Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На ОБН ќе ја даваат Интер, од 19:00. Па тие што фаќате, штедете го нетот... :)

А кој не ја фаќа,нека остави линк да ја гледаме.АЈДЕ ОСТАВАЈТЕ ЛИНКОВИ ЗА ВЕЧЕР!!!!!!:smir:

Значи we love Pellisier!!:vozbud::pos2:Tотално ни одговара ова на нас,уште победа вечер и одличен викенд:wink:

Уф уф мераци , ке го частам една Пелисиер :pos2:

Еве ги стартните 11 на двата тима :

Udinese: 80 Belardi; 15 Isla, 2 Zapata, 19 Felipe, 26 Pasquale; 88 Inler, 21 D'Agostino, 20 Asamoah; 7 Pepe, 27 Quagliarella, 83 Floro Flores;
A disposizione: 12 Koprivec, 5 Obodo, 18 Zimling, 65 Sissoko, 66 Bradaschia, 99 Sala;
All.: Pasquale Marino

Inter: 12 Julio Cesar; 39 Santon, 2 Cordoba, 26 Chivu, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli;
A disposizione: 1 Toldo, 7 Figo, 9 Cruz, 14 Vieira, 18 Crespo, 23 Materazzi, 25, Samuel;
All.: José Mourinho

Arbitro: Luca Banti di Livorno

Syn ке се срадува , глдајте го Сантон десно :smir:

Уф уф мераци , ке го частам една Пелисиер :pos2:

Еве ги стартните 11 на двата тима :

Udinese: 80 Belardi; 15 Isla, 2 Zapata, 19 Felipe, 26 Pasquale; 88 Inler, 21 D'Agostino, 20 Asamoah; 7 Pepe, 27 Quagliarella, 83 Floro Flores;
A disposizione: 12 Koprivec, 5 Obodo, 18 Zimling, 65 Sissoko, 66 Bradaschia, 99 Sala;
All.: Pasquale Marino

Inter: 12 Julio Cesar; 39 Santon, 2 Cordoba, 26 Chivu, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Muntari; 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli;
A disposizione: 1 Toldo, 7 Figo, 9 Cruz, 14 Vieira, 18 Crespo, 23 Materazzi, 25, Samuel;
All.: José Mourinho

Arbitro: Luca Banti di Livorno

Syn ке се срадува , глдајте го Сантон десно :smir:

Баш како што очекував е нашиот состав. Сантон десно, Маквел лево, средина стандардна, супер. Еве со која формација ќе играме :)

----------------Цезар---------------
-------------------------------------
Сантон---Кордоба---Киву---Максвел
Занети-------Камбијасо-----Мунтари
-------------Станковиќ--------------
------Балотели------Ибрахимовиќ---

Интересно ќе беше да играше Мансини денес но тоа е тоа, тревата мора да се среди на Сан Сиро додека не се изнервира Мурињо :)

Денес одиме на 3 бода и зголемување на водството на табелата. Со среќа :)

MAX TV немаат OBN :( ипак мора да ја гледам на интернет....

Немам нет цел ден, а и сега не ми е добар, само да го дадам коментаров, Интер е оштетен зашто Кваљарела кој веќе имаше еден жолт симулираше пенал а истиот не беше досуден . Во една ваква ситуација секогаш играчот се санкционира со жолт картон . . . :toe:

Тешко .... мн тешкоо , тврд натпревар :toe:

Ако победиме ке биде многу многу добро , Удинезе одлично се држи , Кваљарела го бива за во Холивуд .. Неможеме една акција да поврзиме , добро затвараат.Се надевам второ ке ставиме некој гол.

искулирај брате, попиј пиво :) ке влезе Круз и 105та и опп, фриули на сликање :) не се замарам мн мн, мада паметно би било да влеземе со 9 бода против јуБе али и 7 не е лошо (у случај да биде нерешено). Како и да е стандард Интер игра, ќе смисли сеа на полувреме Мурџо и ваљда ќе биде боље.

Немам нет цел ден, а и сега не ми е добар, само да го дадам коментаров, Интер е оштетен зашто Кваљарела кој веќе имаше еден жолт симулираше пенал а истиот не беше досуден . Во една ваква ситуација секогаш играчот се санкционира со жолт картон . . . :toe:

башка што се бунеше ко најголема пизда ....
за натпреварот ... катастрофа , нејќам ни да помислам дека одат на бод. балотели и ибра им ебаа матер напред секој контакт фаул во напад. сантон мора да се среди малки , ко жан митрев го отвараат десно

Како што тера работава,и со бод ќе бидиме задоволни...

абе Србине празен гол утињаш.....

Море несреќаааа , Цезар се повреди ... Баш во најубава форма кога е :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom