Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Ja poise bi sakal da go vidam Juan, A so naprae Corvino so munoz, da ne se otkaze sea od nego, poso gleam planirale da dadat ponuda za Kjaer od palermo.
Не се откажал.Ја колку што знам Корвињо моментално е во Ј.Америка.Така рече неделава дека нема да ја гледа утакмицата со Јуве пошто ќе одел за Ј.Америка.
Иначе Кјаер е супер играч,но мислам дека Мексес е подобро решение бидејки треба човек со искуство во Европа,додека пак Муноз би бил одлично засилување кое ќе се докаже во иднина полека,нешто слично како Јоветич!

Cestitki za vcerasnata igra i osvoeniot bod na tezok teren.Igravme super i ovoj tim belezi napredok pred se kako kolektiv i e mnogu postabilen.Bravo za nasiot mister cestitki za negoviot jubilej na nasata klupa.Bravo PRANDELI bravo FIORENTINA

da cestitki za MISTER Prandeli za 200 mec so Fioretina !!
legenda stanuva coekov

ajde vo vtornik na 201 mec da pobedime za nasiot MISTER poso gi zasluzuva site cestitki i za trudot i rabotata koja vrsi vo nasiot tim...
mi se cini se osven pobeda mnogu loso bi bilo i bi ni skratilo dragoceni 3 boda za borba na edno prvite 2 mesta... :pipi:

Фиорентина со голема веројатност се договорила со Бока Јуниорс за Муноз,19 годишниот централен бек за сума од околу 6 милиони евра!!!Единствена дилема е кога ќе биде официјално играч на Фиорентина.Дали у јануар или јуни!?
Од друга страна Мексес останува една од желбите на Корвињо и ќе проба со позајмица во јануар и договор вреден 15 милиони на лето!

Како сте бе ? Едно прашање дали Гоби ќе игра во лига шампиони?

Тоа Прандели прашај го!Иначе само Маркиони ни го повредивте другите се добри :toe:

Фиорентина со голема веројатност се договорила со Бока Јуниорс за Муноз,19 годишниот централен бек за сума од околу 6 милиони евра!!!Единствена дилема е кога ќе биде официјално играч на Фиорентина.Дали у јануар или јуни!?
Pa evtino sme go zemale Munoz, ajde sea dur e tamu neka go potpise i Salvio.

SKY пишува дека може да пропадне договорот за Муноз.Наводно Бока бара 8 милиони

SKY пишува дека може да пропадне договорот за Муноз.Наводно Бока бара 8 милиони
Gleam ja evtin mn :) A sto izveduvaat sea ovie pa povreden igrac im zeame neka ne objasnuvaat, seronji, koj gi vrti be, za 10 mil se zema igrac kako Kjaer, Felipe ili Zapata so imaat po 2/3 godini iskustvo u italija a imaat 20 god.

Gleam ja evtin mn :) A sto izveduvaat sea ovie pa povreden igrac im zeame neka ne objasnuvaat, seronji, koj gi vrti be, za 10 mil se zema igrac kako Kjaer, Felipe ili Zapata so imaat po 2/3 godini iskustvo u italija a imaat 20 god.
abe so mu se zamaras pa ti... ne dojde ne dojde... a ako e resen da go donese MEXES neka ne se ciganci ovoj debilot nas neka dade kolku treba oti mam***to negovo... :toe:

tuku denes ke pobedime li?
sakam da ve prasam poso u kladilnica sum resen nekoi "matni zdelki" da pravam pa mi treba motivacija ili strucen komentar okolu ovaa utakmica poso najveke me maci :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom