Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja poise bi sakal da go vidam Juan, A so naprae Corvino so munoz, da ne se otkaze sea od nego, poso gleam planirale da dadat ponuda za Kjaer od palermo.
Не се откажал.Ја колку што знам Корвињо моментално е во Ј.Америка.Така рече неделава дека нема да ја гледа утакмицата со Јуве пошто ќе одел за Ј.Америка.Ja poise bi sakal da go vidam Juan, A so naprae Corvino so munoz, da ne se otkaze sea od nego, poso gleam planirale da dadat ponuda za Kjaer od palermo.
Pa evtino sme go zemale Munoz, ajde sea dur e tamu neka go potpise i Salvio.Фиорентина со голема веројатност се договорила со Бока Јуниорс за Муноз,19 годишниот централен бек за сума од околу 6 милиони евра!!!Единствена дилема е кога ќе биде официјално играч на Фиорентина.Дали у јануар или јуни!?
more dur e tamu, neka pregovara za Riquelme dodeka e so vreme :helou:Pa evtino sme go zemale Munoz, ajde sea dur e tamu neka go potpise i Salvio.
Немате 8 милиони ??? Парите од Мело кај ви се у Лас Вегас ?:pos2::pos2::pos2:SKY пишува дека може да пропадне договорот за Муноз.Наводно Бока бара 8 милиони
Gleam ja evtin mnSKY пишува дека може да пропадне договорот за Муноз.Наводно Бока бара 8 милиони
abe so mu se zamaras pa ti... ne dojde ne dojde... a ako e resen da go donese MEXES neka ne se ciganci ovoj debilot nas neka dade kolku treba oti mam***to negovo...Gleam ja evtin mnA sto izveduvaat sea ovie pa povreden igrac im zeame neka ne objasnuvaat, seronji, koj gi vrti be, za 10 mil se zema igrac kako Kjaer, Felipe ili Zapata so imaat po 2/3 godini iskustvo u italija a imaat 20 god.