Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
IMG_3781.jpg

IMG_3779.jpg

IMG_3774.jpg

Ај нека ги пише некој кој е кој :pos2::pos2::pos2:
Ja sum toj najlevo,inace koa go dadovme 2 gol bese ludnica cel kafic glea nakaj nas, a jas misalm bev na dr planeta,zimi se samo inter moze vaka da me izraduva zverovi seeee :smir:

Јас сум болниот од крај со црвените очи и јакната.....дури и болен доагам на собиранка бе :)
Ако ве префати грипот,не одговарам :vozbud::vozbud:

Ibrakadabra дај сликите ако може да ги добијам :back:

edit : Си ги најдов на фб :)

@ engi90
пратено на пп линк од рапидшер.

Него вие не го знаете главниот момент...
Земав да читам што плачеле на фан клуб ЈуБе, и Syn ме зазборе и ја место испрати мислење на нашиов фан клуб, ги акнав сликите кај ЈуБенташине...
Па држ не дај - бриши Syn-е... Комедии...

Ајде битно се видовме што е како е, следно е Inter собиранка vol.2 :vozbud::vozbud::vozbud:

и специјален поздрав до stefan the great , syn (воџа на кува норд го гледам во иднина) , ibrakadabra (крајно позитивно човече) , ацаб , енгин90, кире интер , умбра (респект), к вориор , тоше ,ф.а ....

Да не ја заборавиме и келнерката која после 5 мин зажали што не прими, а и дечкото која се радуваше кога Динамо дадоа гол, само штета што си отиде порано, знаеше што ќе се случи!

вториот од лево ми е нешто познат али нема везе!

Обично ме нервираат ваквите начини на победа ама ај ќе ви простам. Заслужено е имавте повеќе од играта во второто полувреме и ви честитам. Ја фатив 2-ка ама Севиља ме заеба невр мајнд. Е сега уште ако успејте Барса да ја испадните ашколсун ќе ви речам :smir:.

и специјален поздрав до stefan the great , syn (воџа на кува норд го гледам во иднина) , ibrakadabra (крајно позитивно човече) , ацаб , енгин90, кире интер , умбра (респект), к вориор , тоше ,ф.а ....
што зборуваш? :)
:):)

LELELELEEL STA SE TO DOGODILO AUUUUUUUUU

Inaku toa sto nosat maski ne e od svinski grip da znaete NIE GI RAZBOLEVME

AJDEEEEEE INTERRRRRRR

p.s. Srce me boli u pm kakov natprevar

Хаилаитс со Италијански коментар.
Aaaaaaa eбење, уз Кареза ко главен коментатор плус легендата на Интер, Бергоми . . . . ауууууу гласот на Кареза на крај, прв пут го начекуем ваков . :vozbud:
Клипов е класика, го симнуем у pc и онака ги тргаат од ЛШ клипчињата од youtube .

Koj ne dosol zazalil top bese kako da znae inter i tepaa za nas, ednas se sobravme i tepaa ludnica bese po 2 gol toa ke go pamtam cel zivot.Se nadevam vaka ke bide i na nou kamp so dobro drustvo do nova pobeda:smir:

Абе...нели се договоривме со замаглени фаци да бидат сликите:pos::pos::pos:

Тие што беа во Ало-Ало знаат за што зборам :pos::pos:

Ке може да ми кажите кој е у стариот добар дрес во времето на Роналдо?!
иначе мило ми е што сте поминале екстра , а и што немало инфракт:pos2:

Ке може да ми кажите кој е у стариот добар дрес во времето на Роналдо?!
иначе мило ми е што сте поминале екстра , а и што немало инфракт:pos2:
Ibrakadabra

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom