Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го спомињајте Манчини ....Таков циган треба да се стрела :@ Ке изгубевме титула во последно коло ради такви како него
Добро сеа да не претеруваме. Треба да му бидеме благораени за освоените скудета и за овој добар тим на Интер. Вистина е дека со тој тим и без конкуренција во Сериа А секој ќе ја освоеше лигата со Интер, но сепак Манчини се најде на клупата и не направи шампиони после 20 години пауза.

Добро сеа да не претеруваме. Треба да му бидеме благораени за освоените скудета и за овој добар тим на Интер. Вистина е дека со тој тим и без конкуренција во Сериа А секој ќе ја освоеше лигата со Интер, но сепак Манчини се најде на клупата и не направи шампиони после 20 години пауза.

Јасно брат ... =) Ама сепак ... денес е 5 мај ... Сите знаеме што се случи на таа дата 2002 ...

Ајде што било,било момци,само напред треба да гледаме.........еве го новово Скудето ни е во раце,само треба да се крене,пак ке си има фешти кај мене во маало,ке има пиење гага,па кој сака нека намине:vozbud::vozbud::vozbud:

Се секавате како се тепаше Бурдисо на Местаља??:pos2::pos2::vozbud::vozbud:

Јасно брат ... =) Ама сепак ... денес е 5 мај ... Сите знаеме што се случи на таа дата 2002 ...
Колку и да сакам да го заборавам тој ден неможам. Плачев како дете (па и бев дете :)), од дома не излегов со денови...
Не можам да опишам како се чуствував на овој црн ден за клубот и фановите на Интер.
Но Интер не би бил Интер доколку не ни приреди и такви непотребни изненадувања. :)

За тоа треба да се лутиме на Купер и Греско...

Ајде што било,било момци,само напред треба да гледаме.........еве го новово Скудето ни е во раце,само треба да се крене,пак ке си има фешти кај мене во маало,ке има пиење гага,па кој сака нека намине:vozbud::vozbud::vozbud:

Се секавате како се тепаше Бурдисо на Местаља??:pos2::pos2::vozbud::vozbud:
Сакаш да кажиш како јадеше ќотек? :)

Ама и маваше малце,не зезај сега...........Него после некој ден од кога го суспендираа зема скара да прави за цела екипа.........е тоа беше крајот:pos2::pos2:

Инаку и јас плачев неколку дена по ред,секаде каде што даваа спорт и кажаа Интер ја изгуби титулата во последно коло си кутев,трпев и плачев како детенце за лижавче..ЕДНОСТАВНО,ПРЕМНОГУ ГО САКАМ ИНТЕР!!

Со Интер ќе доживееш се.. Затоа е толку посебен :)

Но, најдобро е да го следиме примерот на Мурињо. Да не се просетуваме на тие моменти, и да ги памтиме само победничките моменти и да си го славиме новото скудето :)

Ја плачев од нервоза .. зашто прво што дадоа после лацио интер беше еден ГАДЕН нИКАКОВ навивач на ЈУБЕ со ЦРНИ ЗАБИ како се дереше дека се КАМПЈОНИ Д ИТАЛИА ... и тука мислам дека ми зовре мозоков и почнав да фрлам со се што стигнам ...

Адри унапред им наплати за тепачката:vozbud:
дабл бокс

Ех ... старите добри времиња ...

1.Ди Биаџо и Толдо коа се давеа на сред Местаља
2.Фаринос бранеше ...
3.Адриано коа го збокса типот хахахах
4.Бурдисо испи скршен нос ..а Толдо го посраа од ќутек у соблекувална
5.Клизачот што Кордоба му го направи на тој што го мавна Бурдисо ... СВЕСЕН дека ке го остави инвалид ако го поткачи ... тоа се поштува ... /респект

Тоа беа времињата,да,но сепак не беа златни за нас,колку само утакмици завршија со инфаркт-завршници,не можевме да тепаме една просечна екипа како Венеција или Верона во тоа време,дерби-средбите ги губевме како грчка.....се секавам посебно на оние дерби-средби со Јубентус,кога Толдо им збрца гол во последна минута,на Сидорф двата евро-гола исто со нив.Со Билан немам зборови,ни беа кошмари едноставно тие времиња,на талентот Себастијан Фреј кога му рецнаа 6 гола како на тренинг:kesa:
Да не се навракам,многу има за пишување.
Но,тогаш Круз се појави на дерби-средбата со Јубе заедно за Мартинс во нападот......еден од слободен бап-бап,му го рецна ич око не му трепна,вториот на Мартинчо беше,и третиот исто така На Круз.Вечер за паметење беше тоа,лудуваа Curva Nord на сред Деле Алпи.
После оваа средба,сите ни стана пациенти и ке ни останат засекогаш такви:vozbud::vozbud:

Ех ... старите добри времиња ...

1.Ди Биаџо и Толдо коа се давеа на сред Местаља
2.Фаринос бранеше ...
3.Адриано коа го збокса типот хахахах
5.Клизачот што Кордоба му го направи на тој што го мавна Бурдисо ... СВЕСЕН дека ке го остави инвалид ако го поткачи ... тоа се поштува ... /респект

za ova neznam :salut:

Толдо да биде истепан, шанса нема :). Сериозно, тогаш заедно со Фиго им влегоа сами во соблекувална на Валенсија и не изедоа ќотек, го бркаа тој што го закачи Бурдисо, ама тој да ти избегал од некоја задна врата, инаку тешко него ако паднел во рацете на Франческо. Секоја чест за храброста, сам влага во соблекувална, Толдо ѕвер.

Толдо да биде истепан, шанса нема :). Сериозно, тогаш заедно со Фиго им влегоа сами во соблекувална на Валенсија и не изедоа ќотек, го бркаа тој што го закачи Бурдисо, ама тој да ти избегал од некоја задна врата, инаку тешко него ако паднел во рацете на Франческо. Секоја чест за храброста, сам влага во соблекувална, Толдо ѕвер.

Па не го глеаш каков став има, дечко у успону :pos2: таква фацка ми е, седи у маало со блузата у тренерка и чека да помине некој :) а у таа нервоза што кршев се по дома, једино нешто што ме олабави беше Камби, демек повреден бил, а коа почна пред соблекувалната да се бутка у тие на врата циркуз беше :)

Не знам колку следиш утакмици на интер ... ама следната утакмица што ја играа после мечот на Местаља ,Толдо беше видно помодрен ... I wonder why ;)

Може се скарал со жена му :baeh: :) a ја колку што знам он делел боксови не обратно, али како и да е Интер и се е можно. Еден другар ми има кажувано демек нешто се има десено со Марче и Шева, пред неколку години после Интер-Билан у соблекувална, има некој појше инфо. Ја знам нешто ама да не биде дека трескам зелени и рекла-казала муабети затоа барам некој од вас појше ако знае да ми каже.

хахахах класика, најдоброто другарче на Марче :zlo: Од 2:55 глејте го хахах

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom