Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако де ја онака само прашувам...иначе честито...и ај сеа да идеме сите 4 екипи у следна фаза па да си ги повлече зборовите ферги дека англиските екипи ке доминираат
(срека што љубе ни се откажа иначе ке бевте најсекси утре сабајле)
Да да, Ливерпул фајронт, Атлетико Мадрит фајронт . . . . бар сеа за сеа, добро е ова за Калчо фудбалот, мада рано е најискрено, фудбал е, еве виде денес, до 85та бевте готови за сеир и за ломење, ние веќе виткавме опашки и на собиранкава баш рековме, заслужуеме ремет и бум бум :).
Kaко и да е, сеа за сеа топ, до пред коло-две калчо екипиве сите беа тиња освен Фиорентина, сеа се издигнаа . :smir:

Друже гледам си згрешил во Барса темата а сега и овде.. Наредната утакмица е Барселона - Интер.. Не играат последно коло туку наредното 5 коло.. И нема влегување лесно на тој натпревар.. Барса е под голем притисок.. Да остане Интер непоразен таму (било да е реми или победа), последно коло решаваат Динамо - Барселона кој оди понатаму.. Се разбира за второ место..
Епа не е до мене тогаш, знам дека кога играа Барса - Рубин коментаторов рече сега Барса има 2 гостувања по ред на истокот и во последно коло го пречекува Интер.
И ја будала па ги слушам идиотите наши коментатори.

ај нека ви е со среќа... мило ми е што конечно италијанските екипи стануваат повторно конкурентни... Милан,Јуве,Интер,Виола сите се пред пласман во 1/8 финале додека на другата страна Ливерпул,Атлетико,Баерн пред испаѓање...

Многу ми е криво што неможев да дојдам... факултетов ме скрати од корен и мора малце посериозно...се надевам дека нема да ми замерите. Нареден пат идам со тренерка Интер,Капче интер,Дрес Интер само уште шалот да го најдам и возиме против барса...

:)

Фотки :)

C_3_Media_923732_immagine.jpg

C_3_Media_923738_immagine.jpg

C_3_Media_923740_immagine.jpg

C_3_Media_923734_immagine.jpg

^ :vozbud:
C_3_Media_923728_immagine.jpg

C_3_Media_923742_immagine.jpg

C_3_Media_923743_immagine.jpg

C_3_Media_923744_immagine.jpg

C_3_Media_923741_immagine.jpg

C_3_Media_923733_immagine.jpg

^ Wesleyyyyy Sneijderrrrrr!!! :vozbud:

C_3_Media_923755_immagine.jpg
:back:
--------------------------------------------------------------------------------------------
C_3_Media_923736_immagine.jpg

^ Шшшшшшшшш...:pusk::pusk::pusk:

слики има после голот на снајдер .... :) кога е општо весеље скиснати нема да не видите. а форца нејкеш да бидеш присутен на некој ваков натпревар поготово да не биде ко major league со лудион навивач (знае син што е муабетот ) .
за натпреварот џабе анализи коментари .... најприкладна реплика е АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА :)
е ова ти вика карактер , го имаат моментот , еуфоријата после оваа победа , одлична серија во калчото а со мурињо не се ни сомневам дека ќе го искористат до максимум.

и специјален поздрав до stefan the great , syn (воџа на кува норд го гледам во иднина) , ibrakadabra (крајно позитивно човече) , ацаб , енгин90, кире интер , умбра (респект), к вориор , тоше ,ф.а ....

Инаку вечер лупам сто еура на нашиве (Плата легна денес :pos2:),Ако заебат работа ,отиде месецов во ку..ц:toe:
Срекно момци и се надевам дека ке бидам вечер побогат за 110 еура:pipi:
Поз[/quote]

Побогат за 110евра...:vozbud::vozbud::vozbud:Фала ви момци за оваа радост шо ми ја приредивте вечерва.Верувајте дека најмалку сум радосен за парите.
После ова денец осекам дека далеку ке се догура оваа година во л.ш.
Зошто да не и до Бернабе...
Поззз

Ibra,ako ne planiras da gi postuvas slikite,napravi upload na tinypic.com i prati mi pm ako ne ti e problem.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom