Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пандев може да потпише каде сака, жалбата на лотито може да биде и одбиена, а најверојатно ке биде бидејки не е ова мкд па секоја одлука да паѓа.
Морати како знак на добра волја реши да им го даде дестро а лотито да престане да го прогонува пандев.

мислам дека не е баш добра идеја да им се остапи Дестро, најавуван е како голем талент, зашто да се повторува истата грешка неколкупати еве како со Пандев, го дадовме во 2001 а сеа го зимаме назад 2009, така и ќе биде со Дестро за некоја година ќе стане некоја опасна ѕверка и пак ќе го бараме назад... :toe:

ја им пишав ама гледам нема никој да одговори

човек друго е кога имаме една група и сите сме тука на куп. досега убаво работевме мислам дека нема потреба од дополнителни групи.
некој што сега си прави профилче на фејсбук, прво ја гледа таа група влева таму и не добива никакви информации за ништо, ни за собиранки, ни за нови вести ништо, за разлика од нив ние секогаш сме редовни и со информации и со новости во врска со нашата активност како интераши. на нашата група сите сме учесници а не само конзументи на тоа што некој(кој нема храброст ни да се претстави) ке одлучи да го копира од гоал.ком и да го пастира.
Ок, сваќам дека е подобро тоа, но ова е далеку од раздор на фановите како што рече пред малку :)

Добро не можам да сватам што се треба да направи Горан па да не читаме глупави шпекулации.
Пандев изјави дека останува во Италија, и најверојатно на 2ри Јануари ќе биде нов играч на ИНтер. Но овие денови медиумите го поврзаа со сите големи англиски екипи...

Е ако де, па и Адри го вративме така. Важно е Дестро да игра, зошто во Интер нема да добие шанса во догледно време. Само нека стане играчиште па ќе си го земеме. Ако им е овој претседател во наредниве 3-4 години, ќе го вратиме без пари :pos:

се јави првата фракција на интераши у мкд.
http://www.facebook.com/#/pages/FC-Inter-Fans-Macedonia/200237727899?ref=ts
си направиле фејсбук група секоја чест, како само им дојде идејата.
им пишав да ја избришат и да дојдат на првата отворена од нас. да не прават раздор.
ако некој го познава дечкото што ја отворил страната на фејсбук ке ве молам да ми дадете линк до неговиот профил или вие кажете му да ја избрише.

Остајте ги, што се замарате. Во недостаток на креативност и желба за истакнување му текнало на некој, исто како кога ми ги крадеа валпејперите и ги прикачуваа на интер.ит.

Добро што не пишале хоум пејџ интер.ком.мк :pos:

Добро што не пишале хоум пејџ интер.ком.мк :pos:

Не им давај идеи :pos:
Ова ми личи на inside job :pos:

Мора да се навикнете на секакви групи :)

А бе не е во ред што ни го преземале името на групата, додале само ФЦ напред. Многу е плагијаторски. Ко на избори кога ставаа носители на листа со исто име и презиме како фаворитите, 20 000 гласа :pos:

Не знам шо кревате паника за ништо.
Еве уште една...
За секој кој го сака Интер :pipi:

Мора да се навикнете на секакви групи :)

Друже Меаца, Занети и ИоСоњо се налутија, ИП адреса ќе бараа на тој што ја отворил :pos:

Шала, и ја то им викам, а и ИоСоњо рече, добро е да не има :)

п.с. ИоСоњо, дан мислиш на Рада Шеќеровска? xD

Чекај да препраам,ми дадовте идеа :pos::pos:

А тие па Гол.ком како да се слепи и глуви да ги ебам јас нив,Пандев убаво си изјави останувам во Италија,кажа и дека Интер бил најконкретен,нека не им даваат лажен оптимизам на Ливерпул и остала багра :pos:

А бе не е во ред што ни го преземале името на групата, додале само ФЦ напред. Многу е плагијаторски. Ко на избори кога ставаа носители на листа со исто име и презиме како фаворитите, 20 000 гласа :pos:
Да да знам.. Морав да гласам за баба ми ќе гласаше за Јанис Макрис ако не појдев :pos2:

Друже Меаца, Занети и ИоСоњо се налутија, ИП адреса ќе бараа на тој што ја отворил :pos:

Шала, и ја то им викам, а и ИоСоњо рече, добро е да не има :)

п.с. ИоСоњо, дан мислиш на Рада Шеќеровска? xD

А бе да беше само Рада...

Следни групи:

Internazionale Fans - Macedonia
FC Internazionale Fans - Macedonia
Inter Fans - Makedonija
FC Inter Fans - Makedonija
Inter Fans - FYROM (Група на ментално ретардирани навивачи)
Inter Macedonia - Fans
FC Inter Macedonia - Fans
Internazionale Macedonia - Fans...

Многу не има... :pos:

ок, нека работат на случајот, како што рече иосоно битно е да не има.
ова може и да значи дека не сме биле доволно активни сите да разберат за веб страната.

Следни групи:

Internazionale Fans - Macedonia
FC Internazionale Fans - Macedonia
Inter Fans - Makedonija
FC Inter Fans - Makedonija
Inter Fans - FYROM (Група на ментално ретардирани навивачи)
Inter Macedonia - Fans
FC Inter Macedonia - Fans
Internazionale Macedonia - Fans...

Многу не има... :pos:

Остана уште јас да отворам профил и група - Интераши од Северна Македонија :pos:

Пер една молба...напрај ја позадината црна да биде,боље ке изгледа ;)

Повелеле. :)

woodie3.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom