Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хммммммммммммммммм утре не можам да го гледам натпреварот на матура сум во струга .....штета

Честито титула! Заслужено. :smir:

Честито Титула. Секоја чест, навистина заслужено. Сега во овој момент сакам да ја искористам и оваа прилика и за да им се извинам на сите фанови на Интер, ако во текот на сезоната кажав нешто навредливо против нивниот тим. ( Оваа пред се се однесува на оној натпревар Интер - Рома 3:3 ) Уште еднаш честитки и пожелување оваа доминација која што ја шират низ Италијанското првенство да ја пренесат малку и низ Европа. Се надевам дека тоа ќе го остварите во сезоната која што доаѓа. Поздрав и се најдобро.

Уживај брат =)

Ние мразиме навивачи што со местење се пуваат за своите достигнувања =)

Рома се <3 Штета што ги мачеа повреди цела сезона

Фала !

Честито титула, четврта година по ред?

Дап, и на сите фала што честитаа од срце :):smir:

http://www.inter.it/aas/partita/7117?L=en

17conRosa.jpg

Честито Титула. Секоја чест, навистина заслужено. Сега во овој момент сакам да ја искористам и оваа прилика и за да им се извинам на сите фанови на Интер, ако во текот на сезоната кажав нешто навредливо против нивниот тим. ( Оваа пред се се однесува на оној натпревар Интер - Рома 3:3 ) Уште еднаш честитки и пожелување оваа доминација која што ја шират низ Италијанското првенство да ја пренесат малку и низ Европа. Се надевам дека тоа ќе го остварите во сезоната која што доаѓа. Поздрав и се најдобро.
Благодарност за искрајните честитки

Наместо да провоцирате бидете задоволни дека конечно ви признав заслужена титула. Не планирам да се расправам барем денес, славете скудето јас славам ЛаЛига:smir:.

Не провоцираме брат ... него 20год. ? кај ги најде =) 4години по ред зимаме =)

Наместо да провоцирате бидете задоволни дека конечно ви признав заслужена титула. Не планирам да се расправам барем денес, славете скудето јас славам ЛаЛига:smir:.
Нема проблем и Ла Лига заедно ќе славиме.

Честито титула сосема заслужена годинава:smir:

Ај нека ни е честита титулата и нека ни се множат :tv:!!! Догодина здравје со уште подобар тим да се бориме на повеќе фронта :)!

Зига , зага , зига , зага

ИНТЕР !!!

шампиони !!!!

Да ни се множат , да не запре оваа серија ... Пресреќен сум ...

Форца Интернационале , Пер семпре :vozbud:

Ајде дечки ЧЕСТИТО ТИТУЛА.

И нека не ви се множа многу многу. Се надевам на поинтересно првенство догодина

Пис

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom