Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Tрансфер године, фантазија еј ФАНТАЗИЈА е играчов, за само 15 милиончиња, ах Реал Реал, фала . :wink:
зеро титули ?

Не заборавај и едно фала на Реал Мадрид за Камбиасо..за ич пари.

IMG_3781.jpg

IMG_3779.jpg

IMG_3774.jpg

Ај нека ги пише некој кој е кој :pos2::pos2::pos2:

IMG_3781.jpg

Ај нека ги пише некој кој е кој :pos2::pos2::pos2:

Eве не бе, банда без команда, да не бидам фантомот тука, типот со шалот у рука у средина, со капче на глава и бедна, очајна, осамена шишка .

Tрансфер године, фантазија еј ФАНТАЗИЈА е играчов, за само 15 милиончиња, ах Реал Реал, фала . :wink:
зеро титули ?

не им е прв пат...... КАМБИЈАСО......САМУЕЛ......

Eве не бе, банда без команда, да не бидам фантомот тука, типот со шалот у рука у средина, со капче на глава и бедна, очајна, осамена шишка .

до syn со рака во џеб :D

Не ми идат зборови што да пишам. Се некој неартикулисани звуци ми поминува низ глава. ААААУУУУУУУУУУУУУУУЕЕЕЕЕААААА УУУУУРАААААААААААА:vozbud:

Ај <2 Шнајдер, ај лоф Милито, ај лов Мурињо.
Иначе, јас од кај 70 мин. на келеро му реков да ми донеси ливче и наливче(пенкало на Прилепски) и си почнав со математиките. Арно ама праев математики, колку бода ќе ни треба за УЕФА да играме, за 1/8 финале во обзир не ми идеше. Арно ама, онај шо се фиксаше пред некој натпревар, напрај рокада Коњ со Топ, и оп, Шах-Мат.
Едно време си викав, ех сеа да се повтори утакмицата со Сампдорија...:kez:
Иначе, и јас мислев дека играме сеа со Рубин, па последната со Барселона. Стварно не знам оти вака излегоја работиве:toe:

Едит: Ми се иди Скопје и мене за вака. Обавезно на некоја друга собиранка идам.

Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа го сакам Интер :):)

Утакмицава ке ја паметам за век и векова...

Во Ало-Ало после голот на Снајдер сите се забуљаа у нас и се крстеа,си помислив дека ке почнат да не маваат со пепељари :pos2::pos2:

Венгер уште сеа се кае што ја прошуштил шансата за Супер Марио :) .
Шала, ама чим професорот ви беше заинтересиран за детево летово, се знае што биднуе од младичов, ЅВЕР .
Го убивме од пцуење по промашената шанса, ама и Ето празен со глава утна и после зицер од 2 метри .
Ама затоа Снајди, асистенција и гол, Милито цел меч и цела сезона first touch 0, кога е најпотребно перфектно реагира, и да Балотели со пета до Мунтари и воала, прекрасна ноќ, 85 минути пекол, 4 минути рај, јебига, тоа е Интер . :vozbud:
Абе се пишмани,не го сака веќе,си го имаме ние Николче.:pos:.
После победава,полесно се дише,а?=)

Прв сум од Собиранката во велес, и само едно може да ви пренесам!
Pazza Inter ама и Pazza Фанови имаме :)
скренавме сите а гледам и во скопје се беснеело :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom