Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А Доменико Морфео ? Се ПОСРА од давање голови/јаки игри во Фиорентина/Парма ... а во Интер као ИЗГУБЕНА ЏУКЕЛА беше !!!

А Доменико Морфео ? Се ПОСРА од давање голови/јаки игри во Фиорентина/Парма ... а во Интер као ИЗГУБЕНА ЏУКЕЛА беше !!!
Беше добар играч, но не доволно за во Интер.

А кај игра сега? Или се пензионира во Парма?

Ja последен пат го видов негде во Фиорентина ... ама не ми текнува КОГА .... Може игра уште таму или е во Парма ... Ниту знам , ниту сакам да знам =)

2003-2008 (Parma)
2008-2009 (Brescia)
2009- (Cremonese)
Domenico_Morfeo_scheda.jpg

Се надолу и надолу ојт :pos:

повеќе на: http://www.uscremonese.it/archivio/20082009/squadra_20082009/Domenico_morfeo.html

Ова говедо од кога си отиде од Интер,секогаш кога играше против Интер не правеше лом,се секавам баш на една утакмица против Парма им скина кичми на пола одбрана и даде гол,а намести после уште еден.Крв му ебам,дефинитивно најпромашен трансфер.

5 May becomes a date to forget for all Nerazzurri fans as Inter squander a two-goal lead and lose 4-2 away to Lazio on the final day of the Serie A season. Inter go into the match needing victory to secure their fourteenth Scudetto.

Мореееееееееее ... колку кршев за време на и после утакмицава ...

НА НИЕДЕН ФАН НЕ МУ ГО ПОСАКУВАМ ТОА ... НА НИЕДЕН ... дури ни на БИЛАН и ЈУБЕ ! :uvo::uvo:

Edit:

Имало и добри работи од таа утакмица =)

Last match for these players

05-05-2002 Luiz Nazario De Lima Ronaldo Lazio-Inter 4-2 (Campionato) 05-05-2002 Vratislav Gresko Lazio-Inter 4-2 (Campionato)

Малку разонода..

Кој вели дека Мурињо не знае да игра фудбал...:)..ни славењето по голот не беше лошо..:)
Раиола агентот на Ибра вика дека Ибра нема да оди во Реал туку ќе остане во Интер.
Еден од најдобрите лични пријатели на Ибрахимовиќ, Лабинот Харбузи, кој игра во Малме..го потврдил спротивното...работата била речиси завршена..

со оглед дека Рома се распаѓа летово можно е да лапнеме некое ѕверче како Де Роси или Перота:helou:

Оф, оф. Сите ги спомнавте а Карагунис ? :(

П.С. Дено ме потсети на утакмицата со Болоња ваљда беше, добри голчиња паѓаа, 6-0 тепавме, тогаш шестиот гол го даде супер талентот Фаринас (така изглеа беше) и се радуваше како будала низ терен иако водевме со 6 гола разлика, ех времиња.

кај го најдовте коет .... ах керата. а кога веќе евоцирате спомени се сеќавате кога одбраната ни не беше предводена и од чирило и ферари ?

иначе мај фејврит .... мориеро :)

Ауууууууууууу ... Ви текнува ЛШ четврт финале или така нешто беше ... Фаринас коа БРАНЕШЕ со Валенсија ? Хахаххахахахах

И Ди Биаџо и Толдо коа се давеа на терен ... лелеллееле ... само во Интер го има тоа =)

:helou: Tuti pazzi per materazzi :) :cuc:

еве и скај тунс, последната епизода, пола не ги разбирам што зборат али мн ми се смешни :)

еве и скај тунс, последната епизода, пола не ги разбирам што зборат али мн ми се смешни :)
ја ништо не разбрав ама се изнасмеав од карикатуриве!
тоа со месси и хидинк посебно е јако!
андере андере арива

Оф, оф. Сите ги спомнавте а Карагунис ? :(

П.С. Дено ме потсети на утакмицата со Болоња ваљда беше, добри голчиња паѓаа, 6-0 тепавме, тогаш шестиот гол го даде супер талентот Фаринас (така изглеа беше) и се радуваше како будала низ терен иако водевме со 6 гола разлика, ех времиња.

Тој натпревар беше со Реџина 6-0.
А Фаринос постигна за прв пат гол во Интер.
После двете финалиња на Валенсија во Лигата на шампиони, голем дел од тогашните играчи беа распродаадени, а ние им го украдовме „звездата“ Фаринос , но на крај го употребивме за голман на реваншот со Валенсија.
времиња...

Претседателот на Џенова: Нема преговори со Интер за МилитоПретседателот на Џенова, Енрико Прециози ги отфрли гласините кои тврдат дека неговиот клуб преговара за продажба на напаѓачот Диего Милито со Интер

Да не падне размена Милито во Интер, а Ибракадабра во Реал Мадрид, е тогаш ќе направиме голема работа.
Милито не е за во Интер, во Интер треба мажиште, не дотраен играч, па за таков и Марко Ди ваио става голови за Болоња...
Него за многу помала цена можеме да го донесеме во интер.
Ибракадабра да остане, а да го донесеме Рибери и Диего.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom