- Член од
- 23 февруари 2009
- Мислења
- 166
- Поени од реакции
- 5
Ибра одиграл потпросечно? А кој одигра натпросечно? Ја гледаше ти Панатинакос - Интер? Виде ли како одигра Ибра? Појди види па врати се.. и кажи ми дали било потпросечно..
Барселона и тоа како зависи од Меси! Изгледа ја немаш гледано без Меси.. не знаеш што значи за тимот..
Челзи не зависи од Дрогба.. ама зависи од Лампард и Тери! Без еден од нив.. Челзи не е тој истиот..
Исто така Манчестер зависи од Роналдо, Ливерпул од Жерард, Милан од Кака, Интер од Златан.. и да не набројувам..
Што има врска тоа дали Занети се мешал кај тренерот или не? Па можеби ако се мешаше Занети годиниве наназад ќе го сфатеа сериозно во управата и ќе купуваа подобри играчи..
Занети не се повредувал.. па што? Какво мерило е тоа? Златан и повреден знае гол да даде.. па што?
Занети немал црвен.. и сега да му купиме кило банани.. а? Да не даваат титула во Сомалија ако капитенот на тимот нема црвен картон? Да прашаме, шо викаш?![]()
Kako be so ima vrska Zaneti se mesal ili ne toa se podrzbira deka e covek od doverba i deka gi izvrsuva site potrebni raboti koi ke mi se kazat od strana na trenerot,a ne da pobara da bide zamenet kako sto bese toa vo duelot so Atalanta Ibra 'golemiot' se ponasa kako ''detence malo gotovo da zaplace'' EB.ATI PICKATA
''MURINHO KAZI MU NA BALOTELI DA MI PODADE ILI KE IZLEZAM OD IGRA
TAKA LI SE ODNESUVA GOLEM IGRAC ???????
TAKA LI SE BRANI TITULA ?????????
TAKA LI SE STANUVA IGRAC OD SVETSKA KLASA?????????
TAKA LI SE STANUVA PRV STRELEC VO LIGATA?????
I TAKA LI SE BRANAT BOITE NA KLUBOT??????
AMA MURINHO MU GO SPOPIKA SO TOA STO GO STAVI VO IGRA ORLANDONI SO CEL DA MU DOKAZE DEKA CEZAR E NUMBER 1
I DEKA ZASLUZENO SPORED MENE GO IMA EPITETOT IGRAC NA SEZONATA I GOLMAN NA GODINATA I SE KLADAM AKO INTER ZEME LIGA NA SAMPIONI DEKA KE BIDE BAS TOKMU TOJ NAJZASLUZNIOT
ZATOA STO DOKAZA KAKO SE IGRA I KAKO SE BRANI VO LIGA AN SAMPIONI.
IBRA ODIGRAL ODLICNO PANATINAIKOS-INTER
AJ POGLEDNI MOLIM TE INTER- MANCESTER ILI MANCESTER-INTER
KADE BESE IBRA SI GO DRZESE TAKVOTO
ZA BARCA POTPOLNO JA ZNAM IGRATA I AKO DOBRO SEKAVAM IGRAA BEZ MESII MESEC ILI POVEKE I GAZEJA SE PRED SEBE ZNACI NE E DO NEGO I KAJ CELZI ISTIOT SLUCAJ SO TERI,LAMPARD NE BESE NA NIVO NA SEZONATA AMA ODIGRAA SPORED MENE DOSTA SOLIDNO VO LIGA NA SAMPIONI I BEA ELIMINIRANI VO POLSEDNA MINUTA.

pa majkomu kolku igraci igraat u Inter nikoj ne se zali ovoj nasol da jade gomna sakal vakov tim onakov. zaneti ne saka jak Inter ? ceza , maikon nejkat ? samo ibra saka ?
? :baeh::baeh: