Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Е што те мачи!Би требало да е 2 како врата.Се надевам дека ќе тепаме.Мотивирани сме и у добра форма плус!!!Очекувам победа,али фудбалот е сепак тоа!

abe so mu se zamaras pa ti... ne dojde ne dojde... a ako e resen da go donese MEXES neka ne se ciganci ovoj debilot nas neka dade kolku treba oti mam***to negovo... :toe:

tuku denes ke pobedime li?
sakam da ve prasam poso u kladilnica sum resen nekoi "matni zdelki" da pravam pa mi treba motivacija ili strucen komentar okolu ovaa utakmica poso najveke me maci :pipi:

куќа, стан, нива, кредит земи, све на виола ДВОЈКААААА :)

ej petardi ke letaat vecer...forza violaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne znam dali ste procitale, navodno Manchester U. planirale ponuda za Jovetic od 28 mil €, spored mene spekulacija, ali dobro e so se odi so tolku visoka ponuda , neka bide podgotven toj so saka da go zeme da brcne u gebot i da izvadi najmalku 30 milioni.
A za vecer ima li najavi za sostavot, ajde mora da gi tepame, se ossven pobeda e neuspeh. slucajno da ne ja davaat nasava utakmica na kanal 5+, kade vo programata za denes stoi Лига на шампиони - фудбал od 20 i 45, taka da vo golema tajnost se drzi utamicata koja ke se prenesuva :)

28 милиони се малце за млад и толкав потенцијал!

Иначе денс незнам шо ќе даваат ама не верувам дека ќе ја има на ТВ Фиорентина.Ќе мораме на стримче некое да ја бараме!За составот не се знае уште конкретно.Моќно е да има некој трансформации,ама за саат време ќе се знае!

alo aj turete mu pepel na muabetite za jovetic, dosadni ke bidat sea celo vreme ke se pisuva za nego
kaza saka da bide legend na fiorentina i da ostane uste mn dolgo vreme

za vecer neame gajle, ke gi zgazime tie botovite

28 милиони се малце за млад и толкав потенцијал!

Иначе денс незнам шо ќе даваат ама не верувам дека ќе ја има на ТВ Фиорентина.Ќе мораме на стримче некое да ја бараме!За составот не се знае уште конкретно.Моќно е да има некој трансформации,ама за саат време ќе се знае!

нека ремизираат Ливер и Лион и вие тепајте ги аутсајдериве Дебрецин и табелата ќе стане интересна... што се однесува за Јоветиќ не верувам дека неговата реална вредност е над 25 мил. евра... чим Јуве го купи Диего за помалце од тоа исто и Реал за Бензема, ЈоветиЌ не е ништо поквалитетен од нив, кога тогаш мислам дека ќе замине.

Друже Диего има 24 години Јоветич 19,Бензема 22-23!Така да допрва е најдоброто!

За вечер веројатно Пасквал на местото на Гобби и Донадел на местото на Монтоливо.Сантана десно,а напред Муту и Џила како класичен шпиц.ЈоЈо на клупа.Не е официјално ама најверојатно

Абе а мене не ми е јасно зашо Јо-Јо цело време е на клупа коа игра перфектно?
Ај просветлете ме

Друже Диего има 24 години Јоветич 19,Бензема 22-23!Така да допрва е најдоброто!

јасно ми е тоа дека е сеуште дете и сеуште не го достигнал највисокото ниво во неговата кариера но сепак според мене е малку преценет и му се пумпа цената над реалната.... а овие двајца гореспоменатите баш и треба да бидат поскапи бидејќи зад себе имаат доста поголема биографија и искуство од Јоветиќ, а игра улога и националноста на фудбалерот тоа не смее да се заборави :icon_bigg

Абе а мене не ми е јасно зашо Јо-Јо цело време е на клупа коа игра перфектно?
Ај просветлете ме
Оваа сезона баш игра многу повеќе и скора да е стартер на секој меч!Денес веројатно одмара и може ќе изигра едно 30-35 минути.
Еве го официјалниот состав во 4-2-3-1

Фреј-Комото,Гамберини,Даинели,Пасквал-Донадел,Занети-Варгас,Муту,Сантана-Џила

клупа
Аврамов,Гобби,Натале,Де Силвестре,Јоргенсен,Монтоливо,Јоветиќ

Ај СРЕЌНО

2-4 прво полувреме!Муту x 2,Џила и Сантана...добро е!само што ништо не видов пошто сецка и нема шанси да се гледа!Идеме да ги дотолчиме!!!

чудно е вака да гледаш италијани да даваат толку голови... кога ќе го видам интер се мачи дома и губи хахаха

ја гледам малку и ливерпул со лион, некако лион слабо ... не сум го следел предходно, не знам како играат, можеби се слаби у гости :), со исклучок на натпреварот со дебренец...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom