Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не се прашва играчот во случајот, клубот ако реши да го шитни за толку голема сум на клоци ќе го избркат ако сакат, ќе си ја платат клаузулата за играчот и ајт со здравје. Ене ти пример со Атлетико и Џексон, 45 мил. му понудија Кинезите, играчот одбивал да замини ама му се заканија од управа дека ќе го заковат на клупа и платата ќе му ја намалат, нешто како уцена, колку е точно не знам ама има логика.

И реално 57 мил. за Оскар се премија, за тие пари Погба се зема, или Гризман евентуално.
Каде бе со такво размислување, ако не сака игралот кој ќе го присили?? Од каде клаузула???

Ја колку што знам едино Торес имаше клаузула.

Каде бе со такво размислување, ако не сака игралот кој ќе го присили?? Од каде клаузула???

Ја колку што знам едино Торес имаше клаузула.
Уценааа уцена :) не читаш, ќе го изостават од првиот тим, или од ЛШ па нека дреми ко мисир на клупа, нема бонуси нема ништо сам че побара да си оди.
За оштета мислев, ако го бара некој клуб да го купи, нели Оскар продолжи договoр до 2019.

Уценааа уцена :) не читаш, ќе го изостават од првиот тим, или од ЛШ па нека дреми ко мисир на клупа, нема бонуси нема ништо сам че побара да си оди.
За оштета мислев, ако го бара некој клуб да го купи, нели Оскар продолжи договoр до 2019.
Па ќе побара и ќе оди у Јуве и такви ми ти клубови, нема у Кина да оди.

Па ќе побара и ќе оди у Јуве и такви ми ти клубови, нема у Кина да оди.
Абе тој ќе побара ама дали тие ќе го побарат него ? :)
Кој ќе се осуди да плати 45 мил. за играч кој греел клупа во Атлетико и има постигнато само 2 гола цела полусезона ?

Абе тој ќе побара ама дали тие ќе го побарат него ? :)
Кој ќе се осуди да плати 45 мил. за играч кој греел клупа во Атлетико и има постигнато само 2 гола цела полусезона ?
Атлетико.:eek::eek::eek:

Абе имаш еден куп играчи ако сакаат да си идат од клубот, нема задржување. Модрич, Пандев и остали, не се фудбалерите робови, какви ти се тие размислувања

Во втората сезона на Мурињо и Торес доби таков третман, убо се сеќавам од прво Мурињо на клупа го премести, па на крај ни во резерви го немаше, на одмор го испрати во Дубаи на ладење. И по не цел месец Торес во Милан замина.

Во втората сезона на Мурињо и Торес доби таков третман, убо се сеќавам од прво Мурињо на клупа го премести, па на крај ни во резерви го немаше, на одмор го испрати во Дубаи на ладење. И по не цел месец Торес во Милан замина.
A што Торес не сакаше да иде ????

Атлетико.:eek::eek::eek:

Абе имаш еден куп играчи ако сакаат да си идат од клубот, нема задржување. Модрич, Пандев и остали, не се фудбалерите робови, какви ти се тие размислувања
Ама не се разбираме изгледа, кој да сака да си замини ? Џексон нејќеше да си замини од клубот шо не е јасно, јас ти викам дека клубот и менаџерот запнаа за трансфер во Кина заради добрите пари за него кои ги понудија Кинезите, ти Пандев ми го спомнуваш.[DOUBLEPOST=1454630197][/DOUBLEPOST]
A што Торес не сакаше да иде ????
А шо сакаше ?
Нишај врата земај плата, к.р го болеше Торес дали играл или не, во ниеден клуб немаше да биди толериран како кај нас, како бела мечка беше заштитен. Добар клуб, добра плата, трофеи, убав живот да живееш во Лондон и да живееш во некое рандом село во Англија не е исто. Торес единствено сакаше да напушти за Атлетико, таму кај шо го ценат сите.

Ама не се разбираме изгледа, кој да сака да си замини ? Џексон нејќеше да си замини од клубот шо не е јасно, јас ти викам дека клубот и менаџерот запнаа за трансфер во Кина заради добрите пари за него кои ги понудија Кинезите, ти Пандев ми го спомнуваш.
Па ти ги споредуваш Оскар и Џексон.:eek::eek::eek::eek:

Па ти ги споредуваш Оскар и Џексон.:eek::eek::eek::eek:
Ццц :)
Ти го дадов за пример Џексон, дека праевме муабет ако клубот сакал да го продаде играчот најмалце се прашва.
Во случајот на Оскар ако имало таква понуда јас мислам дека во секунда ќе беше продаен Оскар.

Ццц :)
Ти го дадов за пример Џексон, дека праевме муабет ако клубот сакал да го продаде играчот најмалце се прашва.
Во случајот на Оскар ако имало таква понуда јас мислам дека во секунда ќе беше продаен Оскар.
Од каде знаеш ти дека несакал, менаџерка да не си му.:pos:

Од каде знаеш ти дека несакал, менаџерка да не си му.:pos:
Еми за разлика од тебе јас добивам информации од веродостојни извори а не од 24фудбал.мк :P

Ти како велиш, зошто играчот одлучил да игра во Кина наместо да си бара некој асолен клуб во Европа, по таа логика ојдов и јас дека не сака.
И ме фати раката од пишење усвет нека фати та Џексон та Оскар, ако сакат на Марс нека одат. Еден сато дојде, цела серија ја пропуштив заради тебе :duel:[DOUBLEPOST=1454631023][/DOUBLEPOST]@JimmyFloydBottleBank http://www.sport.es/es/noticias/futbol/jackson-ultimo-gran-negocio-mendes-4870941
Еве ти, прочитај и ќе ти стани јасно зошто шо и како.

Еми за разлика од тебе јас добивам информации од веродостојни извори а не од 24фудбал.мк :P

Ти како велиш, зошто играчот одлучил да игра во Кина наместо да си бара некој асолен клуб во Европа, по таа логика ојдов и јас дека не сака.
И ме фати раката од пишење усвет нека фати та Џексон та Оскар, ако сакат на Марс нека одат. Еден сато дојде, цела серија ја пропуштив заради тебе :duel:
Ајде бе уште десет минути маче, док ги чекам Индипедиенте - Гуарани да свршат.:backa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom