Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Што и да се искоментира попусто е.
Се надевам дека задоволни се лакардиите во управа со своите егоистични дечиња на терен.
Верувам дека уште посреќни ќе бидат кога ќе дојде empty suit тренер а не менаџер наредна сезона.

Имаше Абрамович шанса да го трансформира Челси во систем и клуб од рангот на Јунајтед.

Добро бе ајде за трансфери може имаат влијание. Ама немој да ме јебеш дека му кажале на тактичаров да излезе со 4 мифилдери наспроти 5 копачи од Ватфорд и само да се бута со долги топки Коста во оган.
Кај се замените и у тоа ли го ограничуваат...
Вилиан после 75 мин се виде дека не може веќе да пробива... се знае како треба да се реагира.
Шутирање од далечина немаше воопшто... освен оној на Оскар и Матич значи 2 шута за 90 мин.

Тактички изгуби вечерва Хидинг исто како и со Јун, Евертон, Вба бодови коиможеби ќе не одржуваа колку толку во живот.
Но ајде ќе се помирам со фактот и ќе проголтам дека замина сезонава и ќе завршиме на 10 или 11 место, ама да играме фудбал и да се дава шанса на играчи кои заслужуваат да играат.
Баба не застана 90 мин у купот.. значи автоматкси треба да се награди, а не да се понижува со праќање да се загрева во 91 мин.

И Хидинк веќе не е тоа што беше...

Абе дали Хидинг бил тренер, ахх :facepalm:
Ко ќе го видам со та фацата зацрвената како од на нива да е вратен, со тој стомакот истурен напред ко Бенитез да го гледам. То едно, друго врска си нема од фудбал, ВРСКААА. Ќе ни дојди некој поголем клуб, тактички спремен со добар тренер ќе не тресни од земја, нема да знај кај се наоѓа та свиња дебела.
Поарно Тери до крај на сезона да не превземеше ко го избркаа Мурињо отколку овај трупот на клупа шо најголем успех му е Анжи во кариерата, па ко ќе ми текни дека тука на темата го бранеше и мајтап играше после секој позитивен резултат :yid:

Сега, не е добро да го оспорувате квалитетот на Хидинк како тренер. И немојте да го споредувате со Бенитез, молим Ве.

Сега, не е добро да го оспорувате квалитетот на Хидинк како тренер. И немојте да го споредувате со Бенитез, молим Ве.
Во ликот и конструкцијата ептен на Бенитез ме подсеќа, а за менаџирањето, ми е просечен тренер ништо поќе.

кој и да дојде се додека Еманело ил како се вика не си замине и не се остави некој сам да си гради од нас тим не бива ;)

Помеѓу двајцата повеќе сум за Алегри ама и Конте да дојде нема да биде лош избор. Ми се свиѓа кај Алегри што еве сезонава докажува дека е способен да направи смена на генерација и да игра различни системи.

Одлични тренери се и двајцата. (y)
Да, ама Алегри има повеќе искуство во Европа и нема лоши резултати, ако се сеќаваш на утакмицата на Милан со Барселона со каков тим и се држеше одлично. Плус и Јувентус лани не беше воопшто лош на терен, играа многу организирано дури ме изненадија, ако успее истото да го пренесе во Челзи ќе биде добро.

Абе дали Хидинг бил тренер, ахх :facepalm:
Ко ќе го видам со та фацата зацрвената како од на нива да е вратен, со тој стомакот истурен напред ко Бенитез да го гледам. То едно, друго врска си нема од фудбал, ВРСКААА. Ќе ни дојди некој поголем клуб, тактички спремен со добар тренер ќе не тресни од земја, нема да знај кај се наоѓа та свиња дебела.
Поарно Тери до крај на сезона да не превземеше ко го избркаа Мурињо отколку овај трупот на клупа шо најголем успех му е Анжи во кариерата, па ко ќе ми текни дека тука на темата го бранеше и мајтап играше после секој позитивен резултат :yid:
Значи ако Тери станеше тренер на Челси, Челси ќе можеше да победи подобро поткован тактички состав, со далеку подобар тренер (Тери би бил аматер во споредба со него, нели?) и нормално да ги има сите составни елементи од твојот коментар, тој треба да биде и поголем клуб!?
Па сега испадна дека Хидинк врска си нема од фудбал!!! Добро. :)

Теоретски не е возможно исторемено враќање на сите играчи во форма. Пополека одбраната се стабилизира, средината е солидна, а нападот комичен. Повеќе провокации и тепачки него голови.
Коста треба малку да се смири. Вака е само лесна мета за противнички провокатори и со таквиот однос нема да придонесе многу околу тимската игра. Ако добие црвен, 5 жолти или пак се повреди, Челси нема адекватен играч кој би го заменил.
Тоа важи и за ЛШ каде ривалството од лани ќе продолжи. Со овој состав, за жал, нема да можат повеќе од 1/4. Затоа јас би сакал да го вратат Лукаку или пак некој напаѓач кој е во форма. :)

Значи ако Тери станеше тренер на Челси, Челси ќе можеше да победи подобро поткован тактички состав, со далеку подобар тренер (Тери би бил аматер во споредба со него, нели?) и нормално да ги има сите составни елементи од твојот коментар, тој треба да биде и поголем клуб!?
Па сега испадна дека Хидинк врска си нема од фудбал!!! Добро. :)

Теоретски не е возможно исторемено враќање на сите играчи во форма. Пополека одбраната се стабилизира, средината е солидна, а нападот комичен. Повеќе провокации и тепачки него голови.
Коста треба малку да се смири. Вака е само лесна мета за противнички провокатори и со таквиот однос нема да придонесе многу околу тимската игра. Ако добие црвен, 5 жолти или пак се повреди, Челси нема адекватен играч кој би го заменил.
Тоа важи и за ЛШ каде ривалството од лани ќе продолжи. Со овој состав, за жал, нема да можат повеќе од 1/4. Затоа јас би сакал да го вратат Лукаку или пак некој напаѓач кој е во форма. :)
Добро, реков дека кога веќе го ногираа Мурињо на веќе изгубена сезона подобро Тери да превземеше, како Гигс со Јунајтед пред две сезони, ионака Хидинг ништо нема да напрај со клубот барем немаше да го гледам старото прдало на клупа кај шо оди на нерешено со некојси Ватфорд, да на нрешено одеше од прва минута, 15 мин. топката ја држеа на своја половина како да водат 3-0, Хазард не бил спремен доволно а со Мкдонс го остави 90 мин. да игра.[DOUBLEPOST=1454619802][/DOUBLEPOST]http://www.skysports.com/football/n...t-for-atletico-madrid-club-president-confirms
Сега кога Џексон замина во Кина за 45 мил. ќе одат на класа шпиц Атлетико, а Диего му е проверена работа, не играме ЛШ, како шо тргнала работата во клубот ќе биди тешко да ги задржиме добрите играчи.

Последно уредено:
А што се однесува со првиот натпревар 2-2? Тоа беше утакмица предводена од Мурињо, Оскар утна пенал на 2-1 и се падна во вода! И тоа на домашен терен, што повеќе боли, нели?

И што напрви Гикс како тренер?, тргна одлично- првата му беше победа, потоа мислам дека имаше и пораз, но и нерешено. Редоследно како одеа не знам, не се ни сеќавам, ниту ме интересира, но знам дека ако Гикс се покажеше како добар тренер тој ќе останеше. Сега е заменик тренер, што во таков тим е одлична премија.

Не може секој играч да биде и добар тренер. Тери сеуште е алката која ја држи одбраната. Не е во лоша форма моментално и може да игра најмалце уште една сезона. И мора да остане како играч до крајот на сезоната.

Што прават нека прават. Оскар го продолжи договорот. Ивановиќ ќе остане уште една година. Во Матиќ и Микел и воопшто не се ни сомневам. Зума и Азпиликуета ми се повеќе како новаци, во споредба со претходниве и тие се дел од иднината на клубот. Коста и Реми ми се мање- више. Ако сакаат нека си одат.
Па и Фабрегас и Азар. Азар ќе остане најмалце уште една сезона, а Фабрегас ќе си оди. Барем такви се моите прогнози. Бегович ќе оди на позајмица, што е реално затоа што таков голман срамно е да скапува на клупа, а Куртоа не знам колку е (не) задоволен од тимот. Така да целиот тим тектонски нема да се промени, ќе дојдат новаци, ќе си одат веќе познати ѕвезди. Но тоа добро се манифестира кај Спарс. Млад тим и добро играат. Само е потребен визионер, а не тренер кој ќе провоцира, тренер кој ќе троши на пропаднати инвестиции или ќе враќа “пластични играчи“ од рециклажа. Јас сеуште си стојам на тоа дека врвот на Челси е Анчелоти и треба да направат се за тој да се врати. Нека ја одврзат кесата и нека купат еден напаѓач, во спротивно Челси ќе остане за виси на некоја двоцифрена позиција. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom