Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Токму тие двајца што сакав да ги видам уште од старт.
максвел е изненадување вечерва се надевам позитивно!
Мансини е на клупа како што ви реков.

пу да сибам векот треба да го сменам мурињо од позицијата:smir:
Е опасен си како погоди :toe::pos2:

Очекувам добар натпревар и победа наравно :smir:
Сакам Виера да се испроба заедно со Мансини.

Пријатна вечер :tv:

Значи во средина со Станкович офанзивен, Камбиасо дефанзивен, и двајца одбранбени фудбалери, еден десен бек еден лев бек! Вака грубо кажано од мене.. а Рома ја очекувам со 5 играчи во средина.. немој после да ми плачите овде сме немале игра ова она.. се надевам дека Балотели ке се покажи, а и Манчини ако влези..

Значи во средина со Станкович офанзивен, Камбиасо дефанзивен, и двајца одбранбени фудбалери, еден десен бек еден лев бек! Вака грубо кажано од мене.. а Рома ја очекувам со 5 играчи во средина.. немој после да ми плачите овде сме немале игра ова она.. се надевам дека Балотели ке се покажи, а и Манчини ако влези..
Многу дефанзивно некако , Хименез се изгуби некаде , што убо ке беше тој да играше на местото на Максвел , ко ке го видам во средина овој ми се кине цел филм , само за бек го бива , по убо Сантон да оди понапред:toe:

ајде со среќа нека ни е,па да ни продолжи добрата форма и добрата традиција со рома.
поздрав до сите се читкаме после утакмицата.

п.с.Проштевајте ако сум згрешил нешто:helou:

Го примивме , ахх Сантон бе си го остави да нафрли ...

Инфо: Кладен сум со Греат дека Интер ке прими прв гол.. по еден аватар сега му бирам некој убав.. абе ко да ја сонував.. знаев дека први ке примат.. сега ке речи ако изгубиме ти си малер.. :vozbud: иначе мислам дека ке заврши 1-1 или 2-2..

П.С. Греат ке има најубав аватар следниве денови.. :pos2:
П.П.С. Ебати Златан среката ке влези и ке ја извади утакмицава.. роден шампион.. без него не можиме да победиме.. да се истакнат другове..

0-2 , лелеел мајкооооо

што се дешава бе ?:tapp:

Максвел го виде некој ?

Она котлено со ѓулојне на глааа не ни треба , второ обавезно Ибра во игра ...

Лош период за пад на формата...
Играме без средина, нападот без Ибра не е ист... Може да не спаси само еден брз гол во второто полувреме и можеби треба да влезат Мансини и Ибра уште на стартот.

Станковиќ треба да го шутнат од тимов, ебате играчот бос! До толку да се немало 2 чисти... Максвел дрво невидено...
Ама Мурињо си е крив, си знае сам кој му е средниот ред кој му функционира во Италија сезонава и не треба да го мења. А нападот од авион се гледа дека Ибра треба да игра, па боље Толдо да му е партнер. Тапа невидена утакмицава, предосеќав дека нема да тепаме.
Али нормално, се е тоа за гледаност на првенството, уште 12 кола до крај, па нема да се знае уште од сега победникот (не дека не се знае)...
Глупацине од Торино џабе се палат, највеќе може да гледаат од ДОЛЕ и да ЦИЦААТ! Серковци...

Многу дефанзивно играме , неможе вака .. неможе да се сврзат средината и нападот , Максвел и Балотели надвор , Ибра и Мансини во игра така што Станко да го заземи местото на Максвел , а Мансини да игра плеј , друго чаре јок...

едит: Ibrakadabra не го плукај Станковиќ , ич не тие тој крив покрај 4ца бекови неможе да направи акција

Лошо прво полувреме. Само една добра шанса. Не бива без плејмејкер, ама па и без Ибра уште помалку (кутриот, не може ниту еден натпревар да се одмори).

Балотели катастрофа! Повеќе ќе искоментирам на крајот на натпреварот.

Ништо не е готово :wink: Мислам дека ќе се средат некои работи во второ. Ко за промена не сум нервозен, и не сакам да убијам некој. незнам ни јас зашто. Можеби во себе знаев дека некад у животот може да не тепа и Рома :) Ај се надевам дека нашите ке ми докажат грешам. Маквел не да не е за на таа позиција ама ај, нек му биде на Мур. А второлигашиве незнам што се палат толку :)

Што гледа толку овој Мурињо во Максвел на средина? Запнал па запнал, а човеков по тапа неможе да биде, и тоа цела сезона истава грешка ја прави!
Дефинитино сме слаби на нафрлени топки. Факт е дека Рома стално игра и не надигрува на Џузепе Меаца.
Овој Балотели дефинитвно нема и неможе да стане голем играч :tapp:!!!

Ако Интер изгуби мислам дека ќе почне да тоне бродот, со медиумски притисоци на сите страни + тоа од играчиве само 4-5 даваат максимум!
Уште една добра приказна од нашиот Интер :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom