Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Vo 18.00 non stop gi davaat utakmicite od Seria A na Sport Klub Srbija! Vo nedela Italijansko gledam na OBN, od 15 i od 20.30! Edino vo sabota gledam na Telma vo 20.30.. taka da ne se zamaram mnogu so niv.. + na Sport Klub gi davaat utakmicite od kupot na Italija.. ja gledav Inter so Roma, Juve so Napoli..
Kakva Telma kakvi tikvi si rasol.. :)

Еден мој другар од Ресен ја изработи страницава па ај реков да ви ја постирам овде:helou:

http://makedon77.blogspot.com/
убаво се потрудил другарот секоја чест!
што мислите интеристи сте за некој оваков проект на кој ке ги собереме сите интеристи од Македонија?:vozbud:
@Ibra не ми е проблем да ја гледам, можам и на интернет да си ја гледам само што ќе морам само првото полувреме да го гледам а второто неможам оти имам обврски тогаш а само телевизор има таму кај што одам.

јас лично би сакал да ги видам Адриано и Балотели заедно за да видиме како ке функционираат,плус ова е шанса да се одмори Ибра.
со оглед дека е дерби утакмица не верувам дека ќе се експериментира туку стандардот ке излезат на терен.
Мансини можеби како измена.
што се однесува до утакмицата со манчестер мислам дека мурињо научи многу повеќе од првата средба а и ни годи фактот што играме во гости па така да заебаното правило за гол во гости можеби и ќе ни послужи.
утрешната победа е морална бидејки јуве победи денес а не би сакале да ја намалат разликата.
следното коло играме со џенова во сабота од 18.00 ќе се најде ли некој ако може да реагира преку телма да се пренесува и оваа утакмица директно?
telma2@unet.com.mk
овој мислам дека е мејлот.:smir:
vidi telma nikogas ne prenesla prenos vo terminot od 18.00 casot taka da mozam slobodno da ti sugeriram da ja gledas na internet
:nesum:

убаво се потрудил другарот секоја чест!
што мислите интеристи сте за некој оваков проект на кој ке ги собереме сите интеристи од Македонија?:vozbud:
@Ibra не ми е проблем да ја гледам, можам и на интернет да си ја гледам само што ќе морам само првото полувреме да го гледам а второто неможам оти имам обврски тогаш а само телевизор има таму кај што одам.

Каков проект? Веб или блог би било кул работа да направиме, ем ќе ги собереме сите интеристи во државава, ем врз тоа ќе може да се основа Интер Фан Клуб Македонија. Добра идеа.

П.С. Интер можеби ќе ја даваат на ОБН, за вас незнам, ама кај мене се златните албански програми СуперСпорт :), ако не бива и таму, (а 99% ќе ја пренесуваат) златен сопкаст или atdhe ќе се стават во функција.

Ако сте за веб-страна кажете да се организираме, и јас ја имам таа идеја одамна само никако време да ја реализирам. Од Април би требало да ми остане време па би можел да изработам веб-сајт но ќе мора да има доброволци за преведување информации зошто нема да можам редовно да го правам тоа. Тоа со блоговите е фина работа ама сајт си е сајт.

Значи еве јас би се нафатил да ја направам веб-страната и да ја надополнувам со информации, некој да се нафати да поработи на банерчиња со фотошоп, треба да се стави на сервер, и да видиме колку души би работеле на преведување интересни информации кои би ги објавувале на сајтот.

То је то...

Иако не сум единствен тука кој се разбира во Фотошоп, колку - толку, се пријавувам. :)

Исто и за преведување.

За прв пат во животот ќе навивам со се срце за Интер вечерва.Го имам изиграно на тикетот.Интер дома гази ,така ќе биде и вечерва.

Конечно се вратив и јас :)
Поздрав то сите фанови на Интер на форумов...
Браво за Адриано за воведниот пост!
Бидејќи ме нема одамна, ќе дадам и краток коментар за натпреварот со Манчестер...

Очекував многу подобра игра, посебно во првиот дел но многу се разочарав... Имав ставено 500 на сингл 1-1 ама ништо :) Сепак игравме подобро во вториот дел и мислам дека ни одговара и овој резултат.
На Олд Трафорд очекувам исто така нерешен резултат и идемо даље! :)

За вечерва се повикани:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 6 Maxwell, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 39 Davide Santon.
Midfielders: 4 Javier Zanetti, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 20 Sulley Muntari, 33 Amantino Mancini.
Strikers: 8 Zlatan Ibrahimovic, 10 Adriano, 45 Mario Balotelli.

Sto se odnesuva do Web-ot koj go spomnuvate bi se vklucil i jas, no veke imame eden so moi drugari, koj mozite da go vidite vo podatoci za kontakt, da ne reklamiram ovde.. premnogu vreme sme na taa web strana.. so tipovi e.. ova ona.. ima chat i se drugo.. no za Inter strana dokolku se napravi rado bi baral i preveduval nekoi interesni kolumni.. ova ona.. znaci jas se prijavuvam samo za toj del.. nekoi kolumni.. tekstovi.. stavanje tamu.. preveduvanje.. za ostanatoto.. sliki.. rezultati.. nemam vreme..:toe:
Za utakmicata vecer.. Juventus pobedi.. Milan veke ne e vazen.. ostanuva i nie da si pobedime vecer.. iako obicno poslednive godini so Roma na domasen teren imame najgolem problem.. ednas izgubivme.. ednas nereseno.. vreme e i da pobedime vo prvenstven natprevar.. i ocekuvam Mancini da poigra malku..

P.S. Bi dal predlog i za imeto.. www.inter-macedonia.com ili www.inter-mkd.com ili www.inter-makedonia.com
P.P.S. Poslednata e za inaet na grcite.. se lutat tie koga ke se napisi Makedonia bez J bukvata.. :)

Здравејте аз с'м от Б'лгарија и с'м голјам фен на Интер.INTER PER SEMPRE.

Здавеите :smir: Добродојде , мило ние што имаме и од Бугарија фанови во Фан Клубов:smir:

Inter per sempre !!!

Mourinho continued his press conference with words of praise for 18-year-old full-back Davide Santon. "He's a phenomenon," said the coach. "In fifteen years' time, when Davide will be a champion like Zanetti, Facchetti, like Paolo Maldini, it will be a pleasure for me to remember that I was the coach who gave him a real chance, and he has taken it with personality."

Интервју на Жозе' :
http://inter.it/aas/news/reader?N=30936&L=en

Sto se odnesuva do Web-ot koj go spomnuvate bi se vklucil i jas, no veke imame eden so moi drugari, koj mozite da go vidite vo podatoci za kontakt, da ne reklamiram ovde.. premnogu vreme sme na taa web strana.. so tipovi e.. ova ona.. ima chat i se drugo.. no za Inter strana dokolku se napravi rado bi baral i preveduval nekoi interesni kolumni.. ova ona.. znaci jas se prijavuvam samo za toj del.. nekoi kolumni.. tekstovi.. stavanje tamu.. preveduvanje.. za ostanatoto.. sliki.. rezultati.. nemam vreme..:toe:
Za utakmicata vecer.. Juventus pobedi.. Milan veke ne e vazen.. ostanuva i nie da si pobedime vecer.. iako obicno poslednive godini so Roma na domasen teren imame najgolem problem.. ednas izgubivme.. ednas nereseno.. vreme e i da pobedime vo prvenstven natprevar.. i ocekuvam Mancini da poigra malku..

P.S. Bi dal predlog i za imeto.. www.inter-macedonia.com ili www.inter-mkd.com ili www.inter-makedonia.com
P.P.S. Poslednata e za inaet na grcite.. se lutat tie koga ke se napisi Makedonia bez J bukvata.. :)

Важи, ќе се договориме, ќе ја поделиме работата. Важно да има 5-6 луѓе да работат за да можеме да се менуваме и редовно да има нови информации. Сајт како сајт нема смисла ако го направиме и да стои со информации стари по месец дена. Имињата и мене ми фаќаат око ќе одбереме нешто од нив или во тој стил. Можеби ќе успеам да обезбедам и да не плаќаме за серверот но не гарантирам 100% сега за сега, во секој случај ќе се потрудам. Значи од мене останува понудата за изработка на сајтот некаде во април месец.

Добредојде на фан-клуб Интер!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom