Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
прекрасно ееееее
навремето батигол ммммммммммм убо беше полека се врака старата фиорентина

Официјално судот за арбитража од Швајцарија ја поништи казната на Муту!Муту нема да треба да плати 17 милиони сега за сега.КОнечната одлука ќе биде донесена кон крајот на оваа година, но све оди во корист на Муту!

Муту 1-1
Џилардињо 1-2
Муту 2-3
Сантана 2-4

Конечно игра и од Муту 2 гола и 1 асистенција почнува да се враќа после шокот со казната :) А добро е и САнтана почна да изненадува :)

super, mutu se vraka vo forma, a toa e najdobrata rabota vo momentov

Официјално судот за арбитража од Швајцарија ја поништи казната на Муту!Муту нема да треба да плати 17 милиони сега за сега.КОнечната одлука ќе биде донесена кон крајот на оваа година, но све оди во корист на Муту!

so vuki sme vo dilema, koj e podobar fudbaler Santana ili Markioni ???

Za mene markioni e 2 klasi bolje...

Ти реков ја кој све го бараше Сантана ова и минатото лето!За мене Сантана е техничар поголем од Маркиони.Маркиони е класично крило,малце старомодно но корисен играч!Сантана кога е у форма игра супер,а плус може да игра и како полушпиц и како играч од средина во формација 4-3-3!

so vuki sme vo dilema, koj e podobar fudbaler Santana ili Markioni ???

Za mene markioni e 2 klasi bolje...
hahahaha... malku mile ke se nasmejam na tvoja smetka vikas vo dilema ste?
pa neli ti ne go smetas santana za igrac, kaj ja najde dilemata :baeh:
sala na strana jas stvarno ne znam so da vi kazam ama mene mi se isti i dvajcata imaat svoi prednosti i edniot brz drugiot tehnicar pa da gi sklopis od niv ke dobieme dobar igrac :smir:

markioni definitivno, igrase vo juve, igrase za italija, santana ne mi e konstanten, pravi mnogu greski

Корвињо наводно изјавил од Перу дека доколку некој понуди 20 милиони за Варгас ќе го продаде,но само на лето!Јебига незнам колку е ова вистина:toe:

Корвињо наводно изјавил од Перу дека доколку некој понуди 20 милиони за Варгас ќе го продаде,но само на лето!Јебига незнам колку е ова вистина:toe:
ако е вистина тогаш до лето ке стигне 25 милиона сигурен сум дека за толку ќе се продаде.Ајде Секо тргај по Варгас.Мело ни го урочивте бе не сте фер се повреди сериозно.Поздрав

Mutu e vo timot na koloto na goal.com

i vo timot na koloto na skysport.com i igrac na koloto na skysport

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom