Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Е што те мачи!Би требало да е 2 како врата.Се надевам дека ќе тепаме.Мотивирани сме и у добра форма плус!!!Очекувам победа,али фудбалот е сепак тоа!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
abe so mu se zamaras pa ti... ne dojde ne dojde... a ako e resen da go donese MEXES neka ne se ciganci ovoj debilot nas neka dade kolku treba oti mam***to negovo...
tuku denes ke pobedime li?
sakam da ve prasam poso u kladilnica sum resen nekoi "matni zdelki" da pravam pa mi treba motivacija ili strucen komentar okolu ovaa utakmica poso najveke me maci![]()
28 милиони се малце за млад и толкав потенцијал!
Иначе денс незнам шо ќе даваат ама не верувам дека ќе ја има на ТВ Фиорентина.Ќе мораме на стримче некое да ја бараме!За составот не се знае уште конкретно.Моќно е да има некој трансформации,ама за саат време ќе се знае!
Друже Диего има 24 години Јоветич 19,Бензема 22-23!Така да допрва е најдоброто!
Оваа сезона баш игра многу повеќе и скора да е стартер на секој меч!Денес веројатно одмара и може ќе изигра едно 30-35 минути.Абе а мене не ми е јасно зашо Јо-Јо цело време е на клупа коа игра перфектно?
Ај просветлете ме