Едерсон е добар фудбалер, овој Калиндо не е многу за верување, (рече дека Реал Мадрид се интересирале за Давид Трезеге) ама мислам дека нема да се разфрламе со пари.
Морати убаво објасни која ќе биде улогата на Деко. Оваа сезона да помогне колку толку а од година да му помогне на Коутињо да се прилагоди на Интер. Морати многу очекува од Коутињо и исто како што реков во неколку наврати евентуално врлање на многу пари за асален плеј може да се покаже како лош потек ако Коутињо блесне како Кака во Милан.
Само јас сакав како варијанта да го донесеме Рибери за малку креативност, али јебига јас не сум на платен список на Морати а и не сум советник на Мурињо за тактиката па ќе си го купам Рибери на Менаџер:pos2::pos2::pos2:.
пс Ако Морати решил да го продава Ибра нека го продаде најмногу за една недела. Не можам да се нервирам секој ден со различни инфорции де овој го барал де оној де ќе остане де се предомислил ќе си оди преку К!Р ми е веќе сега а не па до 1 септемвир. Ибра да не сакаше да си оди ќе немав гајле знам дека Мур и Морати нема да го продадат најдобрит фудбалер зошто не ни треба пари (нафтата пак рипа) ама ова ми е истиот филм како со Феноменот