Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Катастрофа сум на сликине. Иначи јас сум позади Ибракадабра со шал од Интер.

Мене Бурдисо а? :pos2:

Абе кујзнае кај го ископав овој состав на Интер... Видете само кои фаци ги има...

П.С. Бурдисо е доживљај у споредба со Ривас хехехе

Абе кујзнае кај го ископав овој состав на Интер... Видете само кои фаци ги има...

П.С. Бурдисо е доживљај у споредба со Ривас хехехе

:pos2: A од кај го извади Солари мене не ми е јасно?!:pos2:

inter_12_1024x768.jpg

Еве го легендарниов состав... Против кој ли само сме играле... 100% е некоја пријателска ова :pos2::pos2:

Еј што убаво сте се собрале :(
Миланезиве не можеш да ги собереш сите со школо се зафатени или градинка :pos:

Него која е единствената девојка на собиранката што била? :)
A Јасминка Интер несакаше да ве дружи :icon_lol:

Мило ми е за победата, Интер и Милан се моментално први на табели каде се очекуваше Шпанците да се на врв. Ги заебавме, се преценуваат. Ајде и Јуве да избие на првата позиција и одлично ќе е за италијанскиот фудбал :pipa:

Aaaaaaa eбење, уз Кареза ко главен коментатор плус легендата на Интер, Бергоми . . . . ауууууу гласот на Кареза на крај, прв пут го начекуем ваков . :vozbud:
Клипов е класика, го симнуем у pc и онака ги тргаат од ЛШ клипчињата од youtube .

Брат ај ако си го симнал клипот стави го на рапидшер, ја еве сега се укјучуем и тргнат е, не може да се гледа:back:

Брат ај ако си го симнал клипот стави го на рапидшер, ја еве сега се укјучуем и тргнат е, не може да се гледа:back:

Ќе го прикачам на YouTube за 10тина минути. ;)

Edit:

Иди на нашата група од фејсбук, тука ми е аплоадирано од PC и симни го, ја real player користам за симнување од youtube.

Еј што убаво сте се собрале :(
Миланезиве не можеш да ги собереш сите со школо се зафатени или градинка :pos:

Него која е единствената девојка на собиранката што била? :)
A Јасминка Интер несакаше да ве дружи :icon_lol:

Мило ми е за победата, Интер и Милан се моментално први на табели каде се очекуваше Шпанците да се на врв. Ги заебавме, се преценуваат. Ајде и Јуве да избие на првата позиција и одлично ќе е за италијанскиот фудбал :pipa:
Мило ми е што има вакви фанови, фан на Милан но и на Италијанскиот фудбал.

И јас сум задоволен што најверојатно ќе гледаме 4 екипи од Италија во наредна фаза.
Платини нема да може да јаде гомна дека Италија не заслужува 4 места во лига на шампиони а Германија заслужила...

Се надевам дека нема да се вкрстат нашите групи. Ќе биде интересно но прерано да се сретнат Интер - Реал и Милан - Барса.

Викендов играме со Рома па треба да се фокусираме на тој натпревар. Играме против Рома којa e без Тоти и не е во некоја добра форма но мора максимално да се фокусираме на лигата. Јувентус игра во Бергамо кај очајната оваа сезона Аталанта на која веќе време е да забележи победа :)

Не знам на кој натпревар беше но слушнав една интересна информација. Во 11 кола разликата е 7 бода во однос на второпласираната екипа во Сериа А, што е рекорд одкако лигата е во ваков формат.
А Јувентус сеуште се надева на титула... :)

Со малку ефекти! Голем поздрав до сите непријатели на ИНТЕР!!!! :pos2:

La Grande Inter = 3 титули во Серија А, 2 титули во ЛШ и плус едно финале, 2 интерконтинетални титули = Helenio Herrera = ANGELO MORATTI

Почивај во мир голем човеку !!!

angelosplash.jpg

Во времето на Ангело Морати Интер е најголемиот клуб во светот Интер игра три финалиња ЛШ по ред.Морати ги има во тоа време најдобрите фудбалери на Италија Факети и Мацола го купува најдобриот фудбалер на Барса и Шпанија Суарез.
Што е интересно Морати ги купува во тоа време најдобрите фудбалери во светот Пеле и Еузебио потпишува со Бенфика и Сантос фудбалерите и двајцата прифаќаат но Бразил и Португалија во тоа време се под диктаторски режим и не дозволуваат трансвер.Затоа и Пеле не играл никогаш за Европски клуб кога е најдобар ако му било дозволено ќе играл за Интер.
Ако немал пречки Морати во тоа време Интер сигурно ќе имаше многу повеќе титули.Интер го победува тогаш и Реал на Ди Стефано кој пред тоа партал прави освојувајќи 5 ЛШ по ред.

The owner and president of the team was Angelo Moratti, father of the current owner. He offered enormous amounts of money to buy Eusebio and Pelé; both players accepted as the clubs where they played (Benfica and Santos), but in both occasions the military dictators that controlled in that year Portugal and Brasil refused the transfer of the 2 great players to Inter.
...
His father, Angelo Moratti was the president of Inter during the golden era of the 1960s.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom