Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
CaS0EFZXEAA0vTZ.jpg:large

:oleee:

Chelsea team today: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Oscar; Diego Costa

Chelsea subs v Watford: Begovic, Cahill, Baba Rahman, Loftus-Cheek, Kenedy, Traore, Hazard

Зошто Хазард на клупа ?
Изгледа Оскар му е милениче на Хидинг :D

Незгодини се Ватфорд, посебно Игало и Денаи ама во добар ритам сме треба да ги тепаме.[DOUBLEPOST=1454526478][/DOUBLEPOST]Сега гледам Стоунс не е ни во резервите за Евертон, на големо се шпекулира дека е веќе капарен во Манчестер Сити.

Последно уредено:
Рамирес дебитирал со гол ...
das.png
П.с незнам шо ѓавол ме натера да видам од кого изгубиле Анжи :icon_mrgr:

Незгодини се Ватфорд, посебно Игало и Денаи ама во добар ритам сме треба да ги тепаме.[DOUBLEPOST=1454526478][/DOUBLEPOST]Сега гледам Стоунс не е ни во резервите за Евертон, на големо се шпекулира дека е веќе капарен во Манчестер Сити.

Дини бе. Какви шпекулации, што тропаш?
Преодниот рок е завршен, а сигурно нема да го остават во резерви до крај на сезона, и да е продаден. Игра во многу лоша форма последниве неколку меча. На Мартинез му е страв да не му се стават и навивачите. Рио на радио го бранеше.

Дини бе. Какви шпекулации, што тропаш?
Преодниот рок е завршен, а сигурно нема да го остават во резерви до крај на сезона, и да е продаден. Игра во многу лоша форма последниве неколку меча. На Мартинез му е страв да не му се стават и навивачите. Рио на радио го бранеше.
https://twitter.com/MCFC/status/693727616352833536
Немој и ти ко Стелт за Гвардиола :D
Видов дека не е во резерви и ми текна на овај твит зато го постирав.[DOUBLEPOST=1454530764][/DOUBLEPOST]Какво прво полувреме :popce:

Пренатрупан среден ред, а Бехрами и Хурадо како од шала ја поминуваат средината .

Да го немаше Коста во натпреварот, немаше ништо да видиме.
Микел и Матич ги смениле улогите, едниот игра фудбал, другиот само смета.
Ни фали пробивност од страна на бековите, Аспи не го бива за лево, тапа е за нафрлување, ама кој да сфати.[DOUBLEPOST=1454532125][/DOUBLEPOST]
Пренатрупан среден ред, а Бехрами и Хурадо како од шала ја поминуваат средината .
Ни треба ширина во играта и поголема директност во нападите, Аспи десно, Баба лево би требало да направат потребниот вишок и повеќе простор за крилата... ама тврдоглавост бачко.

Шо му беше на она Мајк Дин ? 15 минути му беа потребни да свати дека Паредес ѓупакот има оскар за глума. Најодвратен судија ми е заедно со Клатенбург, да би нозе искпокршиле двата.

Многу лошо полувреме, многу..Немаме средина никаква, Микел и Матиќ премногу статични и изгубени у простор.

Многу лошо полувреме, многу..Немаме средина никаква, Микел и Матиќ премногу статични и изгубени у простор.
Сеа ке влези Хазард и ќе тепаме 0 - 3. ;)[DOUBLEPOST=1454533700][/DOUBLEPOST]Нека му јави некој на Хидинг дека Оскар е едно 10 кила послаб од ДенИ и дека 13237203 дуели му зеде, па смени го бе да му се невиди. :mad:[DOUBLEPOST=1454534747][/DOUBLEPOST]Посекако е досадна утакмицата еве ви една вест http://www.skysports.com/football/news/11668/10154661/falcao-left-out-of-cl-squad

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom