- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 1.041
- Поени од реакции
- 43
Комуњарине уште ве лажа:kesa:
Ајххххххх...... Сите добро знаеме дека Кавадарци функционира на БУНАР СИСТЕМ И КОФА СТРУЈА :kesa::kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Комуњарине уште ве лажа:kesa:
Ce ce ce bide beАбе не гледате ТЕЛМА?
Чи чи чи чи Илето збореше и викаше нешто таму дека не треба да се отпуштат работници него само да се дадат на принуден одмор со 70% од платата
Па и јас би сакал да сум на нивно место,ем редовни сексуални односи со жената,ем 70% од платата....:tv:
А инаку за китот ќе само ќе кажам дека е
![]()
А што се случува со фабриката:: Колега од факултет, ми кажа дека татко му како и 4000 работници се пратени на принуден одмор.... Како се држите![]()
da vi se pluknam u omladinata da vi se pluknamШо би рекол Бубо, А бре денешна омладино брее :pop:
KADE SI BE VODZA AJ I JA DA SE UMESAM U VOA RASPRAVIITE :tv:da vi se pluknam u omladinata da vi se pluknam))
Кажите нешто бре даааааааааааааааа (уфф конечно кирилица))
маркус вака се понаша модератор?????aco dzo смири се ..првиот пост и одма нов шериф во градот..овај селото...Постирај за кошарката и фан клубовите
еве даа ако ако море шо има ново најди ли локал?KADE SI BE VODZA AJ I JA DA SE UMESAM U VOA RASPRAVIITE :tv:
za brzo vreme ce bide ima dve tri ubavi mesta via denovi ce vidam so i kakoмаркус вака се понаша модератор?????
еве даа ако ако море шо има ново најди ли локал?
Се мисли на кајгана.....не на Кавадарди..не се пали одма..маркус вака се понаша модератор?????
хммм го кажа оваа во двосмислена реченица али ај....Се мисли на кајгана.....не на Кавадарди..не се пали одма..
ааа ако ако убаво чичо убрзај да го емм ке помине зимотоza brzo vreme ce bide ima dve tri ubavi mesta via denovi ce vidam so i kako
da ne ima u toa vaseto maalo nekoe ubavo mesto ako ima kazuvaj za da se videхммм го кажа оваа во двосмислена реченица али ај....
ааа ако ако убаво чичо убрзај да го емм ке помине зимото
Се мисли на кајгана.....не на Кавадарди..не се пали одма..
Ееее маркусе маркусе до кај стигна брату.Кајгана пред се не е географски поим за да биде наречено село.А на пример сега ја тебе да ти речам чушка ќе ме банираш.Па секако само напред...:bravo: