :pos2::pos2: грешка е на официјалниот :smir:

Знае Мурињо дека Сампдорија нема да се брани т.е. дека ќе оди на 3 бода, и дека може да се надигурва со противнкиот денес и затоа се има одлучено за 3ца напаѓачи...
Искрено, ми се допаѓа стартниот состав денес, ветува :)

Одлично идеме на победа :) Ама челзи ме згазија на спортска :) Ке има денес стрим?

На спорт клуб мислам дека ќе ја даваат.

кога спомна 2 метра сакам да напоменам на сите интераши дека свирнатиот офсајд на Мунтари против барса е РЕГУЛАРЕН!
cobra-info0.gif

мислам дека сликава доволно објаснува со што Мунтари беше во офсајд:smir:

хахахахахаха ЛУУУУУДДД :vozbud::vozbud:

Тешко прво полувреме... Тепање многу, фудбал малку.
Балотели е одличен, Маикон се скина од трчање, напред-назад цело време.
Ето и Сантон меѓу послабите.

Отсекогаш интересни ми биле дуелите против Сампдорија на гости, добро е што Сампдорија не игра антифудбал како Каљари, Парма на пример, туку доста отворен и квалитетен фудбал.
Интересно прво полувреме, Интер мислам дека беа подобар противник, а сето тоа и резултатски ќе се докажеше доколку Камбијасо шутнеше посилно после повратната топка од Милито, тоа беше единствена конкретна шанса и можеше да се искористи.
Секоја чест за Мурињо што го доведе Лусио, бразилецов игра феноменално, једино против него не можеше да дрибла Касано, Лусио ги доби сите дуели против него, а исто така и со останатите фудбалери, браво уште еднаш. Балотели игра добро, но многу прават груби фаули врз него, Маикон е добар, Ето некако заспано ми делува, а за Виера што да речам, едноставно е, кога ќе биде позади противнички играч тоа е фаул :)

Малку повеќе да притиснеме во вториот дел и ќе победиме, може да влезе во игра Мансини на местото на Сантон па да се направат некои ротации со Занети и Маикон, што се однесува до одбраната се` е беспрекорно, а Камбијасо одлично си ја врши задачата.

Камбиасо требаше да даде еден гол ама ајјј
Балотели звер

Сантонче :kesa:

Се насетуваше вакво голче, без изградена акција по грешка на одбраната, да се надеваме на гол до крајот на мечот иако тешко иде .

Што Санточе, што мајка бараше Самуел таму, кога напаѓачот на неговата страна (Пацини) беше сам!
Самуел е крив, а Сантон што е дрво одбрана, дрво е.

Маикон душа немаше, трчаше ко луд ама у офанзива не беше корисен ко обично.
Мурињо згреши што го извади Балотели, требаше Ето да одмори малце, ептен е свилен, дуел игра = нула! Еден дуел го немам видено да добие кога даваат топка према него, уште па ако е висока...
ај сеа -3, па ќе се бркаме пак...

Глупоси...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom