Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
А што се случува со фабриката:: Колега од факултет, ми кажа дека татко му како и 4000 работници се пратени на принуден одмор.... Како се држите:pipi::pipi:

А што се случува со фабриката:: Колега од факултет, ми кажа дека татко му како и 4000 работници се пратени на принуден одмор.... Како се држите:pipi::pipi:

Како може да се ситиш на туѓа несреќа не ми е јасно, каков замочан народ сме значи тоа нешто немогуче.

И за твоја информација Фени има едвај 1000 вработени.

Туку ти гледај Фијат Цановски да даде некој денар, лошо е сега за вас испадна од лигата Поп Спорт, ја превземавте позицијата на најсериозен кандидат за втора лига со Соколи заедно.
Или барем на ФОН да ви ги запише младичите, кога виќе не дава пари, барем да ве образува колку толку.

Немогуќе да има 4000 на принуден одмор, али за воља на вистината никелот е на многу ниско ниво, само во еден ден беше на пониско ниво од денешното. Лоша работа е тоа за МКД, многу лоша (за КК Фени, не му се замарам многу, ама за државава е тешка работа ако Фени прекине со работа)

Како може да се ситиш на туѓа несреќа не ми е јасно, каков замочан народ сме значи тоа нешто немогуче.

И за твоја информација Фени има едвај 1000 вработени.

Туку ти гледај Фијат Цановски да даде некој денар, лошо е сега за вас испадна од лигата Поп Спорт, ја превземавте позицијата на најсериозен кандидат за втора лига со Соколи заедно.
Или барем на ФОН да ви ги запише младичите, кога виќе не дава пари, барем да ве образува колку толку.

Кој се сити бе, така ми кажа колегата, значи татко му летал, добар другар ми е сигурно не се ситам, само прашав...... Може и он погрешно разбрал... Фијат, Пежо, коој го ебе:blabla:

Кој се сити бе, така ми кажа колегата, значи татко му летал, добар другар ми е сигурно не се ситам, само прашав...... Може и он погрешно разбрал... Фијат, Пежо, коој го ебе:blabla:

Работници на принуден одмор од вкупно 1000 има 300 од тие триста и други ко што се пред пензија околу 150 души ќе бидат скрос после нова година пратени дома со решенија и на завод а после тоа фабриката ќе си работе нормално:smir:

Абе сеа криза е, нормално секаде е криза не само у Фени, кошарката е најмал проблем за обичниот човек, сите гледат фабриката да работе да има леб да јадат, треба да се преброде ваа криза некако па после ќе видиме шо ќе биде

BUREKKKKKKKKKK :helou::helou::helou::helou:

Кој знае кое ХИТ Момче си во Кавадарци со реченицава:smir:

Сум промашил ја една нула во погорните постови, фала на инфо.... Се надевам ке се опраите, ама кризата уште не е дојдена во Мкд..... Некако полоши времиња доагаат,ама тоа на друга тема:kesa::kesa:

Ми изгледаше како иронија постот, моја грешка ако не било така.

Ти кажаа како е ситуацијата у фабриката, нема потреба да повтарам.

Комуњарине уште ве лажа:kesa:

па и не е лага ке отпуштат 200 работинци и плус предходните 200 се 400.ова го пишува и во утрешниот број на време.:salut:

Абе не гледате ТЕЛМА?
Чи чи чи чи Илето збореше и викаше нешто таму дека не треба да се отпуштат работници него само да се дадат на принуден одмор со 70% од платата
Па и јас би сакал да сум на нивно место,ем редовни сексуални односи со жената,ем 70% од платата....:tv:

А инаку за китот ќе само ќе кажам дека е :zver::zver::zver:
:cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom