Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Екстази сме вечер сите =) глеам никој не мрднал надвор =) По дома се слави хахахах:duel::duel:

Ај честито титула (иако ви ја честитав уште пред месец дена), па се глеаме во Супер Куп :helou:

Ibra: "We will win everything next year"

:)

Така те сакам бе Ибра :vozbud:

Moratti: "Wonderful to celebrate together"

:)

campioni d'italia

inter2800x600.jpg

Бев ја надвор, ко лудак се шетав некој со Интер дрес низ центароФ, се дерев ко будала :pos2: ја и уште двајца, сите ни се чудеа, си викаа што им е на овие.. така им е коа незнаат што е најубаво на свет :) Али за утре уз свадба и пиче (пијачка) :) ќе биде весело...

Прво благодарност за честитката, а Морати многу повеќе го сака фудбалот од Абрамовиќ.
Точно е без игра Интер на чело со Мурињо стана шампион.
А нареднава сезона многу полесно ќе ја одбраниме.
поздрав
„Сака“ не е прав збор, можеби и Абрамович е голем вљубеник во фудбало, ама зборуваме за кој колку го разбира, нешто сосема различно.

Всушност, без игра, мислев на тоа дека интерашите не ни беа излезени на терен во моментот кога и официјално ја одбанија титулата во Серија А, но искрено Интер и немаше некоја игра, пред се заради (мора да се признае) отсуство на креативен играч на средината, нешто шо се виде и во ЛШ.

Мурињо, ваков, таков, онаков.......има, покрај шампионски карактер, и среќна, шампионска ѕвезда, . Таквото нешто е исто така битно, како и самата игра на терено на играчите.

Поздрав до сите. :helou:

Бев ја надвор, ко лудак се шетав некој со Интер дрес низ центароФ, се дерев ко будала :pos2: ја и уште двајца, сите ни се чудеа, си викаа што им е на овие.. така им е коа незнаат што е најубаво на свет :) Али за утре уз свадба и пиче (пијачка) :) ќе биде весело...

Затоа имаш зеленко =)

Ја утре од 8 сабајле коа ке му седнам со Звучкиве со Pazza Inter amala ;)

Думан, ај те молам, ти знаеш италијански, ако може да ни кажеш и да ни преведеш што скандираат играчите после некаде 1:46 на клипчето што го постираше ACAB

П.С. ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА МИЛАНО...
116463-500.jpg

честито титула сосема заслужена и чиста како солза:helou::smir:

MILAN - Campioni d'Italia, Campioni d'Italia, Campioni d'Italia, Campioni d'Italia!
The seventeenth Scudetto in our history is our fourth consecutive league title and José Mourinho's first. It was won watching Udinese beat AC Milan on television, but Inter have won it with merit, step by step, moment after moment, and the Nerazzurri fans can celebrate another wonderful success at the Stadio Giuseppe Meazza tomorrow night when the Italian champions take on Siena. With four consecutive titles Inter join the Great Torino side in the history of Italian football. By winning the Scudetto in his first Italian season, José Mourinho has set a new record for a foreign coach, at both Inter and other Italian teams. Raise your eyes, raise your arms, the sky is beautiful tonight. It has our colours, our love, our faith. The seventeenth Scudetto will go down in history as the title won on the day of Massimo Moratti's birthday. Congratulations president. Congratulations and thank you, from all the Inter fans who are celebrating tonight.

Можеше ли Морати поубав подарок за роденден да добие ?

Zanetti: "An honour to be in history"​
Sunday, 17 May 2009 02:05:41
116462.jpg
MILAN - Javier Zanetti is proud to be the captain of an Inter side that has entered the Italian football history books by winning a fourth straight Serie A title.
"It has a great value because it is our fourth consecutive league title and it is very important for us to be part of this great club," he told Sky Sport Italia. "This Scudetto has a special feel; being part of the great history of this club has a great value."
Zanetti, who watched Udinese beat Milan with team-mates at the Centro Sportivo Angelo Moratti, added: "We were watching the match and after the second goal we started to believe in it a bit more, but matches last 90 minutes. We waited until the end but I think that if it hadn't happened tonight, it would have happened tomorrow.
Scudettos don't come without dedications and Javier's is for his family: "For my wife Paula and my two children because this wouldn't have been possible without my family."

Нека ни е честита најновата титула, која дојде после една долга фудбалска година во која бевме сведоци на се' што може еден фудбалски тим да ни пружи: среќа, очај, смиреност, нервоза, надеж, изгубеност... Но токму во тоа е убавината да се биде навивач на Интер... Нека се множат! CAMPIONI D'ITALIA!!!:smir:

Честито и теоретски заверена "титула", поздрав до вас!!!!!!

Нека ни е честита најновата титула, која дојде после една долга фудбалска година во која бевме сведоци на се' што може еден фудбалски тим да ни пружи: среќа, очај, смиреност, нервоза, надеж, изгубеност... Но токму во тоа е убавината да се биде навивач на Интер... Нека се множат! CAMPIONI D'ITALIA!!!:smir:

E за ова баш незнам :toe: :) :) Тоа само со друга екипа со Интер НЕЕЕ :)

Види =) Годинава бевме први од прво коло =) Само еднаш бевме втори со исто бодови како Удинезе (ако добро ме служи сеќавањево ....Сеа баш у 3саат не ми текнува .... а и не се замарам) така да =) Годинава бевме смирени ххехехехе

Ви текнува на утакмицата со Реџина ? 3-2 у 90 ? =) Иван Рамирез Кор ФАкинг доба =)

Тоа беше СТРЕС ! Се друго Чил аут =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom