Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kako што му кажав на Iosono, посетеноста на сајтот се повеќе расте и не прави еден од релевентните сајтови во Македонија па како што гледаме и пошироко на Балканов. Редновно не читаат Словенци и Хрвати што е нешто за почит. А верувам дека со доаѓањето на Пандев се повеќе и повеќе ќе бидеме читани и посетувани.

Ова е еден голем стимул да се продолжи понатаму.

Ви благодарам на сите кои помогнавте сајтот да се издигне толку високо. :wink:

Потценување е „мачкина кашлица“, ова е нешто сосема друго. :smir:
Оптимисти треба да се и во Штутгарт, иако знаат дека немаат шанси против Барса; па не во вакви дуели каде, признал некој или не, нијанси се во прашање. :toe:

Фантоме хикс, бар ти си реален мајкуму, реално да гледаме, во споредба со оној Јунајтед кој дојде лани во Милано, во споредба со Барселона и Реал Мадрид, Челзи е баш '' мачкина кашлица '', зашто ? Зашто од една страна игра фудбал кој на Интер потполно му одговара, од друга бар до овој дел од сезоната ( плус последниве 3 години ) имаат доста слабости, затоа реков, до пред 4-5 години неможев да ги замислам како губат, сега се скалило подоле, факт, и се надевам дека Интер и пред Се Мурињо тоа ке го искористи и исходот ке биде поволен за Интер.

Тоа е една моја перцепција на работиве, број 1 по тежина ми се Барса, 2 Реал, 3 Манчестер, 4 Челзи, со тоа што од овие тимови само една екипа негува фудбал на кој Интер може полесно да парира, кажав погоре кој.
Се знае Интер со кои тимови знае да се изгуби на терен, тимови кои форсираат игра преку крилни играчи и тимови со тон креативност и универзалци во средина и напад, оној '' antidote '' Интер против ваквите сеуште не го пронашле.

Другачие да ти доловам, ко некој фан на Барса да рече Интер се мачкина кашлица во споредба со Челзи, јебига, искуството бар до сега го потврдува тоа и така е.

Точно така Syn, не се работи за тоа која екипа колку е силна туку која екипа кому (не)одговара. Ако има една добра работа што играме баш со Челзи, тоа е што нивниот стилн на игра барем ни одговара многу повеќе од оној на Барселона или на Реал. Тоа што се јаки, јаки се.

Инаку за оние кои сакаат да се обложуваат порано, пред да паднат коефициентите, во моментов 2-ка за Интер со Киево е 1.83! Не дека ќе тепаме ама коефициентот е примамлив.

Фантоме хикс, бар ти си реален мајкуму, реално да гледаме, во споредба со оној Јунајтед кој дојде лани во Милано, во споредба со Барселона и Реал Мадрид, Челзи е баш '' мачкина кашлица '', зашто ? Зашто од една страна игра фудбал кој на Интер потполно му одговара, од друга бар до овој дел од сезоната ( плус последниве 3 години ) имаат доста слабости, затоа реков, до пред 4-5 години неможев да ги замислам како губат, сега се скалило подоле, факт, и се надевам дека Интер и пред Се Мурињо тоа ке го искористи и исходот ке биде поволен за Интер.

Тоа е една моја перцепција на работиве, број 1 по тежина ми се Барса, 2 Реал, 3 Манчестер, 4 Челзи, со тоа што од овие тимови само една екипа негува фудбал на кој Интер може полесно да парира, кажав погоре кој.
Се знае Интер со кои тимови знае да се изгуби на терен, тимови кои форсираат игра преку крилни играчи и тимови со тон креативност и универзалци во средина и напад, оној '' antidote '' Интер против ваквите сеуште не го пронашле.

Другачие да ти доловам, ко некој фан на Барса да рече Интер се мачкина кашлица во споредба со Челзи, јебига, искуството бар до сега го потврдува тоа и така е.
Друже како кажуваш ко да си бил тренер на екипиве 20 години уназад.Од кај па ти знаеш која игра му одговара на Интер?Кој претпоставуваше дека Манчестер пред неколку години толку ке го изеде од Милан...Затоа друже не претпоставувај Интер според мене е далеку послаб од Челзи али у ЛШ никогаш не се знае,па да почекаме да дојде дуелот и да видиме кој ке биде победник.

Факт е дека ни одговара играта на челзи,битката ке се води на средианта не теренот каде имаат 2 добри играчи есиен и лампард,дрогба треба да биде добро чуван а мислам дека треба да го чува лусио.Иначе ке одлучуваат нијанси на натпреваров една грешка мозе да го реши натпреварот.

Е сега кога ќе прашате: од кај знаете дали ви одговара играта на Челзи... :pos2: Толку барем знаеме, кој ни одговара и на кого му одговараме. Останатото ќе биде тврдо.

Патем, се изнасмеав на информацијава од Кориере дело Спорт, која вели дека Адриано ги поминал божиќните празници во куќата на Маикон, на пристаништето Икарус во Санта Катерина, Бразил. Адриано бил гостин кај поранешниот клупски другар заедно со девојката. И сеа: На прославата присуствувало едно лице облечено како Дедо Мраз кое делело подароци. Маикон и Адриано изјавиле дека планираат да останат во Рио уште 6 месеци :pos:

Има некој high-res верзија од логото на Интер? Имам малце слободно време, па си реков да направам 2-3 позадини. :)

Друже како кажуваш ко да си бил тренер на екипиве 20 години уназад.Од кај па ти знаеш која игра му одговара на Интер?Кој претпоставуваше дека Манчестер пред неколку години толку ке го изеде од Милан...Затоа друже не претпоставувај Интер според мене е далеку послаб од Челзи али у ЛШ никогаш не се знае,па да почекаме да дојде дуелот и да видиме кој ке биде победник.
Oф леле, коа ке се убаци некој ваков падобран и ај од почеток објаснувај му ...

Не треба човек да е експерт за да ги укапира тие работи, 10 души овде постираа иста ствар, двете екипи негуваат сличен стил на игра, сила, не играат пример како Барселона, Реал или Јунајтед каде бројот на играчи кои можат на покријат поголем број на позиции на теренот е голем, креативност имаат за извоз и секоја нова акција им е шанса за гол ( така е зборот ).
На крај краева фан си на Милан, не на Интер, површно ги гледаш работите кога е во прашање црно-синиот тим од Милано.

А за она со претпоставките, навивам за Интер, што друго очекуваше, иди читај си го фан клубот на тимот за кој навиваш па види ги ставовите за мечот со Јунајтед, и обратно, иди у фан клуб Мен Ју и види ги таму ставовите.
Јас ти кажувам очигледни показатели и податоци ( факти ) кои кај мене влеваат оптимизам пред овој двомеч што е и нормално, аналогно на тоа од навивачки аспект, се надевам дека исходот на крај ке биде победа на Интер. :wink:

И дај, за ова се изјаснив у минимум 10 наврати на темава, не ми ја терај оваа дискусија пак зашо досадна ни стана, разлистај ја темава и ке укапираш дека Се е више кажано.

Е сега кога ќе прашате: од кај знаете дали ви одговара играта на Челзи... :pos2: Толку барем знаеме, кој ни одговара и на кого му одговараме. Останатото ќе биде тврдо.

Патем, се изнасмеав на информацијава од Кориере дело Спорт, која вели дека Адриано ги поминал божиќните празници во куќата на Маикон, на пристаништето Икарус во Санта Катерина, Бразил. Адриано бил гостин кај поранешниот клупски другар заедно со девојката. И сеа: На прославата присуствувало едно лице облечено како Дедо Мраз кое делело подароци. Маикон и Адриано изјавиле дека планираат да останат во Рио уште 6 месеци :pos:

Море да не планираат да се венчаат овие после празниците!:pos2:

Иначе сеуште нема ништо објавено некоја потврда за Пандев?

ПС. Од денес сум нов член на сајтот на Интер, а здравје боже после потврдата за Пандев сум и нов Фан!

Ме насмеа клипов :)
124623.jpg

неможев да ја најдам сликата мајкон кога ке кези како мајмун ама и оваа фаца ке заврши работа:pos2:

Кој знае како/може, нека ја прикачи сликава на сервер.

woodie2.jpg
woodie2.jpg

Значи што уште ке прочитам по македонските сајтови,еве сеа читам ливерпул дале подобра понуда за пандев и тоа 100 000 фунти неделно:pos2:,богда чува тој за 2 дена потпишува за интер овие тропаат глупости.http://sportdenes.com/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom