Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
3-4 конечен!Одбраната потфрли малце ма да првите два гола на среќа според мене беа дадени.Ливерпул изгуби!Незнам колку е добро али мораме да добиеме следните два натпревари.FORZA VIOLA

3-4 конечен!Одбраната потфрли малце ма да првите два гола на среќа според мене беа дадени.Ливерпул изгуби!Незнам колку е добро али мораме да добиеме следните два натпревари.FORZA VIOLA

мислам дека вака е сега:
лион - 9
фиорентина -6
ливерпул - 3
дебрецин -0

така да, ако претпоставиме дека сите ќе тепаат против дебрецин дома и гости, тоа значи дека лион сигурно ќе има 12 бода и ќе оди понатаму, а
ливерпул ќе се надева ние да изгубиме од лион дома, а они да тепаат во лион на гости и со нас дома.
мислам дека не можат сите да имаат по 12 бода, така да тоа не доаѓа во предвид со дебрецин на 0.
според моево самари, останува да тепаме со дебрецин дома и една нерешена со лион или ливерпул, сеедно.
мислам дека дури, фиорентина - лион натпреварот ќе одлучува за прво место, пошто наредно коло ќе играме повторно со дебренец, и пак лион - ливерпул.

само триумф против Лион со сигурност ве носи во осмина финалето... другото ќе биде се претпоставки и среќа... добијте го тој меч и готово е :)

За да правиме калкулации ќе збориме по следниот меч дома со Дебрецин!И нормално како ќе биде Лион-Ливерпул тоа многу ќе каже!

Иначе од утакмицава добив доем дека Прандели сакаше прерано да ги одмори играчите.Занети,Даинели и Сантана излегоа нешто што не е често кај Прандели.Обично менува напад и офанзива,а не одбрана со Натале:toe:Плус Занети излегол уште на полувреме.Ај Сантана ок.Не е баш најподготвен али Даинели и Занети требаа да изиграат до крај.Како и да е 3 бода се наши и работата ја завршивме уште во првите 45 минути:helou:

усвари можно е сите да имаат по 12 бода, ако лион земе само 3 од дебрецин, фиорентина 6 до лион и дебрецин, а ливерпул ги земе сите 9 бода.

хм... интересно!

Fiorentina prijatno iznenaduva so igrite. Bravo momci i cestito pobeda. Da vi se mnozat.:helou:

aj za ubavo neka e
utakmica za publika so 7 golovi, bravo za gila i mutu

najmnogu se raduvam na mutu, 2 gola i se vraka vo forma coekot, toa e mnogu dobro

daj boze lion da gi tepa liverpul doma, i nas ke ni treba nereseno so lion doma i ideme dalje, ma da ke gi tepame lion doma

bravo za mutu, epten mi e milo ,sakam coekot da se vrati u forma
me raduva mnogu i c.zaneti, maestralno vo sredinata

ideme dalje so napoli pobeda

Ova bese neocekuvano, mislam na pobedava na lion, ne ni pomisliv deka moze da gi tepa u gosti, mislev najmnogu neresseno, pa vaka mozda i najmnogu ni odgovara. Bravo za mutu celovreme opasen, sekoj sut mu bese potencijalen gol. Dobro e sto mozeme da igrame i so izmenet sostav, se odmaraat igracive, sega za napoli so svezi sili ideme na pobeda, montolivo, jovetic, de silvestri, i ovie so gi izvade po odmoreni ke bidat.

decki eve me i mene sinoka bev iznerviran od interasite me sogolija mamicata nivna... :jaj: pa ne mi se pisuvase...
me bese strav za fiorentina ete ima i zosto primivme 3 gola!!!!
sepak onaa podobrata strana e dadovme pak 4 gola u gosti :vozbud: nesto ssto ni se odamna nema sluceno...
bravo i cestitki za site a mutu izigra fenomenalna partija ama ako se jas prasuvam najgolemi cestitki odat na stranata na lyon :smir:
sega ako mozat i doma da pobedat so liverpool ke bide prekrasno i nie ke odime dalje :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom