Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека си грешка. Не Тотенхем, а Ливерпул. Муабетот бил, кој тим ќе успее да заврши на 4 место и да игра ЛШ, Абрамович тој тим и ќе го купи. Гронкјаер им го чукна на Ливерпул и така...Инаку, дали знаевте дека Абрамовиќ за малку ќе по превземел Тотенхем? По последен момент одредено лице го немало на состанокот и истиот бил откажан. Тогаш Абрамовиќ одлучил да го купи соседниот клуб Челзи. Замислете да го земеше Тотенхем...![]()
Знам беАбрамович е, не Абрамовиќ.
Иначе, Beric Dondarrion да не не' сфатиш погрешно, ние правиме шали така, пошто обично фановите на другите клубови кажуваат дека Челси има историја од Абрамович, претходно биле никој и ништо, со само една титула во 55-та.![]()
Знам бе
(инаку, имаат и две УЕФА титули пред Роман, како што посочив погоре, мада знаете...)
Знам бе
(инаку, имаат и две УЕФА титули пред Роман, како што посочив погоре, мада знаете...)
да, Челзи ми е омилен клуб од Премиер
Во секоја лига имам омилен клуб, но навивам за Ренџерс и Данди Јунајтед.А од не-премиер за кого си ?![]()
Во секоја лига имам омилен клуб, но навивам за Ренџерс и Данди Јунајтед.
да,да,да, трета лига, јеби га, али идната втора![]()
Мислам дека си грешка. Не Тотенхем, а Ливерпул. Муабетот бил, кој тим ќе успее да заврши на 4 место и да игра ЛШ, Абрамович тој тим и ќе го купи. Гронкјаер им го чукна на Ливерпул и така...
Абе, Гронкјаер е најзаслужен за се
Овој натпревар:
Како вообичаен нормален фудбалер реагира кога ќе освои златна копачка:
![]()
Насмевка, радост, поглед кон наградата што си ја освоил, среќа.
Како Торес реагира кога ќе освои златна копачка:
![]()
"Ај у ПМ, кој ѓаол ме тераше да го освојувам. Сега се качував после пак ли ќе се качувам за среброто, дај сега нека ми го дадат. Ти ибам и златна и копачка и се. Дома рерната да не ја заборавив? Ладно ми е. Ме болат нозете. Ми се спие. Сакам дома."