Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ko да нема утре се понашате бе :D, не мислите дека малце претерувате, мене најискрено повеќе еуфорија ме фаќаше пред миланското дерби, сепак, ова е само прв меч од фазата по групи, макар играле и со европскиот првак .

На натпреваров најубаво ќе видиме до каде сме, колку ни се силите за во ЛШ... Барем засега :). Барселона не е Милан. Ова ќе биде многу потежок натпревар.

Сакав сантон да игра на местото на киву побрз е,иначе за мунтари и станкович нз баш кој и да стартува е добро.Иначе ако играме финале во лш очекувам да се собереме тогаш сигурно негде и заедно да гледаме

Добро е што Балотели не игра, вечер очекувам победа Милито ке ги поздрави...:smir:

Aбе канал 5 се изгуби нешто што е работава само во Кавадарци ли е проблемот или секаде леле како се нервирам:nerv:

--------------Цезар-------------
маикон---лусио---самуел---киву
---------------занети--------------
------мунтари----------мота--------
----------------снајдер------------
------------милито----ето---------

Само што го кажаа овој состав на канал 5. Моќно изгледа, а?:wink:
Кај е Дејан? НЕ знам шо изведува сеа Мурињо на ваков важен натревар го изостава Дејан?
Се надевам дека знае што прави.
Aбе канал 5 се изгуби нешто што е работава само во Кавадарци ли е проблемот или секаде леле како се нервирам:nerv:
Изгледа само кај вас. Супер е и сликата и звукот.

СО СРЕЌА, па да издвоиме сигурна победа!
НАПРЕД ИНТЕР

Кога играа Мота и Мунтари во ист тим, доста лошо делуваше средината, разликата сега е што Мунтари ке биде деструктивецот, на местото на Камбијасо, се надевам овој пат, уз Снајди, средината ке функционира перфектно .

УА ФИЛЕ!!!

Да почнеме сега и ние како Миланезите, удри по коментаторот :))

филе глеам со дрес на барса хехе ако ако на полувреме коа ке губи барса ке си го соблече хаах

Ајде луге идам пред телевизор да глеам,напред интер очекувам победаааааааа

Добро бе да не се реинкрнирал Бурдисо во телото на Мунтари..нешто многу познати ми се грешкиве...

Дали не реков дека најголема футка ке им е Мунтари! Дејан е 5 класи поквалитетен и поискусен за вакви натпревари!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom