Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито титула па и ние да дочекаме до година,поздрав

Честитки, честитки!

Мурињо која ѕвезда ја има, без игра шампион чоече..... Морати не е будала ко Абрамович, па верувам дека и во иднина вака ќе се радувате. :toe:

Прво благодарност за честитката, а Морати многу повеќе го сака фудбалот од Абрамовиќ.
Точно е без игра Интер на чело со Мурињо стана шампион.
А нареднава сезона многу полесно ќе ја одбраниме.
поздрав

Честито титула па и ние да дочекаме до година,поздрав
Абе вие имате многу, па шо ќе ви се....

по долго време пишувам тука!!!

СО СРЕЌА НЕКА НИ Е ТИТУЛАТА, догодина пак!!!:vozbud: INTER--> CAMPIONES DE ITALIA!!!!

Прво благодарност за честитката, а Морати многу повеќе го сака фудбалот од Абрамовиќ.
Точно е без игра Интер на чело со Мурињо стана шампион.
А нареднава сезона многу полесно ќе ја одбраниме.
поздрав

Абе вие имате многу, па шо ќе ви се....

Мора до 30ката да се дојде за три звезди :)

Јухуууууу :)

Ајде честито нека ни е и нека се множат, уште доолги години да дишат прашина патетичните ''конкуренти''.

CAMPIONI D' ITALIA SIAMO NOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Мора до 30ката да се дојде за три звезди :)

Уште мислите дека 29 имате???:pos2::pos2::pos2:

Или грешка сум јас нешто....

Како и да еееее...........FORZAAAAAAA INTEEEEEEEEER!!!

Честито ЗАСЛУЖЕНА титула интераши:pipi:

ЧЕСТИТО МОМЦИ !!!

СОСЕМА ЗАСЛУЖЕНО

Фала,фала =) Да ви се врати исто =)

Едит:Абе интераши =) да не почнавте и вие да добивате црвена репутација од навивачиве на Милан и Јуве ? хахах ... ја 10 црвенки кркнав =(

Аххх комплекси =):baeh::baeh:

Фала,фала =) Да ви се врати исто =)

Едит:Абе интераши =) да не почнавте и вие да добивате црвена дит:Абе интераши =) да не почнавте и вие да добивате црвена репутација од навивачиве на Милан и Јуве ? хахах ... ја 10 црвенки кркнав =(

Аххх комплекси =):baeh::baeh:

исто и ја:D али не се замарам, ке испрајме тука, меѓу интерашите...

иначе,ако не сте заприметиле, видете миланезиве колкава репутација имаат...сите напумпале, меѓу себе у фан клубот

со засилувањата шо бидна???

Честито Титула. Секоја чест, навистина заслужено. Сега во овој момент сакам да ја искористам и оваа прилика и за да им се извинам на сите фанови на Интер, ако во текот на сезоната кажав нешто навредливо против нивниот тим. ( Оваа пред се се однесува на оној натпревар Интер - Рома 3:3 ) Уште еднаш честитки и пожелување оваа доминација која што ја шират низ Италијанското првенство да ја пренесат малку и низ Европа. Се надевам дека тоа ќе го остварите во сезоната која што доаѓа. Поздрав и се најдобро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom