Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ибра одиграл потпросечно? А кој одигра натпросечно? Ја гледаше ти Панатинакос - Интер? Виде ли како одигра Ибра? Појди види па врати се.. и кажи ми дали било потпросечно..

Барселона и тоа како зависи од Меси! Изгледа ја немаш гледано без Меси.. не знаеш што значи за тимот..
Челзи не зависи од Дрогба.. ама зависи од Лампард и Тери! Без еден од нив.. Челзи не е тој истиот..
Исто така Манчестер зависи од Роналдо, Ливерпул од Жерард, Милан од Кака, Интер од Златан.. и да не набројувам..

Што има врска тоа дали Занети се мешал кај тренерот или не? Па можеби ако се мешаше Занети годиниве наназад ќе го сфатеа сериозно во управата и ќе купуваа подобри играчи..
Занети не се повредувал.. па што? Какво мерило е тоа? Златан и повреден знае гол да даде.. па што?
Занети немал црвен.. и сега да му купиме кило банани.. а? Да не даваат титула во Сомалија ако капитенот на тимот нема црвен картон? Да прашаме, шо викаш? :tapp:

Kako be so ima vrska Zaneti se mesal ili ne toa se podrzbira deka e covek od doverba i deka gi izvrsuva site potrebni raboti koi ke mi se kazat od strana na trenerot,a ne da pobara da bide zamenet kako sto bese toa vo duelot so Atalanta Ibra 'golemiot' se ponasa kako ''detence malo gotovo da zaplace'' EB.ATI PICKATA

''MURINHO KAZI MU NA BALOTELI DA MI PODADE ILI KE IZLEZAM OD IGRA

TAKA LI SE ODNESUVA GOLEM IGRAC ???????

TAKA LI SE BRANI TITULA ?????????

TAKA LI SE STANUVA IGRAC OD SVETSKA KLASA?????????

TAKA LI SE STANUVA PRV STRELEC VO LIGATA?????

I TAKA LI SE BRANAT BOITE NA KLUBOT??????

AMA MURINHO MU GO SPOPIKA SO TOA STO GO STAVI VO IGRA ORLANDONI SO CEL DA MU DOKAZE DEKA CEZAR E NUMBER 1
I DEKA ZASLUZENO SPORED MENE GO IMA EPITETOT IGRAC NA SEZONATA I GOLMAN NA GODINATA I SE KLADAM AKO INTER ZEME LIGA NA SAMPIONI DEKA KE BIDE BAS TOKMU TOJ NAJZASLUZNIOT
ZATOA STO DOKAZA KAKO SE IGRA I KAKO SE BRANI VO LIGA AN SAMPIONI.

IBRA ODIGRAL ODLICNO PANATINAIKOS-INTER
AJ POGLEDNI MOLIM TE INTER- MANCESTER ILI MANCESTER-INTER
KADE BESE IBRA SI GO DRZESE TAKVOTO

ZA BARCA POTPOLNO JA ZNAM IGRATA I AKO DOBRO SEKAVAM IGRAA BEZ MESII MESEC ILI POVEKE I GAZEJA SE PRED SEBE ZNACI NE E DO NEGO I KAJ CELZI ISTIOT SLUCAJ SO TERI,LAMPARD NE BESE NA NIVO NA SEZONATA AMA ODIGRAA SPORED MENE DOSTA SOLIDNO VO LIGA NA SAMPIONI I BEA ELIMINIRANI VO POLSEDNA MINUTA.
:toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe:

koe kur go boli za klubot glea samo da mu e puno dzepceto i da jade gomna ova ne mu cini ona ne mu cini :) pa majkomu kolku igraci igraat u Inter nikoj ne se zali ovoj nasol da jade gomna sakal vakov tim onakov. zaneti ne saka jak Inter ? ceza , maikon nejkat ? samo ibra saka ?

И успут сам си прави маркетинг како големи клубови го бараат коа никој нејке очи да му види !

WTF a three words game ;) ? :baeh::baeh:

Бранењето на Ибра? Зборувавме за Цезар или за Ибра? Или кога незнаеш што да кажеш тропаш глупости? А тоа за бан не е проблем.. лесно е тоа.. само интересно ли е кога пишуваш во фан клуб во кој сите исто мислат? Знаеш ли што е тоа? Диктатура! Нема друго мислење.. само почит кон ликот и делото на Занети! Друго ништо..:tapp:
Да ти најдам уште еден член? Па секој гол кој го прима голманот, а е од далечина повеќе од 30 метри е негова грешка.. доколкуи топката не се одбие.. тоа е фудбалско правило.. прашај некој голман ќе ти каже..
А ако голот од Парма не е кикс тогаш нема што да разговараме.. јас не знам што е кикс на голман.. тој ми беше онака на вравот на киксовите..

Муабетот е за Цезар, не за Ибра..
Ајде еве ти побарај утки на Ибра.. ќе ги споредиме со овие на Цезар, или со било кој друг.. па да видиме што ќе излезе..

Ај кажи ми ги грешките на овие двајца голмани.

И прекини да пишуваш глупости овде. Очигледно е дека немаш појма од фудбал.

Eвентуално ако Ибра си замине од Интер, значи има едно големо АКО, единствениот начи истото да се реализира е со доаѓање на Ето од Барса . Работа е во вкусови, но факт е дека Ето е играч кој два пати освои ЛШ, кој сезонава даде многу повеќе погодоци од Ибра, т.е. преку 30, играч кој го шина Видич во финалето и тн и тн .

И сега знам кое е прашањето на Ибра фановите, зашто Барса тогаш го бара Ибра ако веќе Ето разарал . Одговорот е едноставен, големата плата што ја бара Ето а која челниците на Барса едноставно не сакаат да му ја дадат, иначе договорот знаеме, му истекува наредна година . Прво, Барса не е тим кој се расфрла со пари за платите на играчите, второ, го сакаат Ибра поради тоа што имаат план него да му исплаќаат '' само '' 7 милиони евра годишно, НО, со спонзорите неговата годишна плата ке достигне 14 милиони евра, т.е. 2 милиони евра поголема од сегашната . Таа варијанта со Ето е неизводлива, што значи едноставно немаат избор, т.е. имаат, да остане Ето уште една сезона и да немаат никаков финансиски ќар од неговото одење, или да му понудат баслосовна сума на пари .

Е сега, ако се бараат само финансиски средства од Барса, е тогаш управата ке направи катастрофален потег и ке биде подложена на критики и од медиуми, и од фанови .

А веќе ако се фаќате за некои деталчиња за Цезар, да ве потсетам, Ибра пропушти две 100% прилики во вториот меч со Јунајтед при резултат 1-0 за нив . . . истите ги газат оние '' грешки '' на Цезар, а јас до сега памтам 3, една со Парма, годинава со Торино и минатата сезона со Наполи гости ( доста пацерска грешка ) .

п.с. @ Ibracadabra, Ибра бил ваков онаков, шампион и слично, кај и да отишол освојувал титули . . . . ондак Мурињо што е, ако добро памтам и за него истото го викаше . :toe: Што значи место за паника нема, една гол машина си оди, друга доаѓа и тоа е, а Ето - Милито, а Ибра - Милито, мене ништо не ми мења, ем ке имаат плус 30 милиони за трошење од доплатата на Барса .

Цезар сезонава ви донесе еден куп бодови, и е една од најсветлите точки во Интер.

@Ibracadabra со твоиве постови и споредби на ибра и занети ме потсеќаш на оние навивачи што го свиреа Малдини....
Занети, Малдини, Дел Пиеро, Тоти... се играчи што се икони во своите клубови и се респектирани од сите страни без разлика за кој тим се навива.
Ибра никогаш нема да го постигне тоа ниво од проста причина што е себично алчно копиле :smir:

DOJDE FAN OD DRUG KLUB DA TI GO KAZE OVA :uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Eвентуално ако Ибра си замине од Интер, значи има едно големо АКО, единствениот начи истото да се реализира е со доаѓање на Ето од Барса . Работа е во вкусови, но факт е дека Ето е играч кој два пати освои ЛШ, кој сезонава даде многу повеќе погодоци од Ибра, т.е. преку 30, играч кој го шина Видич во финалето и тн и тн .

И сега знам кое е прашањето на Ибра фановите, зашто Барса тогаш го бара Ибра ако веќе Ето разарал . Одговорот е едноставен, големата плата што ја бара Ето а која челниците на Барса едноставно не сакаат да му ја дадат, иначе договорот знаеме, му истекува наредна година . Прво, Барса не е тим кој се расфрла со пари за платите на играчите, второ, го сакаат Ибра поради тоа што имаат план него да му исплаќаат '' само '' 7 милиони евра годишно, НО, со спонзорите неговата годишна плата ке достигне 14 милиони евра, т.е. 2 милиони евра поголема од сегашната . Таа варијанта со Ето е неизводлива, што значи едноставно немаат избор, т.е. имаат, да остане Ето уште една сезона и да немаат никаков финансиски ќар од неговото одење, или да му понудат баслосовна сума на пари .

Е сега, ако се бараат само финансиски средства од Барса, е тогаш управата ке направи катастрофален потег и ке биде подложена на критики и од медиуми, и од фанови .

А веќе ако се фаќате за некои деталчиња за Цезар, да ве потсетам, Ибра пропушти две 100% прилики во вториот меч со Јунајтед при резултат 1-0 за нив . . . истите ги газат оние '' грешки '' на Цезар, а јас до сега памтам 3, една со Парма, годинава со Торино и минатата сезона со Наполи гости ( доста пацерска грешка ) .

п.с. @ Ibracadabra, Ибра бил ваков онаков, шампион и слично, кај и да отишол освојувал титули . . . . ондак Мурињо што е, ако добро памтам и за него истото го викаше . :toe: Што значи место за паника нема, една гол машина си оди, друга доаѓа и тоа е, а Ето - Милито, а Ибра - Милито, мене ништо не ми мења, ем ке имаат плус 30 милиони за трошење од доплатата на Барса .
Da ti kazam ova poubavo mi deluva znaes deka imas dvajca gol igraci koj ke dadat nad 20 gola i koj retko gresat ziceri za razlika od nasiot cenet ibra koj slabo mu idat tie situacii :)

ама ибра сеа ќе си иде од интер само се чека согласност од морати на негово место доаѓа ето:helou:

сосема си во право мајсторе, секој збор е вистина..... браво!!!!!!

Da ti kazam ova poubavo mi deluva znaes deka imas dvajca gol igraci koj ke dadat nad 20 gola i koj retko gresat koga se ostaveni sami za razlika od nasiot cenet ibra koj slabo mu idat tie situacii :)
Затоа место за паника нема, ем ке земат играч за кој сум убеден дека ке даде над 20 гола, ем ке земат и доплата од минимум 30 милиони евра зашто Ето и онака не чини моментално многу поради истекот на договор . . . што значи ке имаат пари да донесат и уште еден квалитетен креативец, оној број 10 на Мур .

p.s. Занети минатата сезона го постигна најважниот гол за Интер, зашто со евентуалниот пораз дома од Рома, Интер во последното коло ке влезеа како второпласирани .
Ете една од многуте работи кои Il Capitano ги направил за клубот, затоа и се чудам како може да прашувате, што направил Занети за Интер т.е. како може по само една година да го заборавите моментов

Затоа место за паника нема, ем ке земат играч за кој сум убеден дека ке даде над 20 гола, ем ке земат и доплата од минимум 30 милиони евра зашто Ето и онака не чини моментално многу поради истекот на договор . . . што значи ке имаат пари да донесат и уште еден квалитетен креативец, оној број 10 на Мур .

реално ето САМ не може да го замени ибра во МОМЕНТАЛНИОТ тим на интер. дефинитивно заминувањето на ибра мора да се надокнади со ето + рибери/хамшик/деко/силва/снајдер/робен ..... барем двајца од овие играчи. па нека остане и еден од кварезма или мансини. а за одбрана било кој само не карваљо . ем стар ем стакленко

ама ибра сеа ќе си иде од интер само се чека согласност од морати на негово место доаѓа ето:helou:
Грешка си брат...
Морати во никој случај не би го продал Ибра доколку тој сака да остани. Проблемот е што батето сака нови предизвици па стилот на Барса му одговара и време да менува тим.

Не ги прочитав последните постови бидејќи знам што ќе кажи Ибракадабра кој очигледно е фан на Ибра а не на Интер па не е лошо да си го следи својот омилен играч кај шо оди и слободно да го дрка на него...

Интер ќе остане ИНтер, и без и со Ибра!
Ако замине ќе дојдат барем двајца класа играчи за кои се разбира дека постои ризик дали ќе се покажат и оправдаат очекувањата но дека Ибра е над клубот страшно се заебал.

Само, подобро е оваа работта да се реши што побрзо и ако замини да има време да се бара адекватна замена и да се уиграат новите играчи во тимот.

реално ето САМ не може да го замени ибра во МОМЕНТАЛНИОТ тим на интер. дефинитивно заминувањето на ибра мора да се надокнади со ето + рибери/хамшик/деко/силва/снајдер/робен ..... барем двајца од овие играчи. па нека остане и еден од кварезма или мансини
Го заборави Мело.
Деко, Мело, Рибери, Карваљо и Ето (доколку замине ибра) и тимот е комплетен :)
А услови за тоа има.
Продажба на Мансини, Хименез, Виера, Бурдисо, Кварезма и Ибра...

реално ето САМ не може да го замени ибра во МОМЕНТАЛНИОТ тим на интер. дефинитивно заминувањето на ибра мора да се надокнади со ето + рибери/хамшик/деко/силва/снајдер/робен ..... барем двајца од овие играчи. па нека остане и еден од кварезма или мансини. а за одбрана било кој само не карваљо . ем стар ем стакленко
Pa tuka e i Milito , tandemot Eto - Milito veruvaj dobro ke deluva i ke go zameni ibra i te kako plus i ke imame pari za plejmejker i ke dobieme podobar tim od ovoj sto go imame sega so Ibra :smir:

IBRA ODIGRAL ODLICNO PANATINAIKOS-INTER
AJ POGLEDNI MOLIM TE INTER- MANCESTER ILI MANCESTER-INTER
KADE BESE IBRA SI GO DRZESE TAKVOTO

ZA BARCA POTPOLNO JA ZNAM IGRATA I AKO DOBRO SEKAVAM IGRAA BEZ MESII MESEC ILI POVEKE I GAZEJA SE PRED SEBE ZNACI NE E DO NEGO I KAJ CELZI ISTIOT SLUCAJ SO TERI,LAMPARD NE BESE NA NIVO NA SEZONATA AMA ODIGRAA SPORED MENE DOSTA SOLIDNO VO LIGA NA SAMPIONI I BEA ELIMINIRANI VO POLSEDNA MINUTA.
:toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe::toe:

Манчестер - Интер? А каде беа другите? Пасеа трева? Да не направија некоја изработена акција за него? Не туку треси само зелени..
Барса истата без Меси? Кога тоа? Кога беше таму Роналдињо? Газеле Барса..
И како тоа Лампард и Тери не беа на ниво кога Лампард даваше и местеше голови како будала, а со помош на Тери Челзи прими едвај 5 гола до полусезона? Како тоа не беа на ниво? А кој беше на ниво? Малуда?

Ај кажи ми ги грешките на овие двајца голмани.

И прекини да пишуваш глупости овде. Очигледно е дека немаш појма од фудбал.

Па како што гледаш на првиот клип Бартез има погрешна проценка, не ни трга по топката.. стои во место.. а далечината е преку 40 метри!

А при вториов гол голманот е истрчан.. или и тоа не го гледаш?

И како што ти реков.. појди кај некој фудбалски клуб и прашај голманот таму.. тоа ти е голманско правило.. секој гол од огромна далечина е грешка на голманот.. и не замарај веќе..

Разликата меѓу Златан и овие двајца е тоа што тие не можат да функционираат без добар среден ред и хранење со топки во текот на цел натпревар.. додека Златан може! Затоа Мурињо вика.. го доведовме Милито да игра заедно со Златан.. а место и тоа како има за паника.. ако се оствари тоа, а не се земат неколку креативци на средина..
И ме интересира кои се тие две 100 % против Манчестер? Зарем пречката која ја погоди е утка? Друга 100 % не знам јас.. а пречката е немање на среќа.. ако не се лажам..

Pa tuka e i Milito , tandemot Eto - Milito veruvaj dobro ke deluva i ke go zameni ibra i te kako plus i ke imame pari za plejmejker i ke dobieme podobar tim od ovoj sto go imame sega so Ibra :smir:

се е тоа ок ... во ето добиваме напаѓач кој нема да се испосере кога пред него ќе застана челзи или манчестер но со занети камби мунтари или мота позади скептичен сум дека ќе се истурат од давање голови значи ибра аут дефинитивно со но со прави засилувања. како и да е ибра нејќам да го гледам следнат сезона во интер што и да се деси. никој не над интер и ова понижување и непочитување на клубот не можам да му го простам па нека даде и 150 голови и 10 титули нека освои во ЛШ. благодарам за сВе чао и пријатно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom