Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.081
- Поени од реакции
- 50.746
Абе вас ве извади од памет онаа изјава на Мур кога кажа, Мота, Милито ги донесовме, уште еден ни фали . . . аман, погоди кога беше дадена истата, дап, вчера, каде беше Морати вчера . . . јас уште кога ја прочитав само таа реченица го укапирав револтот на Мурињо, иначе дефакто ке зима креативец, тек со парите дадени за Ибра, одма нареден ден ке глеаш нацртан некој ѕвер oд среден ред на Апиано Џентиле .јасно ми е тоа syn оваа понуда кеш плус ето е одлична но она што ме плаши е да не останеме на мота во средина
Ибра не можи да го замени Ето? Како тоа? :uvo: Највероватно мислиш дека ќе мораат да ги продадат Чави и Иниеста.. за Ибра да игра подобро..
Со Ето нема да има префрлање на средината? Ето да не си носи и плејмејкер со себе? Или и ти играш фудбал менаџер? Диего ни го купија, Кака не иди кај нас, Лампард и Жерард никако.. како тоа нема да има префрлање на средината?
И мислам дека втората шанса не беше 1 на 1 туку беше играчот веднаш до него, и шутираше од косо од десна страна.. тоа е доста различно од шанса 1 на 1..
Различен фудбал играат, на Ибра многу повеќе му одговара кога до него има некој полушпиц, т.е. втор напаѓач .
Еве и Carlo Carganese од goal.com, убаво вика, A 4-3-3 formation does not suit Ibrahimovic's characteristics, he is much better in a two-man attack playing as the support striker. The fact that Barcelona play pass-and-move team-football could also be an issue for such an individual. Having said this, given the incredible talent Barca have at their disposal, with Messi, Henry/Iniesta playing to the side of him, it is impossible to think that Ibrahimovic would not be a success. .
Точно, затоа и реков, тоа што Ибра е играч кој негува друг стил на игра не значи дека Барса ке го јаде поради истото, напротив, они даваат еден одличен напаѓач, во замена за друг . . . и онака Ето даде преку 30ка во Барса, Ибра тука некаде ке е, мада осеќам дека у никој случај нема да го повтори она што Ето го направи сезонава .
Со Ето, у секој случај мора да дојде и плејмејкер, тоа секаде се потенцира, ние го потенцираме, верувам дека и Мурињо истото го знае ( башка таков играч во неколку наврати вети ) затоа и не се сомневам во неговиот избор за играч на таа позиција, како и што не се сомневам во она што Ето може да го даде за Интер, истото што важи за Барса, важи и за Интер, даваат еден супер напаѓач, добиваат друг, плус 30 милиони евра за трошење .
ja neznam zasto site gledate kon Motta so potsmev... pa Motta e odlicen igrac go vidovme toa minatata sezona ne za dzabe go zima Murinjo baska pod negova palka jas mislam deka Motta ke razara vo Inter