Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога сме веќе кај омилени играчи, за мене беше Алмеида :)
attachment.php

Едноставно мелеше по средина :vozbud:

погледнете каков волеј на Матиас...за жал во дресот на Лацио :smir:

Коа сме веке кај омилените Солари е мојот фаворит :)

А коа ке ми текне на Григорис Георгатос .... црева ми се превртуваат .... мамата ... најлошите трансфери тие неколку сезони Интер ги правеше ...

А коа ке ми текне на Григорис Георгатос .... црева ми се превртуваат .... мамата ... најлошите трансфери тие неколку сезони Интер ги правеше ...

А Ламброс Чутос??:pos2::pos2::vozbud:

Лампрос Чутос:pos2:
хуго Алмеида!
Ќе го памтам кога се закачи со фудбалерите на лацио, па кога му падна картонот на судијата и не сакаше да му го врати и после 2 минути карање одкога му дадоа црвен картон на излезот го извади саказот(мастика) и маваше накај роберто манчини-не е ни чудо што одма другата сезона си замина од интер!:helou:

Ама Виери кога го постигна 100 гол за Интер беше најако.......круна од хартија:pos2::pos2:,барем од стиропор да беше:pos2::pos2:

syn ете го и другиот гол на емре на таа утакмица!
од 0-3 на 3-3 се враќаат!:smir:
неможам само да ја најдам тепачката со лацио

Лампрос Чутос:pos2:
хуго Алмеида!
Ќе го памтам кога се закачи со фудбалерите на лацио, па кога му падна картонот на судијата и не сакаше да му го врати и после 2 минути карање одкога му дадоа црвен картон на излезот го извади саказот(мастика) и маваше накај роберто манчини-не е ни чудо што одма другата сезона си замина од интер!:helou:

Не се викаше Матиас Алмеида?

Да, Матис се викаше.
Адриано го помеша со Алмеида шо игра за Бремен.
и јас тоа забележав кога барав по youtube:helou:
Орелска фаца имаше типот а го гледам и на клиповиве што се по нет на секој втори пишува ред кард ред кард:smir:

Раиола агентот на Ибра вика дека Ибра нема да оди во Реал туку ќе остане во Интер.

И Фиго ќе му стане асистент на мурињо

Од поранешните играчи ми се свиѓаше Консеисао ама кога беше во Лацио мислам ......... да не го заборавам и Гамара :pos2:

и јас тоа забележав кога барав по youtube:helou:
Орелска фаца имаше типот а го гледам и на клиповиве што се по нет на секој втори пишува ред кард ред кард:smir:
Пишав Алмеида интер и прво што го пронајде е :

многу добро го закачи!
Матераци е капитен а трибините празни...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom