Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сакав да ја продолжам дискусијата вчера, зошто очигледно беше дека секој има свој став и дека нема да постигнеме согласност за ништо.

Ibra' está loco por ir al Barça ова е последната изјава на агентот на Златан, Мино Раилоа. Ако ова е точно само ќе ги потврди моите факти дека Ибра е тој што му врти грб на клубот а не клубот на Ибра. Значи навистина покажува дека е неблагодарен.

Дискусијата за Ибра ја завршувам тука. Јас сум навивал за Интер пред да дојде Ибра а ќе навивам и после него. Без разлика дали ќе играме со Милито, Аскаферска, Балотели или било кој друг во тимот.

пс Само не ми е јасно како можевте да плукате по Занети по се што човекот има направено за клубот. Нема одиграно натпревар под нив. Без разлика што игра дали десен бек, дали лев, дали во среден ред. Играч не може да помине покрај него, знае да повлече подобро од пола тим кога треба да организираме напад, пример е за цел свет не само за Интер и да се зборело нешто за него стварно не знам како е можно тоа.

Чист пример Гигс ја доби наградата за најдобар играч во Премиер Лигата и сите му честитаа ние во Италија имаме неколку такви примери и дел од фановите ги плукаат тие. Во денешно време кога фудбалот го вртат парите и кога секој се продава како курва да се има таков играч е нешто свето.

Да имаш пример на кои треба да се огледаат Балотели, Сантон и уште некои наши младинци не е мала работа. Не знам што ќе научат од Ибра кој како пичка бара трансфер.

За ова со Ибра иако не сум фан на Интер, ќе одадам нешто.. Ибра не е семоќен како прво.. Според мене цел тим игра за Ибра, а и не ги оспорувам квалитетите на Ибра и јасно е дека е меѓу топ 3 напаѓачи во светов.. Но Интер опстојувал и пред да дојди Ибра.. Не значи дека дојде Ибра во Интер и Интер почна да освојува титули.. Од кога се случија несаканите дејствија во Серија А, од тогаш Интер почна да освојува титули.. И еве 2 години со ред, заслужено си ги освојуве(кажувам од кога Јуве се врати во Серија А).. Еве ви жив пример како Ибра.. Се сеќавате на Зидан кога играше во Јуве.. Човекот беше незнам.. Нешто неверојатно.. No.1 во светов.. И оп дојде понуда од 90 милиони ако не се лажам, и Моџи фино лепо си ја прифати и го продаде на Реал, а со тие 90 милиони ги купи Буфон(No.1 во светов), Недвед(освојувач на златна топка), Туран(Еден од најдобри дефанзивни играчи во европа).. Значи Јуве изгради тим покрај еден продаден играч.. И светете Ибра не е ИНТЕР!! Ако сака нека си оди бе.. Очигледно е дека дегенот е алчен за пари.. Ама алчен гас 300 стапа крка.. Се надевам дека ако се продај Ибра, Интер ќе ги искористи парите за супер засилувања!!:toe:

25 милиони евра + ето( 10 милиони одприлика)=35 милиони!
ова е понудата на барса за Ибрахимовиќ+максвел!
?????? ОВие ретардирани да не се????????
понудата е одбиена....

понудата е одбиена....
Ето 10 милиони !?

понудата е одбиена....
Јас грешно те разбрав или мислиш дека Ето е 10мил???

:nesvest:

Дечкото ги меша валутите... мислеше на талибански лири :kesa::kesa::kesa::kesa:

Ето = 10 милиона... што нема да прочитам...

Па што мислите колку вреди играч што има договор уште 12 месеци. Два месеци нема да игра во Европа поради Купот на Африкански Нации а ефективната фудбалска сезона е 8 месеци. Повеќе од 20 милиони можат само на Манчестер Сити да му извадат на ниту еден друг.

И ај после свршувајте на Ибра!! Тука!!:nenene::nenene::nenene:

Се сеќавате на Зидан кога играше во Јуве.. Човекот беше незнам.. Нешто неверојатно.. No.1 во светов.. И оп дојде понуда од 90 милиони ако не се лажам, и Моџи фино лепо си ја прифати и го продаде на Реал, а со тие 90 милиони ги купи Буфон(No.1 во светов), Недвед(освојувач на златна топка), Туран(Еден од најдобри дефанзивни играчи во европа).. Значи Јуве изгради тим покрај еден продаден играч.. И светете Ибра не е ИНТЕР!! Ако сака нека си оди бе.. Очигледно е дека дегенот е алчен за пари.. Ама алчен гас 300 стапа крка.. Се надевам дека ако се продај Ибра, Интер ќе ги искористи парите за супер засилувања!!:toe:

Фала Богу. Работата е што овде некој го гледа Интер без Ибра во овој состав, не му паѓа на памет дека со парите за Ибра ќе се купат неколку играчи. Јувентус го продаде Зидан си напрај пазар, истото ќе го направи и Милан со Кака. Кај нас некој запнал дека без Ибра ќе биде потоп. Ќе биде, ако го дадеме и да не купиме никој.

Друго уште слушнавме дека Ибра сакал да си оди зошто сакал да освои ЛШ ама Интер не можел да му го пружи тоа. Не било за парите. Тоа што Морати и Мурињо ќе купуваат 3-4 нови засилувања не било амбиција...

BTW, првата изјава што ја даде во врска со ова беше дека освоил се што можел во Италија и би сакал да се проба во Примера. Не му личи на фудбалер од тој калибар да се нуди отворено на екипа. Ама тоа е...

Фала Богу. Работата е што овде некој го гледа Интер без Ибра во овој состав, не му паѓа на памет дека со парите за Ибра ќе се купат неколку играчи. Јувентус го продаде Зидан си напрај пазар, истото ќе го направи и Милан со Кака. Кај нас некој запнал дека без Ибра ќе биде потоп. Ќе биде, ако го дадеме и да не купиме никој.
Абе тука уште полошо е што некој не навива за Интер, туку за Ибро.. А па тој што занпнал дека без Ибра во Интер ќе биди потпо да не е видовит?? Или на грав да не гледа?? Аххх бе..:toe:

Друго уште слушнавме дека Ибра сакал да си оди зошто сакал да освои ЛШ ама Интер не можел да му го пружи тоа. Не било за парите. Тоа што Морати и Мурињо ќе купуваат 3-4 нови засилувања не било амбиција...

BTW, првата изјава што ја даде во врска со ова беше дека освоил се што можел во Италија и би сакал да се проба во Примера. Не му личи на фудбалер од тој калибар да се нуди отворено на екипа. Ама тоа е...

Jaсно е дека Ибрахим не е Интер и дека треба од него да се направат 2-3 добри играчи. Се на се мислам дека интер и не е задоволен од остварувањата до сега. (Морати сака ЛШ не Скудета). Значи треба мали промени. Е сега добро прашање е како ќе се искористат средствата од евентуална продажба на Ибрахим.
Имаме чоек кој нема разумно да ги користи и чоек кој можи да се избори за нешто корисно (мислам дека и децата мали сфатија оти мислам на Морати и Мурињо). Мене ми мириса дека ќе гледаме следна епизода од Абрамович-Мурињо. Сигурно е дека Морати ќе троши пари на некое звучно име за кое нема да има место во тимот на Мурињо. Затоа и не сум многу сигурен колку Интер би се снашле да состават здрав тим. Ако Мурињо успеј да надвладеј можеби ако е обратното лошо ќе биди.

понудата е одбиена....
Не се брат ретардирани...
Знаат дека Ибра по секоја цена ќе сака да замиме од Интер и очигледно е дека ќе се обидат да дадат што е можно помалку. Единствено може да се зголеми понудата ако се вклучи Реал.

Вчера имаше информација дека Морати и Мурињо се договориле околу трансферите. Јас се надевам дека ќе го послушаат Мурињо затоа што Интер е познат по лоши трансфери. Подобро човекот да си земе играчи со кои работел и во кои има доверба, како Деко и Карваљо, играчи кои еднаш ги направи шампиони. Има пари за купување само треба добра процена и ќе биде...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom