Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Decki kakov Deco,Melo,Elano kakvi bakraci.
Se sto treba da se investira e Ederson pa luge moi covekot e idniot Kaka ,ima neverojaten pass,sut i se ona sto e potrebno da ja popolni sredinata na terenot.
Neka ne zalat pari za covekot vredi spored mene!
Ederson e najdobra varijanta bez somnenie.
Mlad, kvaliteten plej koj nema da bide samo 1-2 godishna investicija.
No problemot e dali kje se snajde vo Inter pa potrebna e i rezervna varijanta kako Deko.
Ederson kje ne koshta okolu 20-25 milioni evra a deko samo 5. Pa ne e lo[o da se zemat i dvajcata koga znaeme deka zaminuvaat Mansini, Viera, Himenez, se penzionira Figo a moze da zamine i Kvarezma.

Se izvinuvam za latinicata ama ne znam so e fintata ne mi raboti mak poddrskata.

Абе сигурна е работава со Деко и Карваљо :) незнам каде прочитав дека Челзи решил да ги продава и поставил сума од 12 милиони евра за двајцата. И наравно кај нас ке се бапнат :duel:

Тие не се проблем да се земат, како одиграа лани добро што не ги избркале на клоци. Сега незнам, не ми се допаѓаат пензионерскиве работи. За Карваљо имам доверба дека ќе одигра добро, на таков дефанзивец му лежи калчото, ама за овој другиот мислам дека може да биде само златна резерва. Далеку е од најдобрите години не е тоа што го знаеме...

Добра работа е у свему томе што Мурињо си ги знае, па сигурно и има причини што ги вика. Знае за што му требаат, што можат, што не можат. Подобро да ставиш во игра играч што го познаваш добро отколку да го ставиш Виера и да не знаеш во кој правец ќе продолжи натпреварот.

Исто е добро што и оние трансфери за кои очекуваме дека ќе бидат промашени обично испаѓаат добри. Ќе видиме...

Mур :

Among Eto'o, Drogba e Benzema whom do you like more?

"Ibrahimovic".
:) .

Иначе, Едерсон кога дошол во Лион изјавил дека ова е само чекор до отстварување на неговиот сон да заигра во Серија А . Денес пак излегоа шпекулациите поврзани со него, т.е. со давање на Виеира и Мансини плус кеш за играчот .

Ете ја потврдата дека Ибра ќе остане барем уште оваа сезона во Интер.

П.С. Сега на јутјуб го гледав Едерсон, со тоа се оправда Syn кога се возбуди за играчов :). Досега го немав гледано, ама ќе ми биде чест од наредна сезона да го гледам во дресот Интер. Квалитетен плеј без сомнение...

Тие не се проблем да се земат, како одиграа лани добро што не ги избркале на клоци. Сега незнам, не ми се допаѓаат пензионерскиве работи. За Карваљо имам доверба дека ќе одигра добро, на таков дефанзивец му лежи калчото, ама за овој другиот мислам дека може да биде само златна резерва. Далеку е од најдобрите години не е тоа што го знаеме...

Добра работа е у свему томе што Мурињо си ги знае, па сигурно и има причини што ги вика. Знае за што му требаат, што можат, што не можат. Подобро да ставиш во игра играч што го познаваш добро отколку да го ставиш Виера и да не знаеш во кој правец ќе продолжи натпреварот.

Исто е добро што и оние трансфери за кои очекуваме дека ќе бидат промашени обично испаѓаат добри. Ќе видиме...
Od Stankovic sigurno kje odigra podobro.
Kolku i da go sakam toj igrac fakt e deka mu pomina vremeto i ne mozi da igra poveke na toa nivo posebno ne kako plej.

Ах ови Италијаниве не можат да се помират дека Интер е премногу добар и затоа ги освојува титулата а не дека судиите ни помагаат

Според новата студија ’не експретската елита’ доколку судиите не грешеле Интер ќе бил четврти, Милан прв со 82 бода, Јувентус втор со 78 Фиорентина со 75 трета и НЕРОАЅУРИТЕ четврти со 73.

Како не им се здосади да трескаат вакви клубости. Само што заврши сезоната уште не почнала новата и тие пак се замараат со Интер.

Не можат да победат екипи како Киево, Болоња не можат да не победат нас, завршуваме со 10 бода предност и не прават ретардирани на крајот.

Ете ја потврдата дека Ибра ќе остане барем уште оваа сезона во Интер.

П.С. Сега на јутјуб го гледав Едерсон, со тоа се оправда Syn кога се возбуди за играчов :). Досега го немав гледано, ама ќе ми биде чест од наредна сезона да го гледам во дресот Интер. Квалитетен плеј без сомнение...
Се шуња дека договорот е веке паднат, Мансини и Виеира ке идат во Лион . . . се надевам деновиве ке падне нешто поофицијално . :vozbud:

Ах ови Италијаниве не можат да се помират дека Интер е премногу добар и затоа ги освојува титулата а не дека судиите ни помагаат

Според новата студија ’не експретската елита’ доколку судиите не грешеле Интер ќе бил четврти, Милан прв со 82 бода, Јувентус втор со 78 Фиорентина со 75 трета и НЕРОАЅУРИТЕ четврти со 73.

.
Kaде беа овие експерти кога ЈуБе освојуваа титули ?

И после зашто Let it B .

Го глеав Едерсон исто и јас на јутјуб , страшна работа е , добар дриблер , одлични пасови , добар шут , тоа на Интер му треба , млад 23 години , висок 181 цм како што сака Жозе , ке биде добро да го земеме :helou::smir:

Едерсон зверски играч е бе,кога играше во Ница имаше повеке слобода на средината на теренот,едноставно царуваше,сега во Лион не доага до израз доволно неговиот квалитет,бидејки има и други играчи во Лион добри во средниот ред и некако е повлечен,не ми се свига толку како игра во Лион.

Во Ница беше неговото време,правеше партали.

Есега во Интер ако дојде,е надевам дека ке дојде,дали ке се привикне на стилот на игра во Италија и дали Мурињо ке го стави во прв тим знаејки дека се шушка и за Деко,Елано,Мело и ред други.

Едерсон зверски играч е бе,кога играше во Ница имаше повеке слобода на средината на теренот,едноставно царуваше,сега во Лион не доага до израз доволно неговиот квалитет,бидејки има и други играчи во Лион добри во средниот ред и некако е повлечен,не ми се свига толку како игра во Лион.

Во Ница беше неговото време,правеше партали.

Не само што има многу добри играчи, имаа двајца други првотимци кои играа буквално на истата позиција, алудирам на Ким Калстром и Жунињо . Знаеме за какви играчи станува збор, нормално дека талентот на Едерсон за нијанса беше десеткуван . Како и да е, би го добиле Мансини, го имаат Калстром, тука им се и Туалалан, Макоун, така да шансите за продажба на Едерсон се многу големи .

Постои и варијанта да дојде Едерсон, а и Деко, мада не верувам дека Деко би се согласил да седи на клупа :) .

Едерсон искрено не сум го гледал како игра, ама знам дека на ФИФА Менаџер 2006 го имав купено после неколку сезони и ми беше меѓу најдобрите играчи и прв плејмејкер. (Инаку играв со Интер).:pos:

Едерсон искрено не сум го гледал како игра, ама знам дека на ФИФА Менаџер 2006 го имав купено после неколку сезони и ми беше меѓу најдобрите играчи и прв плејмејкер. (Инаку играв со Интер).:pos:
Е па нормално дека ќе играш со Интер :)

Знае некој кога се игра некој турнир со Челзи, Милан, Интер и уште еден друг тим не ми текнува сеа...

Последно интервју на Мур :

“Не верувам дека Ибрахимович ќе замине.” – рече Мурињо. “Но доколку се случи тоа, тој ќе замине во голем клуб кој ќе ни овозможи замена за одличен фудбалер.”

“Мислам дека ќе има пријателски преговори, но се надевам дека нема да дојде до тоа бидејќи не сакам Ибра да не напушти.”
“Додатно, Интер нема да бара само едноставна замена на фудбалери, ние ќе посакуваме и многу пари.”

Мурињо проговори и за Рикардо Кварезма, кој ќе се врати на Џузепе Меаца по одбивањето на можноста за преселба во Џенова.
“Тој немаше лесна адаптација бидејќи пристигна доцна.” – објасни Мурињо. “Па работите малку се блокираа. Многу е тешко за фудбалер кој дојде доцна веднаш да покажува одлични перформанси.”

“Веројатно доколку биде со нас од стартот на подготовките и одигра пет до шест натпревари во релаксирана атмосфера ќе го покаже потенцијалот кој го има и кој сите ние го знаеме.”

“Кварезма ќе се врати.”

DekО ке се израдува сеа :pos2::vozbud:

Последно интервју на Мур :

“Не верувам дека Ибрахимович ќе замине.” – рече Мурињо. “Но доколку се случи тоа, тој ќе замине во голем клуб кој ќе ни овозможи замена за одличен фудбалер.”

“Мислам дека ќе има пријателски преговори, но се надевам дека нема да дојде до тоа бидејќи не сакам Ибра да не напушти.”
“Додатно, Интер нема да бара само едноставна замена на фудбалери, ние ќе посакуваме и многу пари.”

Мурињо проговори и за Рикардо Кварезма, кој ќе се врати на Џузепе Меаца по одбивањето на можноста за преселба во Џенова.
“Тој немаше лесна адаптација бидејќи пристигна доцна.” – објасни Мурињо. “Па работите малку се блокираа. Многу е тешко за фудбалер кој дојде доцна веднаш да покажува одлични перформанси.”

“Веројатно доколку биде со нас од стартот на подготовките и одигра пет до шест натпревари во релаксирана атмосфера ќе го покаже потенцијалот кој го има и кој сите ние го знаеме.”

“Кварезма ќе се врати.”

DekО ке се израдува сеа :pos2::vozbud:

Хел ЈЕА !

АБе ви викам ја ... Кварезма ке дроби сезонава ... Само уште едно крило/плеј да земеме и ке бидеме Машина :D

Еве Едерсон и Рибери да дојдат ... или кој и да е ... И Деко да дојде .. пак ке газиме ;)

Форцаааа Интееееер !:baeh::baeh:

Рејтинг на фудбалерите за изминатава сезона за серие А!
Clipboard08-3.jpg

и за лига на шампиони
Clipboard02-37.jpg

Mnogu igras menager 2006:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
A zamisli vo 2008 kakov e ni Iniesta ne mu e ramen na menager
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
I zemete ucete dosta vise menager igrate

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom