Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mario Balotelli Is Inter's Future Leader - Sandro Mazzola

:wink:

Приметете го капитенчето наше при првиот гол, т.е. по истиот, Ето дава гол сите одат со него покрај корнер линијата да се радуваат овој пак цел терен го трча назад и прославува ( само Дејо тргна по него али кај ке го стигне ) :pos2:, не бе не, идол, вистински пример како треба да се бранат боите на еден клуб, со цело срце, ЛЕГЕНДА.

:cuc:

Најново околу Пандев: жалбата на Лацио околу новиот претседавач на Арбитражната комисија е одбиена и утре ќе се одржи првото сослушување. На Лотито му снемува финти така да сакал - нејќел, неговите адвокати ќе мора да седнат на столчето.

Вчера по натпреварот Морати на прашањето дали ќе го купува Пандев или Лука Тони изјави дека не му се купува никој после ваквата претстава на Нероазурите, но тоа е колку да го префрли вниманието на натпреварот: факт е дека ни треба уште еден напаѓач.

Кога сме кај тоа, незнам што ќе ни е Лука Тони. Поточно, ако некој треба да го замени Ето во Јануари, тоа сигурно не е Лука Тони. Не ја гледам логиката. Нити пак сме екипа која растура од центаршутеви па да ни треба играч како Лука Тони. За прекини си ги имаме Лусио, Кордоба...

Curva Nord вчера...

interrubin.jpg

interrusu.jpg

interrfdf.jpg

btw не знам што ке ни е Лука Тони ако го земеме,собирачи на топки како што знам има доста во Интер :toe:
Да се земе Пандев во зима е приоритет,а ако се земе уште некој како него,зашо да не,одлично би било,пошо напагачи имаме доста,и тоа врвни напагачи од типот на Ето,Милито,Балотели,Арна треба да почне да добива повеке шанса,мада Ето во зима ке оди на Африкански куп на нации,не треба да не загрижува тоа,Повеке ме загрижува евентуална нова повреда на Снајди и немање алтернатива за него,затоа Пандев во зима под итно во Интер :)

compcard
compcard

Моралот е на високо ниво . Време е да изиграме јако против таа незгодна аталанта за нас . Ај и на овие у Бергамо да им збрцаме 2-3 комада

Самуел ке отсуствува 20 дена додека станкович ке го пропушти само дуелот со аталанта,за балотели не е серизона повредата,ова е добро бидејки за дуелот со милан на 24 јануари би требало да немаме повредени играчи.

И двата тима ке бидат без тренери, и Конте како и Мур се казнети поради црвен картон.
Лани Интер го шмркна али тогаш го имаа Дел Нери, да не ви отварам сеа стари ради од тој чоек :), eве и годинава со Сампдорија на нивни терен Интер загуби.

Нормално, победа и ништо друго, најсилниот состав го имаат во комбинација, мада и изненадување не е на одмет зашто ипак Аталанта знаат да се незгодни за Интер кога најмалце се очекува, Интер со нив ја загуби титулата во 2001, не со Лацио зашто на 4 кола до крај загуби дома од Аталнта со 1-2 после и притисокот више играше улога.
Нејсе тоа, у очајна форма се сезонава, без тренер се на теренот, Аквафреска еден гол мислам има само дадено и тоа од пенал, од него највише ми е страв у случај да игра, без разлика што е хаотичен сезонава и изгубен у свемир, со Интер има посебен мотив, лани ако не се лажам во два наврати стрелаше против својот поранешен клуб.

Вчера реков дека имаат џокерче кај мене ради победата со Рубин но со оглед на тоа дека изгубија од Јуве, и дека до мечот со Милан ги чекаат низа лесни средби, очекувам реакција уште од викендов.
Оваа предност од 4 бода треба да се одржува до Јануари, плус Милан игра со Палермо, Фиорентина, Јуве така да со евентуални триумфи на Интер убеден сум дека до 24ти предноста на табелата до најблискиот конкурент ке е поголема од 5 бодови. :wink:

Самуел ке отсуствува 20 дена додека станкович ке го пропушти само дуелот со аталанта,за балотели не е серизона повредата,ова е добро бидејки за дуелот со милан на 24 јануари би требало да немаме повредени играчи.
нив би им испаднал со оваа 11ка.
-------------Белец-------------
сантон-кордоба-матераци-Киву
-------------Крхин-------------
-Кварезма-----------Мансини--
-------------Балотели---------
---------Пандев--Суазо--------

и пак ке им праам покерфејс :) и за да не го вади мурињо јазикот, ке го пуштам барези :smir:

Самуел ? Со оглед на тоа дека сезонава направи неколку киксови и е надвор од онаа посакувана форма, Интер многу повеќе и онака може да добие од Кордоба у моментов, вчера беше на ниво, страшно изигра по влегувањето на теренот така да тука Интер ништо не губи, дури и боља комбинација е еден висок и еден низок брз стопер централно во одбраната, ко што беше лани.

нив би им испаднал со оваа 11ка.
-------------Белец-------------
сантон-кордоба-матераци-Киву
-------------Крхин-------------
-Кварезма-----------Мансини--
-------------Балотели---------
---------Пандев--Суазо--------

и пак ке им праам покерфејс :) и за да не го вади мурињо јазикот, ке го пуштам барези :smir:
:pos2: Де бе сеа па и ти не ги потценувај толку ја знам дека се слаби али сакам пак со прв состав да им играме по што знам сигуро ги победуваме па да ги дупиме на форумот :toe:

Кордоба беше ѕвер вчера, џабе јас јадам бурек дека има премала минутажа, не ме слуша Мургоски. Кордоба ни е и најдобра опција кога играме со екипи кои имаат брзи напаѓачи. Не е за фрлање, сеуште.

Кордоба беше ѕвер вчера, џабе јас јадам бурек дека има премала минутажа, не ме слуша Мургоски. Кордоба ни е и најдобра опција кога играме со екипи кои имаат брзи напаѓачи. Не е за фрлање, сеуште.

Ме послуша Мур изгледа коа реков дека треба Кордоба да му се пушти на тој Домингез :):)

Реално гледано да не се повредеше Самуел и да играше до крај,Домингез многу поопасно ке изиграше,а можда и ке ни бапнеше некој гол,вака Кордоба му одигра фластер и не пушти да прдне,а камоли да заигра како што знае :)

Koлку се само патетични. :tapp:

Иначе Матераци не доби шанса оваа година за старт од први 11. Не би ме изненадило доколку во наредните натпревари освен со Ливорно во куп, би добил шанса да стартува.

Кварезма ке биде фит за Киево на 6ти Јануари кога се очекува и Пандев да биде дел од Интер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom