Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Морати го процени Ибра,доколку се разбира некој сака да го купи,на 94 милиони евра,исто колку и Кристијано Роналдо.

Ај некој нека припали сега и да се дрзне да го земе.....

Перез,имам некое претчуство дека ке се обиде да преговара со Морати за продажба на Ибра...:smir:

Виера+мансини за карим бензема-ја мислам дека може да се биде бизнис ама не верувам дека ке се оствари!
Виеира сигурно ке оди во франција дали овака или онака он ке си замине, Мансини 90% е надвор од тимот со оглед дека ништо не покажа а и мурињо се повлече од 4-3-3 формацијата!

Виера+мансини за карим бензема-ја мислам дека може да се биде бизнис ама не верувам дека ке се оствари!
Виеира сигурно ке оди во франција дали овака или онака он ке си замине, Мансини 90% е надвор од тимот со оглед дека ништо не покажа а и мурињо се повлече од 4-3-3 формацијата!
Не знам шо ќе ние е уште еден шпиц од светска класа. Кој ќе седи на клупа не знам доколку остане Ибра. Дојде Милито, тука е Балотели а 90% доаѓа и Арнаутович.
Најверојатно тоа се само шпекулации. Доколку се расфрламе со пари тоа сигурно нема да биде за напаѓач.

Abe ovie od Celzi se popalile za Maicon i ja im vikam deka moze da go zemat... eden ubav soncev den.... koga ke zavrne

Овој Маднес има некое пореметување,или не знае да пишува или не знам стварно...
http://www.goal.com/en/news/9/engla...a-keen-on-ibrahimovic-drogba-player-plus-cash

А ова?
А да отвореше официјален сајт на Интер :) .
Ako не примети, под таа вест горе, има вест за Бензема . . . има логика носење на Дрогба ? Не . . . али goal.com

пс Абрамович ке добие играч од Мурињо . . . . јеа рајт. Освен ситење, без мене за малце ке освоевте ПЛ, ЛШ, Лига куп ( читај ништо ), другo Абро и не добива од својот поранешен тренер.

Овој Маднес има некое пореметување,или не знае да пишува или не знам стварно...
http://www.goal.com/en/news/9/engla...a-keen-on-ibrahimovic-drogba-player-plus-cash

А ова?

Kako prvo poremetuvanje imas ti so toa doagas i provociras a za takvite kako tebe ima edno mesto vo Demir Hisar kade sto mozes komotno da zboris sto sakas i da pisuvas so sakas tamu se ke ti bide dozvoleno

a ova?
http://http://images.google.com/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b7/Demir_Hisar_map-mk.png&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Demir_Hisar_map-mk.png&usg=__wr-bRpm2kwewOiX4k7L_oUVg1jM=&h=392&w=500&sz=48&hl=en&start=1&um=1&tbnid=49vnda50COujMM:&tbnh=102&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Ddemir%2Bhisar%26hl%3Den%26sa%3DN%26um%3D1

Kako prvo poremetuvanje imas ti so toa doagas i provociras a za takvite kako tebe ima edno mesto vo Demir Hisar kade sto mozes komotno da zboris sto sakas i da pisuvas so sakas tamu se ke ti bide dozvoleno

a ova?

Ау бе меднес, и без болд ќе те прочитаме. Сите стоиме добро со видот да чукнам...

Aгентот на Едерсон ( игра позиција плеј, ја изигра цела претходна сезона за Лион ) изјавил, цитирам : "He is an Inter player," . . . :D, подоцна се поправил во својата изјава и додал дека Интер биле заинтересирани премногу за овој играч, но и за Деко . . . сумата која Лион ја барале била 20 милиони . Немаше да обрнам внимание многу на оваа шпекулација, да не беше онаа '' грешка '' во интервјуто на Калиендо ( агентот на Маикон ) .

Ова го прочитав на неколку интернет портали т.е. од линкови дадени низ inter-форумите зашто инфово удри ко бомба на истите ( се работи за доста добар фудбалер ). Добро е што се интересираме за играчи кои играат на позиција плеј, според мене, сите освен Деко би биле супер опција за тимот . :toe:

За Едерсон, земен е за 14 милиони евра минатата сезона од Ница, планиран е како замена за Жунињо во Лион, и те како добра замена, затоа не верувам дека за само една година така лесно би се откажале од овој играч . . . ако го направат тоа, ондак :vozbud: .
Коинциденција или не, Интер последниов период се обидува да ги даде Виеира и Мансини баш на Лион, ништо чудно да пробаат овие двајца плус кеш, и онака како плеј во Лион игра и Калстром .

незнам зошто ама кога гледам дека Син постирал очекувам огромен пост :)
дури и песната од роби вилијамс ми иде син син син :D

DSC00060.jpg

oва ви се вика креативност на час по латински :helou:

Едерсон е добар фудбалер, овој Калиндо не е многу за верување, (рече дека Реал Мадрид се интересирале за Давид Трезеге) ама мислам дека нема да се разфрламе со пари.

Морати убаво објасни која ќе биде улогата на Деко. Оваа сезона да помогне колку толку а од година да му помогне на Коутињо да се прилагоди на Интер. Морати многу очекува од Коутињо и исто како што реков во неколку наврати евентуално врлање на многу пари за асален плеј може да се покаже како лош потек ако Коутињо блесне како Кака во Милан.

Само јас сакав како варијанта да го донесеме Рибери за малку креативност, али јебига јас не сум на платен список на Морати а и не сум советник на Мурињо за тактиката па ќе си го купам Рибери на Менаџер:pos2::pos2::pos2:.

пс Ако Морати решил да го продава Ибра нека го продаде најмногу за една недела. Не можам да се нервирам секој ден со различни инфорции де овој го барал де оној де ќе остане де се предомислил ќе си оди преку К!Р ми е веќе сега а не па до 1 септемвир. Ибра да не сакаше да си оди ќе немав гајле знам дека Мур и Морати нема да го продадат најдобрит фудбалер зошто не ни треба пари (нафтата пак рипа) ама ова ми е истиот филм како со Феноменот

Проблемот со Феноменот беше што и Купер беше за негово продавање, не беше сигурен во врска со неговата повреда и не сакаше да ризикува . За разлика од тој случај, Мурињо у никој случај не е за продажба на Златан, па ако некој успее да го убеди Златан да остане тука, тогаш мислам дека тоа ке биде Мурињо .

p.s. Бојан, јасно ми е тоа со Коутињо, али да се ризикува уште една сезона без асален плеј, е више претерано у пм . Деко е креативец, али спор е премногу и незнам како би се адаптирал на фудбалот во Италија .
А за Едерсон обрнав внимание зашто Калиендо своето интервју го започна велејки дека Едерсон е нов играч на Интер . . . па подоцна да се поправи велејки дека интересот на Интер за тој играч бил доста голем .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom