Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа:smir::smir::smir:

ЧЕСТИТО ТИТУЛА!:smir::smir::smir::smir:

Ова е старата добро позната игра на Мурињо, цврсто да не му се дозволи погодок на поротивникот и со еден потег да се реши противникот.

Со помош на БЈАНКОНЕРИТЕ сега имаме предност од девет бода. Ибра каков сељак беше денес ццццц. Закасни со додавањето на Деки, ја исебичи кога сам излезе пред голманот и на крајот кога не му подаде на Мунтари. Убаво рече коментаторот на ОБН да дадеше гол ќе беше мајстор вака е голем себичњак.

Иначе Адри бил во Рио де Женеиро со неговата фамилија. Нешто се спомиња дека бил во полиција на информативен разговор, најверојатно нема да се врати во понеделник итн...

Игра никаква! Среден ред тркачки! Да се немало асолен креативец. Балотели изгубен цел натпревар, трчаше лево десно ко некоја чочка! Златан до водството наше мислам дека имаше околу 1 или 2 шанси кои му ги направија играчите од средината! Катастрофа.. Со Занети веќе во средина не оди.. Сантон изигра слабо, можеби поради тоа што играше десно иако таа му е природна позиција.. ама дечково немал играно одамна таму.. Од ко појде Занети десно, Виеира во средина живна малку средниот ред.. Виеира изигра доста слабо.. но откако влезе тој Камбиасо застана понапред, и средниот ред наш беше поопасен со Станкович и Камбиасо кои се уфрлаа.. вака дотогаш само Станкович катастрофа.. Мунтари типично.. или да шутира силно или да ја брка топката.. за друго нешто не го бива.. Чиву како од кашкавал да е.. нека иди у пучку материн.. манекен.. мора да се земи некое животно за вгодина назад.. и секако партнер за Златан.. овие другиве се за на клупа.. толку.. ме изнервираа бидејќи ги чекав на спортска ама ете со автогол среќно.. маме им ебам.. ајт таму..

Браво за 3 бода, незаслужени ама слатки на крај. :tapp:

Мислам дека Јувентус после ова коло ќе се откаже од трката, ама се до 19 април мислам дека уште е отворена трката 9 бода се многу но од друга страна се и три натпревари. :toe:

Сантон нешто најслабо до сега, мислам дека вистинска замена таму е Il Capitano и никој друг. Она што ме радува е Максвел, мислам дека Балотели и Сантон беа малку заморени од игрите за Италија U21, затоа имаа слаби партии.

Адријано ја претера комплетно, па ciao adio ,ништо друго не му останува. И тоа под хитна постапка уште од сега ригорозни казни, и на 1 јуни на продажба, иако знам дека че растура во друга екипа, место за него во Интер нема! :kesa:

Честито победа, титулата е ваша од поодамна иако има уште 8 кола.-;)

Мх, мх, мх мераци, автогол за уште поголема мака на душманите/клошари :)

Супер игра прикажавме денес, сите знаеме кој е Удинезе и каква игра прикажува, но ние покажавме голем карактер, оној препознатлив стил на игра на Мур. Удинезе напаѓаше, до 14-15 минута имавме 1% посед на топка, но потоа наметнавме наша игра, нешто што не можевме да го направиме со Манчини. Повеќе од одличен резултат, победа во вистинскиот момент и зацрврстување на табелата и чекор напред кон четвртата титула по ред.

Незнам дали приметивте, Маикон страшно ни фали, Сантон денеска испод нула изигра и толку фалеа продорите по десна страна на Интер. Инаку добро направи Мур со тоа што го внесе стариот во игра, а Виера мислам дека ќе јадеше шамари од некого (читај Толдо) ако завршеше натпреварот 0-0. Малку ми е мака на сето ова што нашиот ѕвер се повреди, но мислам дека не е сериозно, барем оптимист сум. Ех да не беше Цезар, веројатно ќе погодеше Кваљарела, но Цезар-Кралот беше тука, секоја чест!!!

Напред наши :)
ФОРЦА ИНТЕР !!!

П.С. Да додадам, голем фан сум на Кваљарела но денес тотално ме разочара. Таков играч никогаш не треба да се симнува на такво ниво, жал ми е за него.

ФОРЦА ИНТЕР! Мислам дека се е јасно околу Скудетото...:smir:

Најважни од се денеска беа трите бода да се освојат,без разлика како ќе се дадеше гол,Без Мајкон како што вика_The Great_ сме без игра како што сакаме да ја гледаме од Интер,но Мурињо сепак знае како да постапи со формацијата и да победиме пак.Не сум задоволен сепак од денешната игра,ама јубенташите ни ја олеснија работата денеска многу:vozbud::vozbud::vozbud:ЕДНО ГОЛЕМО БРАВО ЗА НИВ И ФАЛА.Средниот ред беше како раштимана виолина,креативец треба под итно да се земе.Станкович утна празен гол:tapp::tapp:како се изнервирав тогаш,ке леташе мониторот надвор ако не постигнеа гол до крај.Каков таков,дадоа гол,трите бода на контото на Интер,мислам дека работата околу Скудетото е завршена.:vozbud::vozbud:

FORZA INTER!!!!!

ГОТОВО ТИТУЛАТА Е НАША БРАВО МАЈСТОРИ !!!

Јас ништо не честитам пошто одамна кажав дека калчото е завршена работа, посебно ако испаднеме од ЛШ нема да има никаков проблем. Така да нити сум изненаден нити возбуден, уште една победа како и секоја друга. Ќе си честитаме на крајот со некои клипчиња од плоштадот во Милано и се разбира Pazza Inter :smir:

4-та ТИТУЛА ПО РЕДА АЈДЕ ВАКА ДО 100-та ДА ОДИМЕ:helou: НЕКА ПУКНАТ ДУШМАНИТЕ!!!:baeh:

Ми се гледаа ко незаинтересирани сите играчи освен Цезар. Нешто фали...

Некој да постира некоја информација за повредата на Цезар доколку најде, јас никаде не можам да најдам известување за него.

П.С. Поздрав до сите со сликава :helou:

115296.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom