Ja sum toj najlevo,inace koa go dadovme 2 gol bese ludnica cel kafic glea nakaj nas, a jas misalm bev na dr planeta,zimi se samo inter moze vaka da me izraduva zverovi seeee :smir:![]()
![]()
![]()
Ај нека ги пише некој кој е кој :pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja sum toj najlevo,inace koa go dadovme 2 gol bese ludnica cel kafic glea nakaj nas, a jas misalm bev na dr planeta,zimi se samo inter moze vaka da me izraduva zverovi seeee :smir:![]()
![]()
![]()
Ај нека ги пише некој кој е кој :pos2::pos2::pos2:

Neka se trudat barem gol da daat Inter,da bide malce pointeresno naredno kolo:helou:
и специјален поздрав до stefan the great , syn (воџа на кува норд го гледам во иднина) , ibrakadabra (крајно позитивно човече) , ацаб , енгин90, кире интер , умбра (респект), к вориор , тоше ,ф.а ....
што зборуваш?и специјален поздрав до stefan the great , syn (воџа на кува норд го гледам во иднина) , ibrakadabra (крајно позитивно човече) , ацаб , енгин90, кире интер , умбра (респект), к вориор , тоше ,ф.а ....

Aaaaaaa eбење, уз Кареза ко главен коментатор плус легендата на Интер, Бергоми . . . . ауууууу гласот на Кареза на крај, прв пут го начекуем ваков .Хаилаитс со Италијански коментар.

IbrakadabraКе може да ми кажите кој е у стариот добар дрес во времето на Роналдо?!
иначе мило ми е што сте поминале екстра , а и што немало инфракт:pos2: