Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сезоната ја почнавме со реми против Сампдорија на гости од 1-1, за во петто коло веќе да изгубиме 1-0 од Милан. Значи имавме 10 бода од максимални 15. Тој период се најдовме зад неколку тимови како Удинезе, Наполи, Лацио... После тоа следеше серијата од 13 натпревари без пораз која не доведе до првата позиција пред новата година... Каде останавме и до денес.=)

Види =) Годинава бевме први од прво коло =) Само еднаш бевме втори со исто бодови како Удинезе (ако добро ме служи сеќавањево ....Сеа баш у 3саат не ми текнува .... а и не се замарам) така да =) Годинава бевме смирени ххехехехе

Ви текнува на утакмицата со Реџина ? 3-2 у 90 ? =) Иван Рамирез Кор ФАкинг доба =)

Тоа беше СТРЕС ! Се друго Чил аут =)

Мислам дека еднаш беше Милан пред нас, само едно коло со еден бод повеќе. Тогаш другариве попиздеа, не биле на прво место 4-5 години. Ама и тоа им се скрати, од наредно коло пак беа втори :pos:

Инаку не беше се Чил Аут (освен со позицијата на табелата). Имаше доста напнати утакмици, како онаа со Реџина, Удинезе, Киево дома, Торино итн итн.
Како и да е, целта е остварена, 4ти пат по ред.

And we ain't thinkin to stop now !!!!!!

Златната Ера на Интер штотуку започнува =)

Абе овој се уморил од славење, или се припрема за утре...
1195857484.jpg

:pos:

Негооо што праиме што прееска клипчето што All Cops Are Bastards го постна во кое има шампањац на кила... да не глеаме утре ко пијани кокошки како трчкаат.... уствари чичо Морати знае што пијат :) Нема главоболка и мамурлак од тоа, MOET e гарант, видиш коа ќе подразмислиш малце, за се си берат гајле таму, а не тука, слават титули со лозова и Скопско па после немаме лига , е немаме :pos2:

We r the champions my fruiend!!!

Нека ни е честита новата титула!!!
Леле како сум ја прискавил! Вгодина одиме на тројна!

И официалноЗлатан останува во Инер и за нареднта сезона ветува дека со Интер
ќе освои СЕ!

"It would have been nicer if we had won it tomorrow, but it is still the same. The most important thing is that we won," said Ibrahimovic.

"There was so much pressure on us, and [Jose] Mourinho in his first year in Italy.

"Everyone wanted us to lose but we won and we are very happy.

"This is the most beautiful moment of the season.

"Next year we will win everything."

Еве се потрудив да ви доловам моменти од Милано вечерва:

0KJR9WXA--620x300.jpg

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_0_immagine.jpg

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_1_immagine.jpg

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_2_immagine.jpg

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_3_immagine.jpg

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_4_immagine.jpg

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_5_immagine.jpg

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_6_immagine.jpg

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_14_immagine.jpg

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_8_immagine.jpg

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_11_immagine.jpg

честито титула.сепак до 27 имате уште многу.:helou::helou::helou:
100 години историја, ниту едно Серија Б сеќавање . . . . може до бројката 27 има многу, али од смрдеата што ја ширеа мафијашите во Фудбалот сме далеку светлосни години а тоа е црн кратер кој засекогаш ке остане врежан во историјата на ЈуБе .
Ти теши се со таа бројка, до пред 5 години цел свет на истата гледаше со респект и почит а сега . . . еднаш крадец, засекогаш крадец, многу добра изрека и премногу проста филозофија само контрадикторните идат со глава кроз ѕид на истата . :smir:

Честитки за титулата, сосем заслужено, нема потреба од дополнителни коментари . . . утре очекувам супер атмосфера против Сиена, Меаца ке грми . . . . . MILANO SIAMO NOI . . . . S O L O !!!!

Думан, ај те молам, ти знаеш италијански, ако може да ни кажеш и да ни преведеш што скандираат играчите после некаде 1:46 на клипчето што го постираше ACAB

E se ne va, La Capolista se ne va . . . . Лидерот замина. Во стил, готово е, нема стигање . . . . ZERO TITOLI

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_14_immagine.jpg

C_27_photogallery_1477_GroupPhotogallery_listphoto_itemPhoto_6_immagine.jpg

CAMPIONI D'ITALIAAAAA !!!!!!

scudetto17.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Луѓе бев на свадба (и на ваша глава да исчекаме :smir:) и дури сега се враќам иииии имат шо да видам :vozbud: ТИТУЛААААААААА!!!!!!!!!

Им ја честитам титулата до сите Интеристи на форумов...The Great, Syn, Адриано, DeKo, Ibracadabra, kamiSKaZI, engin90, meazza, duman, A-C-A-B, Bojan, Чекич, Ibrakadabra, TonInter, IOsonoINTERISTA, Јове Бт, Ilijaiko...и сите останати :vozbud:, а душманите...нека пукнатттттт!!!

Од мене имате сВите зеленковци...ве часта :) ама очекувам и од вас :):):)

:salut:

НЕмам коментар само ви ја честитам титулата,цела сезона домениравте и го освоивте тоа што го посакувавте позз и се најубаво

Колку убаво изгледа насловната на Corriere dello Sport...
nazionale_prima.jpg

Честитки до сите искрени фанови на Интер...17 титула...се изедначивме со
"пензионерите"...догодина...се надевам на поголеми дострели...некои нови имиња па овие зборови L'anno prossimo vinciamo tutto навистина да се остварат...

Нека ни е честита титулава да ни се множат го престигнавме милан ке го престигнеме и јубе!
догодина да даде господ на овој датум да се нервирате заради финале ЛШ!:helou:
п.с.ме расплакавте од тоа видеото буљаши едни!

Честито од мене за титулата и во име на фан клубот на Фиорентина.Браво,заслужена титула numero 17:helou:

Честитки до сите навивачи на Интер и нека ни се множат титулите, догодина и повеќе пехари да собереме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom