Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
едит: Ibrakadabra не го плукај Станковиќ , ич не тие тој крив покрај 4ца бекови неможе да направи акција

А против кој може он да напраи акција?! Шут карта за србинот, ебате плејмејкерот ќељав!

Не е точен Мурињо! :pos:

Виеира и Фиго се во игра... Ох леле.

А против кој може он да напраи акција?! Шут карта за србинот, ебате плејмејкерот ќељав!
Зборувам за Занети , Максвел и стандардните бекови , ни треба офанзива , знаеме дека цел живот Занети играше бек ,знаеме дека Максвел играше бек , е сеа неможе да бараш од нив да повлечат ..
Под итно ни треба играч како Диего ..

Еве го Дедо ми влезе , е овој сеа ке ја опрајт работава , и Виера влезе ...
Изнагледај те се :smir:
Келавион во одбрана оди ...

е ако не бев изнервиран, сеа сум 200 на саат :@:@ ај кај Виеира го става уште 2 пати грешка праи

Вие само победете го Манчестер и бидете презадоволни. Сериа А ќе си дојде сама по себе.Ако изгубите од Рома не е ништо стршно имате голема предност.Нека вие со среќа понатаму...:helou:

На 0-2 мислев не може повеќе да се изнервирам ама кога ги видов измениве... :tapp:

КОТЛЕ!!!

Браво за Адри, се враќа!

Котлеоо со ѓулојне стави гол , има време ајде :pos2:

ОВОЈ ВИЕРА НОРМАЛЕН ЛИ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:kesa:

Виеира, ѕвериште. Како им ја подаде топката, како за Рома да игра.

леле што ќе ги чека во соблекувална од страна на мурињо аоаоа:nenene:

Нишо толку ... прв пораз на домашен терен ...
Виера за во Идризово е да му рашират дупено :tapp::tapp:

Нормален или ненормален ,Рома си води и атакува кон 4-то место.И Виеира е човек и тој греши ,зар не го фледавте Милан врска од фудбал немаше.

100 пати сум рекол дека е камен Виера, од Грешко наваму не ме нервирал толку играч на Интер. Тоа е што ќе правиш...

Ќе тепа Интер има време. Така повторуваше еден другар до 90та минута во оној трилерот со Сампдорија кога губевме 2-0. Од тогаш наваму, се си викам, има време, ќе тепа Интер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom