Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Радвам се да си пиша с братјата интеристи от Македонија.Вие с'што сте добре дошли в нашија форум http://forum.inter-bulgaria.com/ :smir:
добредојде на форумов и на темава каде што се собираме интеристите.
ке те молам пишувај на македонски или колку што е можно поблиску до македонскиот пошто тоа е официјалниот јазик на форумов а и многумина не разбираме бугарски.
што се однесува до сајтот и мене бројте ме во екипата, април месец би бил добар за да се почне со работа ем потопло ќе биде ем сега матурска тема ме чека.
фотошоп сум тапа ама со информации сум непресушен бунар:pos2:
оваков вовед како стартот може да се очекува ако не и подобар.
и секое коло воведи во утакмицата што го очекува интер!

интер е дел од трката за Диего!---чул ве господ!!!

Мене немој да сте ме заборавиле да не се обесам јавно :) За банерчиња и флешчиња сум дебилче, за дримвивер и темплејти ќе добијам некоја пролазна оцена ваљда, за пишување исто не ме бива ама за читање сум топ :) Наравоучение: Ке добиете целосна морална подршка од мене, ако треба нешто ќе да се среди ќе средам, а бај д веј кај планирате да се хостира ? Ако е нормална цифра хостингот за првата година, јас се пријавувам за донатор, ќе платам се што треба:smir: Се осеќам должен да направам и јас нешто за ИнтероФ ни наш :helou: ps. Ако ги пројдеме и Манчестер ке идам и до Марнет да го пријавам домејнот :) и кај киднаа 1000те страни од предходната тема, ме мрзи да ги барам.

Мене немој да сте ме заборавиле да не се обесам јавно :) За банерчиња и флешчиња сум дебилче, за дримвивер и темплејти ќе добијам некоја пролазна оцена ваљда, за пишување исто не ме бива ама за читање сум топ :) Наравоучение: Ке добиете целосна морална подршка од мене, ако треба нешто ќе да се среди ќе средам, а бај д веј кај планирате да се хостира ? Ако е нормална цифра хостингот за првата година, јас се пријавувам за донатор, ќе платам се што треба:smir: Се осеќам должен да направам и јас нешто за ИнтероФ ни наш :helou: ps. Ако ги пројдеме и Манчестер ке идам и до Марнет да го пријавам домејнот :) и кај киднаа 1000те страни од предходната тема, ме мрзи да ги барам.

Нема АКО ! Ги проаѓаме 100% !!!!!!!!!!

Imeto www.inter-macedonia.com go spomnav bidejki takvi se iminjata na ostanatite web strani od sosedstvoto.. www.inter-serbia.net, www.inter-bulgaria.com.. a vo Makedonija toa ime e slobodno, odnosno so drugi zborovi kazano nema web strana za inter vo makedonija.. edna za site makedonci.. ima po nekoi blogovi.. i vaka po forumive.. web strana oficijalna ne sum videl dosega..

Немој во Марнет жити се. Ме боли главата од регистрации, пререгистрации, дозволи, чекање, несериозност... Ако не ставаме наставка .mk не ни треба Марнет. Решив повеќе да си немам работа со нашиве сервери. На странски сервер ќе го ставиме. Цените се горе-долу како нашиве само што даваат многу повеќе простор и сообраќај. Околу 50 евра годишно доаѓа. Има некоја можност да го протуркам гратис затоа почекајте да не брзаме.

Imeto www.inter-macedonia.com go spomnav bidejki takvi se iminjata na ostanatite web strani od sosedstvoto.. www.inter-serbia.net, www.inter-bulgaria.com.. a vo Makedonija toa ime e slobodno, odnosno so drugi zborovi kazano nema web strana za inter vo makedonija.. edna za site makedonci.. ima po nekoi blogovi.. i vaka po forumive.. web strana oficijalna ne sum videl dosega..

www.inter-macedonia.com ми фаќа око некако...

што се однесува до сајтот и мене бројте ме во екипата, април месец би бил добар за да се почне со работа ем потопло ќе биде ем сега матурска тема ме чека.
фотошоп сум тапа ама со информации сум непресушен бунар:pos2:

Нема гајле за фотошоп и јас можам тоа само немам премногу време затоа спомнав некој да се нафати да направи неколку банерчиња. Тоа со The_Great ќе ја наредиме. Повеќе треба околу информации, да се преведе некој текст од интернет и така.

Инаку идејата ми е сите што ќе работиме на сајтот да сме исклучиво од фан-клубов.

Ајде, јас во моментов правам некоја веб-страна па прилично сум зафатен, пишувајте предлози што има и пријавувајте се, ве читам. Па да ја направиме работава со заеднички сили.

Добра е идејата на Ибракадабра за името, би можеле да комбинираме со internazionale-macedonia.com или пак fcinter-macedonia.com. Ок, најмал проблем е името, битно да има кој да работи на сајтот. Еве IoSono може да го склопи сајтот, јас, TonInter и IoSono ќе сработиме банери ова она. Еве официјално да се пријавам и јас во проектот :), можам да преведувам, банери да правам и слично. Ќе биде еден голем и добар проект.

Убаво е да направиме веб страна за Интер ама ако веќе се нафаќаме да го направиме тоа сериозно и професионално. Да утриме еден состанок и секој да каже идеа што, како, зошто и да видиме дали ќе може да се реализира тоа.

Јас можам само да се грижам за ажурирање на сајтот, за програмирање сум тапа, за флешови уште по тапа. Дизајнот и правењето е најголем проблем, за хостиг ќе собереме пари ваљда не е проблем десет члена да дадеме по 200-300 денари (две пива во диско) ќе имаме хостинг за цела година.

Ако може Адриано да избутка гратис да биде, ако и биде тешко изводливо да собереме пари, тогаш кажав, не е проблем, најмалце што можам да напраам е да дадам 50 евра за ИНТЕР :wink: само да имаме иницијатива, и да бидеме сложни и се ке биде ок :smir:

Ако може Адриано да избутка гратис да биде, ако и биде тешко изводливо да собереме пари, тогаш кажав, не е проблем, најмалце што можам да напраам е да дадам 50 евра за ИНТЕР :wink: само да имаме иницијатива, и да бидеме сложни и се ке биде ок :smir:
мислиш io sono interista за гратис да избутка :smir:
значи овака.
Адриано и The_Great-текстови и преводи од англиски на македонски(ни треба превод од италијански ако знае некој?)
Bojann1 и Тонинтер и The_Great - фотошоп и банери и слични цртачки работи поврзани со софтвер.
камискази и ибракадабра ке ни обезбедат сервер.
добро звучи работава-тргнавме од нешто.
очекувам и други да се пријават на проектов syn и Meazza.

п.с.Sampdoria - Milano 2-0:pos2:

мислиш io sono interista за гратис да избутка :smir:
значи овака.
Адриано и The_Great-текстови и преводи од англиски на македонски(ни треба превод од италијански ако знае некој?)
Bojann1 и Тонинтер и The_Great - фотошоп и банери и слични цртачки работи поврзани со софтвер.
камискази и ибракадабра ке ни обезбедат сервер.
добро звучи работава-тргнавме од нешто.
очекувам и други да се пријават на проектов syn и Meazza.

п.с.Sampdoria - Milano 2-0:pos2:

Прилично интересна утакмица, ама врне у Џенова затоа е 2-0:wink: А за преводи од Англиски и ја можам, не е проблем, помалку знам и Германски ама незнам што ке ми е у врска со Интер:pos2:

По поразот на Милан од Сампдорија, Јувентус останува единствен конкурент за скудетото

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter:[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Cordoba, Santon; Zanetti, Cambiasso, Maxwell; Stankovic; Balotelli, Adriano

[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Roma: [/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Doni; Riise, Panucci, Mexes, Motta; Brighi, De Rossi, Taddei; Pizarro; Vucinic, Totti

Ибра е на клупата за резерви.
[/FONT]

Резерви : 1 Toldo, 7 Figo, 8 Ibrahimovic, 14 Vieira, 18 Crespo, 23 Materazzi, 33 Mancini.

Мунтари одпаднал ...

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Inter:[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular] Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Cordoba, Santon; Zanetti, Cambiasso, Maxwell; Stankovic; Balotelli, Adriano

[/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Roma: [/FONT][FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Doni; Riise, Panucci, Mexes, Motta; Brighi, De Rossi, Taddei; Pizarro; Vucinic, Totti

Ибра е на клупата за резерви.
[/FONT]
Токму тие двајца што сакав да ги видам уште од старт.
максвел е изненадување вечерва се надевам позитивно!
Мансини е на клупа како што ви реков.

пу да сибам векот треба да го сменам мурињо од позицијата:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom