Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Се гледа, но за жал се помалку. Ај нека си отиде Занети. Не си оди затоа што ниту тој сака да си оди ниту пак клубот сака да го продаде. Кога ќе видиш за еден фудбалер да стане легенда и да остане во истиот клуб до крајот на кариерата треба да има взаемна "љубов".

Браво за болдираното, прекрасно кажано :smir:!
Секој клуб си има своја традиција... Барселона има нејзина. Таму каталонците и играчите од младинскиот тим имаат предност во однос на другите играчи. Ај Чави нека замине од клубот. Незамисливо е тоа!
Ето е друга приказна... тој дојде повеќе или помалку како готов играч во клубот. Потоа имаше некои инциденти во соблекувалната кои го инволвираа него и Роналдињо. Мислам дека тоа беше само една од причините за Пеп да сака да го продаде уште лани.:smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Секој клуб си има своја традиција... Барселона има нејзина. Таму каталонците и играчите од младинскиот тим имаат предност во однос на другите играчи. Ај Чави нека замине од клубот. Незамисливо е тоа!
Ето е друга приказна... тој дојде повеќе или помалку како готов играч во клубот. Потоа имаше некои инциденти во соблекувалната кои го инволвираа него и Роналдињо. Мислам дека тоа беше само една од причините за Пеп да сака да го продаде уште лани.:smir:
Ili da se objasni se vo eden zbor BARCELONA e MES QUE UN CLUB!

P

pepito*

Гостин
Поздрав до сите интераши,се надевам на фер утакмица,па нека победи подобриот!:helou:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Не си ми јасен. Прво рече дека Ето бил продаден зошто освоил титула и немал повеќе мотивација. Јас те прашувам зошто тогаш го продаваа година предходно? Ете не е важно дали сам се изборил или не наѓол клуб. Важно го продаваа. Според тоа како се одвиваше сезоната и како заврши, тоа ќе беше грешка. Тоа ми е зборот...

Инаку сега, како што вика Морати, сите се задоволни. Секој доби што сака, така да можеме да се сконцентрираме на натпреварот.
Слушај вака... зборувам за лето 2008 година... кога Пеп дојде на кормилото на Барселона и кога направи чистка... т.е. ги продаде Деко, Роналдињо, Турам, Замброта... истиот ден кога беше назначен за тренер (официјално), тој излезе на прес и кажа дека највлијателните играчи во тимот како што се Деко, Роналдињо и Ето се ставени на трансфер листата... тогаш се дигна прашина и сите се прашуваа со кои играчи ќе напаѓаме на титулите. Одтогаш Ето почна да се поврзува со многу клубови, но ниту еден клуб неможеше да го исполни неговото барање, т.е. да му дава плата од над 10 милиони евра. И тогаш следеше предсезоната и Гвардиола кажа дека поради тоа што истата е почната а тој сака тимот да биде готов до предсезона, му дозволи на Ето да остане во тимот.

Зборот ми беше... ако Ето лани на предсезоната (како што кажуваш ти) го предомислил Пеп, зошто тогаш ова лето беше продаден покрај 36 постигнати голови во сите натпреварувања ?:toe:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Интераши на точно еден саат пред почетокот, спортски поздрав, па нека победи подобриот.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не ти кажувам дека се предомислил, јас имам впечаток дека сам се бореше да остане. И тоа што ја набива цената кај другите клубови е борба. Не сака да го купат, ме разбираш?

Макар што, тоа е најмалку битно зошто останал. Битно е што го продаваа. Ти викаш дека Пеп го продал зошто имал чувство дека оваа година треба да се продаде. Па и лани имаше чувство, ама Ето стигна да даде гол во финалето меѓу другото... Така да, не би верувал многу во чувството на Пеп.

Некој од другите навивачи на Барса погоре што пиша убаво си кажа, Пеп сакаше да го продаде за да го замени со некој како Ибра. Нема врска нити мотивацијата на играчот нити дека правел проблеми нити било што друго. Не го сакаше и тоа е тоа. Само незнам зошто уште пишуваме за ова јас мислев го завршивме разговорот :smir:

Иначе, гледам доста фанови на Барса на фан-клубов тоа е супер. Ќе биде интересно. Само ако не нема на фан-клубов за време на натпревар, повеќето ќе бидеме на Chat на сајтот. (Оној дел од нас што гледа дома, се разбира) Добредојдени сте да ни се придружите.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
ОК е тоа што си имаат своја политика, но искрено не е фер да се однесуваат полошо со другите, на некој начин подискриминирачки. Посебно не со оние кои навистина многу направиле за клубот, а факт е дека Ето и тоа како остави важен печат во историјата на Барселона.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Конечно дојде оваа среда, уште некои 50 минути и ќе влеземе во најголемата пресметка во историјата на фудбалот. Мајката ова епско стана бе, сите го чекаат.

Фрка ми се дешава во стомакот? :vozbud::vozbud::vozbud:
И мене. Во стомакот и во главата:smir:

Едит: Ќе игра Камби? Се знае почетниот состав?

ЕДИТ: 1000 пост. Ова на арно ќе да е:smir:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Ајде луге конечно дојде сеа станав од спиене,намерно легнав да ми помиене времето побрзо и сеа се подготвувам за почеток на натпреварот.Добро е инеста не им игра прва постава имаме шанси и во средина да се надигруваме.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.044
Ko да нема утре се понашате бе :D, не мислите дека малце претерувате, мене најискрено повеќе еуфорија ме фаќаше пред миланското дерби, сепак, ова е само прв меч од фазата по групи, макар играле и со европскиот првак .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Многу е битно Syn, ако не тепаме денес одма можеме да се спремаме за четвртфинале со Манчестер, Ливерпул или Челзи, а со нив ми се игра понатаму. Знаеш колку сме баксузи во четвртфиналето, тоа е некој малер кој треба да се надмине, а баксузи сме и во ждрепката обично.

Затоа ми е битно денес да се победи, ако се може, да размислуваме на прво место во група, полесен противник во четвртфинале, да го поминеме тој чекор, и после здравје да тераме понатаму...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
--------------Цезар-------------
маикон---лусио---самуел---киву
---------------занети--------------
------мунтари----------мота--------