Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Hiddink na sigurno ide sto vi e na nas,bodce koj ti dava so Watford na gosti [emoji15]
Koja mizerrija sme ne mi se veruva.

Едно нешто ради кое ме многу нервира Хидинк е што не прави замени. Едвај го пушти Хазард. Можеше бар Траоре да го пушти дете младо да ги истрча и така изморените играчи на Вотфорд. Пиче.

К.. Да еде Хидинк . Чувај ги Бане Оскар и Матиќ а на клупа Хазард, Рахман, Лофтус и Кенеди

Хидинк дојде по бод, целта е остварена.
Непоразени откако си замина канцерот Мурињо, на добар пат сме да обезбедиме опстанок.

Овој Ивановиќ не е добар во одбрана во последно време, ама затоа во напад постигнува важни голови. И игра со срце, како можев да заборавам.

Мораше уште на полувреме да влезе Хазард место Матич, не ми е јасно стварно што чекаше. Плус кај 70та да пуштеше некој од Кенеди и Траоре.

Рахман лево, Цезар десно, барем поопасни ќе бидеме во напад така. Овака Цезар е доста ограничен, а Бане веќе не е тоа тоа.

Иначе, приспивна утакмица, што да се каже. Имавме 2 шанси во второ, Гомеш одбрани и толку.

Мораше уште на полувреме да влезе Хазард место Матич, не ми е јасно стварно што чекаше. Плус кај 70та да пуштеше некој од Кенеди и Траоре.
Чекаше да види дали ќе дадеме гол до 70та, веројатно.

Уште првите 15 минути се знаеше кој ќе биди крајниот резултат, сега наредна со Јунајтед дома :coffee:
Јунајтед почна да игра фудбал, фатија некој ритам и Руни разигран е во последно, ќе биди интересен тој натпревар. Најслатки ми биле победите против Јунајтед, оти на времето на Фергусон немав многу прилики да се радвам :D ама во последно не е то то, му го имаме земено скалпот. :D Сепак многу тежок меч и треба да се комбинира составот оти потоа следи дуелот со Псж, таму ќе биди пекол, не знат за кикс Парижаните и цело време си мислам како ќе му се спротиставиме.

Батево од Ватфорд ставило 5 у средина, нашиов токмак 4 а играта се вика цепидлачење.
Во вакви утакмици ако сакаш да победиш идеш да рашириш игра, со брзи бекови и крила.
Ама не Оскар им даде 3 комада на Мк Донс, кои играат у шангајки и сега нормално дека ќе го стартува на истото место, загарантирана прва постава со другарот му Бане.

7-годишно дете ќе сфати дека Аспи е лимитиран на лева страна, не може да пробива и нафрлува брзо, му треба време за да се намести и автоматски ја губи предноста.
На десна страна немаме бек имаме штопер... нека се свестат мамата им ја ебам веќе...

Трио Фабрегас, Матич, Микел функционира кога играш дерби утакмица каде што противникот има намера да напаѓа а не против 5 мина у средина...

Реално е дека сезонава сме конкурентни за 10-позициција ништо повеќе...

И нека земе нека си ги напика Хидиннг у гз тие 11 утакмици без пораз и сите негови гзложачи...
Од сега нека си ги потпише сите утакмици на 0-0 му ебам матер му ебам,..[DOUBLEPOST=1454537363][/DOUBLEPOST]
Уште првите 15 минути се знаеше кој ќе биди крајниот резултат, сега наредна со Јунајтед дома :coffee:
Јунајтед почна да игра фудбал, фатија некој ритам и Руни разигран е во последно, ќе биди интересен тој натпревар. Најслатки ми биле победите против Јунајтед, оти на времето на Фергусон немав многу прилики да се радвам :D ама во последно не е то то, му го имаме земено скалпот. :D Сепак многу тежок меч и треба да се комбинира составот оти потоа следи дуелот со Псж, таму ќе биди пекол, не знат за кикс Парижаните и цело време си мислам како ќе му се спротиставиме.
0 - 0 за сите паре. 1-1 у шутеви... бем ли им.... ме пукнааа веќе

И јас се зачудив зошто Оскар го остај, уште на полувреме требаше да биди сменет, Хазард да влези место него, Лофтус место Микел и можи ќе се сменеше нешто, на крај Ватфорд ептен паднаа кондициски.

нема што да се чудиш, немаме менаџер кој цели клубот да го изведе во Европа, туку цели кон негов личен гз, а тоа е да остане непоразен или со што помалку порази.
Уште од Мануре ми беше јасно... ама ајде некои батиња сакаа промени ете им ги.
На единствениот чоек на кој му беше план Светски Челзи и беше 100% посветен кон клубот му шутнаа клоца по втор пат за сметка на 2-3 лигави копилиња.[DOUBLEPOST=1454538318][/DOUBLEPOST]Само не ми е јасно што мајката бараше децата да ги испрати на загревање у 91 мин...
Тоа не е наградување, тоа му доаѓа понижување.

Нејќам сега да звучам демек после пораз само брборам, ама од кога дојде Хидинг имаме 4 победи, со Арсенал и то црвениот ја заврши скоро цела работа, против мртвиот Кристал Палас кој има 7 порази во низа, убедливи победи против второ/трето лигашите Сканторп и Мкдонс во купот и против отепаниот Сандерленд на Стемфорд Бриџ, Сандерленд кој има 40 гола примено во гости а 4 даени.

Реалноста е таа... загубивме бодови поради тоа што не бевме заинтересриани за фуднал... Чекавме противникот да направи прв потег, наместо ние да си ја земеме судбината во свои раце.
2:2 си Ватфорд ајде се дешава... несреќен кикс, нов менаџер, глупавоста на Матич и Кехил.
Но да не го нападнеш овој мизерен Манчестер Јун, да го оставиш да ти игра тика-така со очигледна цел 1 бод..
Мачење дома со Вба и незаинтересираност од 1 час со Евертон.. и овој криминал денес кој го искоментирав не можам да трпам.
Понижувањето на млади играчи кои заслужуваат шанса пред еден Оскар, Матич и Духот исто.

Челзи никако не напредна челзи тапка во место од како замина Мурињо... нерешено според амбиции на голем клуб е кикс не добивка.

А уште повеќе се нервирам кога гледам каков е квалитетот на пл... да ја креневме формата во декември месец сега ќе се боревме за 3 место а не за 10.

Кој и да дојде тренер реалноста е дека Бане ќе игра десно, Азпи десно и пак ќе бидеме тапа.
Се форсираат одредени играчи на одредени позиции по наредба на „горните“ све им ебам. Кој и да дојде ќе треба да има муда да се спротивстави на великомислениците од Управа.

До толку сме дно, шо кога го дадоја Иванович во кадар кога му одбрани Еурелио, татко ми ми вика оти бе овај Иванович не си оди во некој друг клуб, добар играч е, напред назад игра :lolzz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom