Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Fiorentina ke trosi pari za defanzivec, podgotveni se da izdvojat 15 mil za kvalitetno zasiluvanje, prvo ke se obidele da potpisat eden od Philippe Mexes, ili Felipe, dokolku ova ne im uspee ke odele na Demichelis. A isto taka ima vesti deka Corvino ne se otkazuva od Munoz, najmnogo aztoa sto gleda sansa transferov da se realizira poradi zelbata na munoz da go napravi transferov. Trosenjevo se dolzi na izglednite sansi da ja pomineme grupata :) a i se ceka vrakanje na della valle na pretsedatelskoto stolce. Ni pretstojat teski utakmici napoli i genova, ovaa so napoli da ja tepame, posle so genova polesno ke bide, tie igraa vcera, pa posle imame vonredno kolo igrame u sreda, taka da fiorentina ke ima dva dena poise odmor, a i iamame igraci koi e poodmoreni.

Иначе малце околу Муноз.Значи детево има желба да дојде,Бока бара превише.Сумата која ја одбила Бока,8 милиони е само за 50% од сопственост врз Муноз.Мислам дека Бока го проценила на 19 милиони евра.Корвињо прво нели понуди летоска 5,па пред некое време наводно околу 6 и сега 8 се одбиени.Ќе видиме што ќе биде.
А инаку доколку се помине групата се спомнува инвестирање плус за некој играч.Тоа сигурно би бил некој млад надежен.Исто така се спомнуваат и 15 милиони за дефанзивец ама од подобра класа

не сум баш информиран, али ако ова е точно:
no santacroce, zuniga, cannavaro, or de sanctis. we should be able to rip the backline apart.

тогаш не би требало да има проблем да победиме, имаме доста играчи кои сакаат да си ја подобрат формата или биле на клупа и сакаат да изиграат уште подобро, така да идам да ја пишам 1 :).

Кај сте бре?Играме јака утакмица денес а вас ве нема :helou:!Ајде малце атмосфера да се направи.
Наполи денес доаѓа со ранета одбрана и во лоша форма на гости.Ние сме без капитенот Даинели и Маркиони.Дилеми на Прандели за овој мече се Јоветич или Џила и Комото или Де Силвестре

Кај сте бре?Играме јака утакмица денес а вас ве нема :helou:!Ајде малце атмосфера да се направи.
Наполи денес доаѓа со ранета одбрана и во лоша форма на гости.Ние сме без капитенот Даинели и Маркиони.Дилеми на Прандели за овој мече се Јоветич или Џила и Комото или Де Силвестре

ако некој по некја случајност ме прашува мене,не се двоумам ама ич, се знае јове + де силвестре.
џила може и да се одмори малку, иако би го играл јас него наместо муту, али ај нека ви биде.
комото воопшто не би го ставал, нек иде нек пасе овци, пушти ги децата нека играат.

опааа само што видов, ќе го даваат нашиов натпревар на телма, супер :).

Frey, Comotto, Gamberini, Natali, Gobbi; Montolivo, Zanetti; Santana, Mutu, Vargas; Gilardino

neoficijalen sastav

vargas dava golce za 1-0, mutu za 2-0, i dosta im e :))

Frey, Comotto, Gamberini, Natali, Gobbi; Montolivo, Zanetti; Santana, Mutu, Vargas; Gilardino

neoficijalen sastav

vargas dava golce za 1-0, mutu za 2-0, i dosta im e :))

зошто бе така, прандели пак се враќа на поставата пред да биде критикуван, односно како на почеток на сезоната, пред јоветич да не извади од калта. ок, сепак, ајде да видиме дали муту нели ќе почне да дава голови и дека играта ќе биде без мука.

Еве ти се исполни желбата.И Јојо и Де Силвестри играат у прв тим денес.Иначе Андреа Дела Вале се вратил и денес ќе биде во ложата!
Ај среќно:smir:

е да беше џила на местото на муту, по такво нафрлање на де силвестри, ке беше сеа 1-0 сеа ќе го тупиме уште!

Slaba sredinava, nema koj da dade topka na napagacive, Montolivo, pa i Zaneti ne gi vidov, ama Frey zakon e, najbolji golman u svet e. Ajde mora da tepame , ovie genova vodat, a juve nereseno, da im izbegame niv.

Slaba sredinava, nema koj da dade topka na napagacive, Montolivo, pa i Zaneti ne gi vidov, ama Frey zakon e, najbolji golman u svet e. Ajde mora da tepame , ovie genova vodat, a juve nereseno, da im izbegame niv.

јас па задоволен сум од средината, занети и тоа како добро му ја намести на варгас, монто игра солидно, муту прекина доста напади поради фаули во напад или нешто слично. сепак жилави се и наполи.

еве го џила, ме чита овој прандели, имаме надеж

Пораз:toe:Ај со среќа нека е!Немам коментар пошто не игравме лошо Наполи имаше среќа и тоа е тоа!

јас па задоволен сум од средината, занети и тоа како добро му ја намести на варгас, монто игра солидно, муту прекина доста напади поради фаули во напад или нешто слично. сепак жилави се и наполи.

еве го џила, ме чита овој прандели, имаме надеж

Ne znam mozda gleame razlicna utakmica :) spored mene montolivo osobeno e drvo nevideno, veke dve sezoni ni blisku prosecno ne igra, gubi topki, ne vleguva u duel ne znam mn sum razocaran, Ednas napisav ke napisam pak, krivo mi e za FREY da igra so ovie ropaci, se utepa od branenje coekov, za so, u 95 min ne uspeavme da napravime edna poseriona sansa, katastrofa, Na kraj bravo za Napoli trebase cetiri gola najmalku da dadat sreka i okolu so izgubivme

Дечки бре, што бидна ова?
На ливче со влезени 2.8, 2,35 и 3,00 Фиорентина ме падна со 1,8 :(

Ne znam mozda gleame razlicna utakmica :) spored mene montolivo osobeno e drvo nevideno, veke dve sezoni ni blisku prosecno ne igra, gubi topki, ne vleguva u duel ne znam mn sum razocaran, Ednas napisav ke napisam pak, krivo mi e za FREY da igra so ovie ropaci, se utepa od branenje coekov, za so, u 95 min ne uspeavme da napravime edna poseriona sansa, katastrofa, Na kraj bravo za Napoli trebase cetiri gola najmalku da dadat sreka i okolu so izgubivme

не е точно, мислам дека имаа повеќе среќа, наметнавна иницијатива, али добро тактички изиграат наполи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom